Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajcsere 3000km-enként? Szerintetek? Olajszűrő minden olajcserénél új kell?
Na szóval.A túra csak néhány hete pattant ki a fejemből,szóval bőven formálhatóak a részletek.Indulásnak augusztus első hetét céloztam meg,időjárásfüggő.
A cél:Székelyudvarhely környéke.Itt él néhány ismerősöm,a szállás is megoldható lenne(bár ezt jóval korábban le szoktuk foglalni).Innen bejárható a környék,mivel erdély szívében van.Helyismeretem megvan,szinte minden látnivaló bejártam már.Extrém esetben még sátrazásban is benne vagyok medvementes övezetben
Ha továbbra is érdekel a dolog,esetleg kérdésed/ötleted van,jelezz nyugodtan.
sutibi1200s@freemail.hu
Köszönöm!
Úgy néz ki nincs.
De a 4-es tengelynek ha jól látom, annak úgye nincs a külső végén?
Nem maradt a blokkban? De mindkét végén van, a 6- os számúak.
Sziasztok! Leszedtem a generátor felőli deknit, és az öninditónak a fogaskerekeknél két tengely van, és csak az egyiknek a végén volt persely. Az gyárilag olyan, vagy az nekem hiányzik? Előre is köszi!
Leginkább aszfalt,de szóba jöhet szolid terep is.Csak ami még sm szettel kivitelezhető.A fogarasi kanyarvadászat nekem is tervben van.
Holnap meló után kitárgyaljuk!
Szia, engem érdekel! Terep vagy aszfalt?
Augusztusban menni akarok a Transzfogarasi úton Ősszel meg enduró Biharba
Most jut eszembe!
Akit érdekel egy néhány napos erdélyi motorozás,az ne tartsa magában!Júli vége-augusztus eleje magasságában mennék.
Én a télen dobtam szét.Két darab "speckó" szerszámra lehet szükséged.De házilag könnyen kivitelezhetőek.Ha adsz egy a-mail címet,átküldöm a 250es rm szervízkönyvét,a villája megegyezik.
Helló és hány lábú relé kell?
bocs már megvan..most olvastam a végén hogy majd lesz kép....üdv..
szia.... nemakarsz képet csinálni a kókány munkájáról kiváncsiságból?
avon distanzia gumi drz re tök új gumi hátsó....bolti ár alatt null kilóméteres..... 15000ftért eladó bolti ára 20 000 ft felett van....30 605 6883 a képen a baloldali gumi...
Szép napot mindenkinek.Valaki piszkált már szét sm első telót?Sajna az enyém vasárnap elfosta magát.Ha már megment csak szét kéne szedni szimeringezni,meg az olajcsere se ártana.az a fő kérdésem hogy kell-e valamilyen spécuális célszerszám a szétszedés/összerakás menetéhez.
köszi
Ment a Email !
sziasztok ezek vannak eladóak 3-5 -5ezer
mail ment
ott az elérhetőségem hívj fel vagy e- mail eress@citromail.hu
Szia
Küldenél képet és árat.
Köszi
E-s csak sm felszerelést rakok rá. Már csak az indexek hiányoznak. Azért nincs is gyári relé :)
Mennyit gondolsz a hátsó lámpáért és a irányjelzőkért ?
Egem érdekel a dolog posta megoldható?
Szia semmi baj a fórum azért van,hogy segítsünk egymásnak.
Amit az előző kérdésed-hez linkeltem,az a gyári index relé helyére megy és egy az egyben üzemelteti a led indexeket. S vagy SM a géped?
eladó drz alkatrész mondj egy jó árat és a tiéd
érd 30 488 25 47