szia....mondtam h mérd le.... hogy milyen hosszú stb meg szélesség stb mindent ami kell...... neked mekkora kéne.... miliméter pontosan mert nekem 3 féle méret van.... a láncom 520 as volt ........... és 180 cm hosszú..a drz gyári lánckerekeivel..
A gyári vázra rá csavaroztam,egy műanyag lapot ami oldalanként 2cm-el szélesebb. A gyári szivacsot a hajlításnál elvágtam az elejét meghagytam,az ülőlaphoz 5cm-es szivacsot használtam,amit a gyártótól vettem. A szivacs 68-as keménységű./75 a legkeményebb/
A ragasztáshoz pálmafix-et használtam. A műbőrt úgy varrtam három darabból.
Már egy éve vagyok boldog tulajdonosa, egy DRZ-nek . Nekem nagyon megfelel ez a moci, de az ülést én is kényelmetlenek találtam,hosszabb távon. Nézegetem, hol tudnék venni rá,de kissé tulzotnak találtam az árakat. Ezért saját átalakítás mellet döntöttem.
Ez az első munkám,ezért csak ilyen.
Hali
Na az van hogy ma már kellet volna mennem melózni,de szóltak hogy a melegtől beálltak a gépek,ha holnap se kell menni akkor elmennék veletek!Merre jöttök,mer én arra gondoltam hogy valahol csatlakoznék hozzátok, mivel Herendről mennék és itt az északi parton praktikusabb lenne,pl: Fűzfő,Kenese.
üdv
Üdv, tudnátok nekem segíteni ? A 2001-es évjáratú DRZ 400 asom eléggé eszi az olajat, de nem füstöl, nem is csöpög sehol. Mentem vele kb. 60 kilométert , utána kellett tölteni fél liter olajat. Számít itt az olaj sűrűsége esetleg ? Milyet kéne bele önteni, vagy esetleg mi lehet a gond ? Köszönöm előre is a segítséget.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. DR 125 SE karburátor témában. A motorról le lett véve a karburátor mert nem volt az igazi. Azt hittem , hogy ki kell csak tisztítani. De rájöttem, hogy nem gyári karburátor van rajta hanem egy jóval kisebb. Valaki megtudná nekem mondani, hogy mekkora és milyen a gyárija? Esetleg, hogy még melyik típusokat szerelték hasonlóval?
Előre is köszönöm.
Végig nem tudok elmenni veletek mert délután dolgozom mind2 nap de szívesen elkísérnélek titeket egy darabig. Majd jelezz légy szíves, hogy döntöttetek és, hogy mikor és hol lesz a találkozó
A ragasztáshoz pálmafix-et használtam. A műbőrt úgy varrtam három darabból.
Már egy éve vagyok boldog tulajdonosa, egy DRZ-nek . Nekem nagyon megfelel ez a moci, de az ülést én is kényelmetlenek találtam,hosszabb távon. Nézegetem, hol tudnék venni rá,de kissé tulzotnak találtam az árakat. Ezért saját átalakítás mellet döntöttem.
Ez az első munkám,ezért csak ilyen.
Na az van hogy ma már kellet volna mennem melózni,de szóltak hogy a melegtől beálltak a gépek,ha holnap se kell menni akkor elmennék veletek!Merre jöttök,mer én arra gondoltam hogy valahol csatlakoznék hozzátok, mivel Herendről mennék és itt az északi parton praktikusabb lenne,pl: Fűzfő,Kenese.
üdv
Aug. elején leszek szabin,engem is érdekelne a dolog! Majd feltűnően jelezd kérlek.
üdv
Vasárnap, 3 óra Balatonboglár Schell kút.
Ja, és Siófok felé indulunk.
Ne bánkódj, valószínű, hogy augusztus eleje körűl megyünk még egy kőrt.
Olyan kérdésem lenne, hogy DR 600-ba milyen gyertya kell és milyen olaj?
Válaszokat előre is köszönöm!
Előre is köszönöm.
Végig nem tudok elmenni veletek mert délután dolgozom mind2 nap de szívesen elkísérnélek titeket egy darabig. Majd jelezz légy szíves, hogy döntöttetek és, hogy mikor és hol lesz a találkozó
hátul 160/60: 1,8 bar, teló beállításra én is kíváncsi lennék.
Én meg szombat reggel indulok a családdal Gyöngyösről Hévízre, de sajnos nem motorral szívesen csatlakoztam volna a csapathoz.
Az Erő legyen veletek!