Hello Sziasztok! Van 1 DRZ-m, és sportdob kellene rá viszonylag normális áron! továbbá DRZ S-es cuccaim vannak eladók+gyári fob+ 2db utcai 90%os, 21-es és 18-as ! valaki?
Helló. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valamiért nem működik tökéletesen a kuplungom akadozik, kattog ahogyan húzom be a kart. Ahová a bowden másik felét kell akasztani kis kar a blokk tetején annak a karnak kell lennie holtjátéknak? Az hajlamos ragadni? Előre is köszönöm!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mitől lehet az, hogy ha szép lassan huzom a gázt akkor semmi probléma nincs vele , de körülbelül a gáz 3/4-e után mikor már csontolnám elkezd dadogni, fulladni... menetközben is és állo helyben is ( Dr600). Egyesbe pl elindulok lecsontolom egy bizonyos pontig jol huz kiis jön kerékre utánna mikor már jobban pörög(ne) elkezd dadogni. Üresben mikor turáztatom és lecsontolom a dadogás után állna lefelé nem akar beállni az alapjárat sem, pici gázadásokkal elkerülöm h leálljon és utánna jár megint szépen!
szia cimbi..az az igazság hogy asarokban áll a szobámban..még nem nyultam hozzá mert azóta vettem egykáét más motort is meg elkezdtem cafe racert építteni..nem összerakni hanem építteni...egyedi tank stb egyedi dekor egyedi felnik...sok százezer forintomvabn van a racer....és még az elején járok...még a ktm felnijeimet sem faragtam bele sajna a drz be meg 10 hónapig voltam tápénzen de még lábadozom..taval ytavasszal műtöttek még odavagyok azért.....lesz belölle szupermoto meg wp teló jólesz az még..
nyilván csodák sincsenek tehát többet eszik... összehasonlításképpen nekem volt a gyári karbi az SM-en, 4-4,5ből jöttem ki, most van fcr karbi, 5-5,5ből jövök ki vegyesbe, Sm pálya/erdő 7-8 liter
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mitől lehet az, hogy ha szép lassan huzom a gázt akkor semmi probléma nincs vele , de körülbelül a gáz 3/4-e után mikor már csontolnám elkezd dadogni, fulladni... menetközben is és állo helyben is ( Dr600). Egyesbe pl elindulok lecsontolom egy bizonyos pontig jol huz kiis jön kerékre utánna mikor már jobban pörög(ne) elkezd dadogni. Üresben mikor turáztatom és lecsontolom a dadogás után állna lefelé nem akar beállni az alapjárat sem, pici gázadásokkal elkerülöm h leálljon és utánna jár megint szépen!
Tud-e valaki berúgó szettet használtan S modellre?
Köszönöm
èn szhely mellett lakom, valamelyik nap estefelé, ha ráérsz elmennék megnézni!
Én is ezzel az áttétellel megyek. Szerintem nem kell, hogy gyorsabb legyen, ezt se nagyon lehet kihasználni cross bukóban.
Még a karbiban és az elektronikában különbözik.
üdv.
Erre mondjatokmán valamit
link