Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És fogyasztásban ez, hogy mutatkozik meg?
persze, az FCR karbi a lényege az egésznek, az magában minimum 5 LE plusz, még mielött bármihez is nyúlnál
Eladóak!

Sisak M-es!
telót sikerült megcsinálni főnök?
Itt vannak a tegnapi túráról a képek

http://www.sportmotor.hu/motor...
És abban a vezérmű tengelyben van az a +10L ami van az E és S, SM között? Vagy valami még különbözik ami miatt több ló az E-sek?
Hello!
Én Győrben vagyok, de sajna a motorom nincs fenn a városban, de valamikor motorozhatunk, csak össze kell hozni...
Eladóak még a behajthatós tükreid? (ha igen, írj privátban légyszi!)
köszi
Sziasztok.
Alu deknivédőt keresek,váltó ill. fék felőli oldalra. (újat)
Aki tud,légyszi írjon
fekiati@gmail.com
Valaki legyen szíves, és erről a csavarról csináljon nekem pár képet. Ha minden igaz 4es csavar, de érdekelne a hossza, és hogy milyen gyárilag a fejének a kialakítása. Köszönöm!
Van.
Vezérmű tengelyben különbözik!
S-SM ét tudok adni.
üdv.
Helló! Egy valami elfelejtettem mondani.. Mielőtt a váltó elkezdett volna rosszalkodni az előtt volt egy dőlésem vele.. azóta kezdet el ezt csinálni.. És ha a váltókart egy kicsit megmozgatom, akkor egy ideig jó de néhány váltás után visszaáll és megint lehetetlen berakni üresbe.. Továbbra is elképzelhető hogy a kuplungholtjátékon kellene állítani?

Előre is köszi! ;)
Hali!

Drz-e és Drz-sm hengerfeje között van különbség?

üdv.
sziasztok
nem tudjátok, hol találhatnék adatot arra, hogy egy 650es dr-t hány kilóig terhelhetem? 2 személy+csomag ra gondolok.
Sziasztok !
Nincs valakinek kedve motorozni jövő hétvégén a városban ?( Győr )
Nekem nem kell bemennem melózni szóval végig el tudok menni veletek
Ok. Rendben, majd legközelebb.
Szia
Úgy néz ki hogy megcsinálták a gépeket,tehát melózok.Majd máskor.
üdv
hello. Az eleg baj ha 60 km alatt fel litert megeszik, 10w40 a gyari olaj ami kell bele, de lehet bele tenni surubbet nyaron nyugodtan (10w50, 15w50) de neked valoszinu tonkrementek a szelepszarszimeringek, azert eheti ennyire az olajat, esetleg dugu- gyuru is elkopott.
Helló!
Olyan kérdésem lenne,hogy ha tolásra indítjuk a dr-t akkor az kárt okoz a motorba?
Pl ha gurulok oszt berakom sebességbe és úgy indítom...
Ok,még holnap írok hogy akkor kell-e mennem melózni vagy nem.
üdv
Szerintem itt legyél a másik körforgalomnál, 47.069654,18.033285 mert ha a parti úton megyünk, akkor is ott mindenképpen átmegyünk.
Ha a 710-es elkerülőn jöttök Fűzfőre akkor ott a körforgalom előtt megállok,nem tudom hogy ott merre van benzinkút!
Itt gondoltam: +47° 4' 24.38", +18° 2' 12.11"
Hali! Nekem mindegy hol csatlakozol, a 71-en megyünk végig. Célszerű lenne valamelyik főút mellet lévő benzinkúton találkozni. Mond meg, hogy leszel és ott majd kiállunk. Viszont időpontot nem tudok pontosat írni, hogy mikor érünk oda. A 3 órás indulásból kiindulva szerintem 1 óra lesz kb.
üdv.
jaj cimbi félreértettük egymást..nekem csak patentom van..a láncot azt azthittem hogy csak kiváncsiságból kérdezted meg h mekkora kell rá...de a győri reálban van 520 as lánc drzre 9990 ft ért...