Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Sziasztok! Van 1 DRZ-m, és sportdob kellene rá viszonylag normális áron! továbbá DRZ S-es cuccaim vannak eladók+gyári fob+ 2db utcai 90%os, 21-es és 18-as ! valaki?
Vagy esetleg valaki másnak eladó?
Dávid van esetleg neked S-re kuplungkarod ami nem törött, nincs kikopva sehol? Ha igen mennyiért?
Helló. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valamiért nem működik tökéletesen a kuplungom akadozik, kattog ahogyan húzom be a kart. Ahová a bowden másik felét kell akasztani kis kar a blokk tetején annak a karnak kell lennie holtjátéknak? Az hajlamos ragadni? Előre is köszönöm!
15-39 volt, de az nem ideális pályázásra, most előre tettem egy 14-est, mivel nem akartam új hátsót venni, az csak drágább mint egy új első kerék :)
kevés levegőt kap.
hello. még megvan. csüt péntek meg tudod nézni utána 1 hétig nem vagyok itthon. üdv
Üdv!

Valaki nem tudja véletlenül, hogy mitől lehet az, hogy ha szép lassan huzom a gázt akkor semmi probléma nincs vele , de körülbelül a gáz 3/4-e után mikor már csontolnám elkezd dadogni, fulladni... menetközben is és állo helyben is ( Dr600). Egyesbe pl elindulok lecsontolom egy bizonyos pontig jol huz kiis jön kerékre utánna mikor már jobban pörög(ne) elkezd dadogni. Üresben mikor turáztatom és lecsontolom a dadogás után állna lefelé nem akar beállni az alapjárat sem, pici gázadásokkal elkerülöm h leálljon és utánna jár megint szépen!
Üdv mindenkinek!
Tud-e valaki berúgó szettet használtan S modellre?
Köszönöm
Igen. Köszönöm fáradozásod!
Kinek lenne kedve péntek este gurulni egyet benn a városba Szegeden? Van jópár Dörzi errefelé, össze kellene szedni a népet!
Hello! Engem lehet érdekel a sisak szemüveggel, ha még meg van!
èn szhely mellett lakom, valamelyik nap estefelé, ha ráérsz elmennék megnézni!
Hali!

Én is ezzel az áttétellel megyek. Szerintem nem kell, hogy gyorsabb legyen, ezt se nagyon lehet kihasználni cross bukóban.
Motyózáshoz ki milyen áttételt használ? Nekem 15-42 van fenn, de majdnem lehetne egy kicsit hoszabb!
Ittvan par kep remelem tudtam segiteni :)
Az már biztos, hogy M6, a hossza pedig 30mm körül kéne h legyen. Viszont nem tudom, hogy van-e ott alátét, vagy a peremes csavar.
Valaki legyen szíves!
Nem ismerem a gazdit,de csinatos gép az tuti!
Hali.
Még a karbiban és az elektronikában különbözik.
üdv.
Ez egy DRZ E, Sm-re alakítva
oké értem ;)

Erre mondjatokmán valamit

link
szia cimbi..az az igazság hogy asarokban áll a szobámban..még nem nyultam hozzá mert azóta vettem egykáét más motort is meg elkezdtem cafe racert építteni..nem összerakni hanem építteni...egyedi tank stb egyedi dekor egyedi felnik...sok százezer forintomvabn van a racer....és még az elején járok...még a ktm felnijeimet sem faragtam bele sajna a drz be meg 10 hónapig voltam tápénzen de még lábadozom..taval ytavasszal műtöttek még odavagyok azért.....lesz belölle szupermoto meg wp teló jólesz az még..
Szép túra lehetett! Elmentetek közösen tankolni?
nyilván csodák sincsenek tehát többet eszik... összehasonlításképpen nekem volt a gyári karbi az SM-en, 4-4,5ből jöttem ki, most van fcr karbi, 5-5,5ből jövök ki vegyesbe, Sm pálya/erdő 7-8 liter