Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de mondom, ugyan annyit eszik mint az enyém, holott az egy istenkirály gép az lc4hez képest.. a DRZ-d nem ismerem, de látom kerózni azt tudsz fainul
ebböl is ki lehetne hozni kevesebb fogyasztást, persze akkor már mindegy lenne fenthagytam volna a mikunit
MX változat van pl az összes crossmotoron asszem ami 450-es körül van
hát pedig tényleg megy vele mint egy eszement kanyarokba karistol a lábtartó, egyenesbe van hogy nem is látom úgy lehagy (mert az enyém 175nél már nem akaródzik nagyon menni tovább) meg városba is pörgeti nem tötymörög
Mit takar az az MX? Van netalántán több fajta FCR 39esből?
jaja, FCR 39 MX
hát ezt nem tudom elhinni, akkor nincs kihasználva a teljesitménye nekem ha pálymotorozok 8 liter, vegyesbe 5 körül
Tiéden is 39es van?
jó is lenne
lehet nem is drz kell nekem hanem lc4, ezek termelik a benzint
az smc fcr41el se eszik többet 4liternél huligánmódba 4,5
Helló. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valamiért nem működik tökéletesen a kuplungom akadozik, kattog ahogyan húzom be a kart. Ahová a bowden másik felét kell akasztani kis kar a blokk tetején annak a karnak kell lennie holtjátéknak? Az hajlamos ragadni? Előre is köszönöm!
akkor viszlát jó fogyasztás! Az ilyesmi módosítások durván növelik a fogyasztást, nem?
épp új karbira kapirgálom össze a pénzt miután kipróbáltam linkaska SMC-jét rendesen megvetéssel néztem az enyémre
hát az gáz, dobj rá min egy fcr 39-et, állat lesz a gázreakciód
lc4en nem.. nekem mikuni smc-n van fcr
hát azokon alapból FCR van, tán 41es
én elismerem hogy jó gépek, nem is értem mit barmolja a sok hülye egymást amúgy haver most mérette be az LC4-esét.. 68 paci Akra rendszer, FCR karbi, meg isten tudja mi finomság na.. ilyen nekem sose lesz
dobj rá pár monster marticát is
az darabonként 3 lovat jelent
Az E-s gépemen a Yoshi rendszer és a Dyno 6 pónit dobott
simán, akár egykeréken is
Tudtam,hogy rácsapsz!
Nekem nincs bajom a KTM-ekkel nyugi, csak nem szeretem ha lesajnálják a Dörziket. /neked nem szokásod/
azé na ...
Egyre biztosabb ez a drz :) ha kevés lenne csak egy kicsit meg kell piszkálni... Átfuvókázva nyitott légszűrővel esetleg egy nyitott kiput még rá aztán máris dobott rá pár lovat :)