volt itt egy -talán-cseh link, ahol tuning hengereket árulnak DRZ-hez.
Valaki nem tudná megint beírni?
És lenne egy kicsit fucsa kérdésem is, 175-ös fúvókához max mekkora hengert raknátok fel?
Köszi!
Csáó nem híztam ki csak magas vagyok és ahogy jön felfelé a ruha már szorítja a vádlimat :) kb ennyi baja van.....de ha nem sikerül lecseélni lehet megoldom azzal hogy nem cipzározom össze
Én is nem rég vettem a dörzimet és nekem sem volt meg h hány km van benne, de rendes volt a műszakis csávó és rátettünk egy dt műszerfaalt a fénykép erejéig amiben 13ezer km volt, szóval most annyi van benne papírforma szerint :D Ez a szabály amúgy ebben az évben jött be!
Velem rendes volt az okmányirodás csaj, adott egy jó adásvételit és azt mondta hogy azokat a dolgokat amik az enyémről hiányoznak írkáljam rá, szerencsére elég hely volt a pótlásra. Legnagyobb gondot a kilométeróra állás jelentette mivel anélkül vettem, de ott is megenyhült a csaj amikor ecseteltem, hogy ez krossz motor, meg eddig is így volt műszakin, stb. így rá kellett írni, hogy adás- vételkor nem rendelkezett k. órával.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. 2 napja vettem egy 2003-mas 50lovas egy DR-Z-t. A problémám hogy pl amikor gurulok a lámpához és a motor 1es vagy 2es sebességi fokozatban van, és be van húzva a kuplung akkor leáll. Tehát csak akkor amikor be van húzva a kuplung, és csak 1es és kettesben. Gondoltam, hogy lehet kevés az alapjárat, de szerintem nem azzal van a gond. Köszönöm előre is!
UI: Lesz Bp-en vagy környékén motoros találkozó mostanában?
Ha nincs rajta gyárilag km óra akkor hogy ellenőrzöd?Okmányirodában kérdezte a nő hogy van-e rajta km óra mondtam hogy nincs ,nekiállt ott variálni hogy akkor honnan tudom hogy mennyi van benne meg mitudom én.Másnap visszamentem másik nő volt ott mondtam van rajta km óra 8000km van benne és ennyi,azóta vettem rá egy vaport,kutya nem nézi ezt ha eladom meg azt ír be a vevő amit akar 8000 felett akár 8001-et vagy 30.000et ,ez megint egy olyan szabály aminek semmi értelme nincs,ha valaki át akar baszni átbasz és kész.
Legközelebb, ha pl eladom, akkor nagyon ügyelni kell arra, hogy nagyobb érték legyen beírva, mert büntetnek. Ugye azért találták ki ezt a feljegyzősdit, hogy megvédjék a vevőket a tekergetéstől. Minden műszakin szólnom kell, hogy most ennyit, most annyit írj be? Valahogy nekem sántít a dolog. Egyébként köszönöm a választ, de kérem írjon mindenki, akinek véleménye van erről a témáról, mert nagy dilemmában vagyok.
DRZ supermoto vásárlás előtt állok, és inkább az "E" verzió felé hajlok. Viszont van egy dilemmám. Év eleje óta ugye adás-vételkor az okmányirodában, meg műszakin rögzítik egy országos nyilvántartásba az összes megtett kilómétert. Viszont ha jól tudom, az E-nek a műszerfala nem tárol ilyet. Akkor milyen adatot írnak fel? Vagy nem is jól tudom, és tárolja?
Váltókar szimmering pontos méretét tudja valaki, és hogy cserélhető- e kintről ? Hátha nem kéne a blokkot megint széthúzni.
Engedi az olajat az a szar!
Áhh az nekem nem lesz már jó.Néhány napra rá kezdődik a szin,ahol kötelező megjelennem.Kicsit sűrű lenne.
Azért beszámolót majd írok,ha másról nem,legalább az utak állapotáról.
Én 3-4 ezrenként szoktam, olajszűrőt nem mindig. (SM) Gyári előírás olaj 6, szűrő 12 ezrenként. De nekem 4 ezer után érződik az olaj elhasználódása. A váltás lesz "csontosabb".
Az biztos. hogy nem káros a sűrűbb olajcsere. Max. a természetre...
Hali!
Milyen méretű szimering kell a berúgó tengelyhez? A telóharmonika cseréjénél van valami extra dolog, amire figyelni kellene? Kilazítom a csavarokat, kihúzom a szárat, kicserélem a porvédőt és vissza minden? Van-e valakinek egy endurós övtáskája eladó? Köszi.
volt itt egy -talán-cseh link, ahol tuning hengereket árulnak DRZ-hez.
Valaki nem tudná megint beírni?
És lenne egy kicsit fucsa kérdésem is, 175-ös fúvókához max mekkora hengert raknátok fel?
Köszi!
egyébként 30 körül akarom eladni
Motor indít alapjáraton 3 perig ketyeg, leállít 3 perc múlva olaj szint ellenőrzés ,valahogy így van írva a könyvében!
üdv
Most cseréltem először olajat a drz-be. Beleöntöttem 1.9 liter olajat, de a nívó pálcán nem is látom h lenne benne. Mi lehet a baj?
UI: Lesz Bp-en vagy környékén motoros találkozó mostanában?
üdv
DRZ supermoto vásárlás előtt állok, és inkább az "E" verzió felé hajlok. Viszont van egy dilemmám. Év eleje óta ugye adás-vételkor az okmányirodában, meg műszakin rögzítik egy országos nyilvántartásba az összes megtett kilómétert. Viszont ha jól tudom, az E-nek a műszerfala nem tárol ilyet. Akkor milyen adatot írnak fel? Vagy nem is jól tudom, és tárolja?
Mi az ára?
Engedi az olajat az a szar!
Azért beszámolót majd írok,ha másról nem,legalább az utak állapotáról.
Az biztos. hogy nem káros a sűrűbb olajcsere. Max. a természetre...
Milyen méretű szimering kell a berúgó tengelyhez? A telóharmonika cseréjénél van valami extra dolog, amire figyelni kellene? Kilazítom a csavarokat, kihúzom a szárat, kicserélem a porvédőt és vissza minden? Van-e valakinek egy endurós övtáskája eladó? Köszi.