Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de egyszer mindent meg kell tanulni. Hány relé kell a 4db index beszereléséhez? Nem tudom hogy van ez Elég 1? vagy jobb/bal oldalra 1-1 vagy minden indexhez 1? mondjuk az utolsót még szerintem sem valószínű.
Eladó 1 db javított gyári DRZ-S hátsó lámpa. A javított rész nem látszódik ha fel van szerelve. Működik természetesen! Akinek kell mondjon rá 1 normális árat, és viheti!
Köszi.
Keresgéltem de mégsem találtam olyan részt ahol lehetne mondjuk venni egy ilyen készletet !? vagy nem is árulják csak javítanak ?
Azt megköszönném.
Például így:
menetjavítás
Sziasztok,
DRZ S ben olajcsere során az olajleeresztő csavart túlhúztam, megtéptem egy kicsit, és most csöpög az olaj. Hogy lehet kijavítani?
Kösz!
Egyébként objektíven nézve meg kell hagyni azt is, hogy biztos jó szakember lehet egyébként, mert láttam pár szép munkáját is, csak nálam sajnos ez eléggé nem jött össze.
Veszprémben a nagyhírű ALBERT kipufogós Úr a gyári S-es dobomat úgy hazavágta egy trágya-gány-kókány-takony munkával, hogy öröm nézni...
Mikor megmutattam a dobot ismerősöknek körberöhögtek.
Össze-vissza heggesztette a végét, pedig csak egy KIVEHETŐ 25 és/vagy 30-as szűkítést akartam, ami nem lóg be a dobba (egy egyszerű betétet/szűkítést, amit a 3 tőcsavar fog, hogy bármikor cserélhető legyen, ugyanis a szomszédok szerint túl hangos volt)...
(Érdekes módon utólag a helyi motoros ismerősi körben elmeséltem ezt a szitut mindjárt megerősítették, hogy hasonlókat hallottak már ők is róla, hogy pár gázos munkát csinált már. Nem vittem volna hozzá ha ezt tudom... )
Fél hónapot ült rajta, 10-szer visszahivatta magát, mindenfélére hivatkozva most ezért vagy azért nem ér rá, és az utolsó nap utolsó 2 órájában összetaknyolta dobomat... RÁHEGGESZTETTE a betétet, amit DIREKT mondtam hogy NE tegye (de én ne magyarázzak neki mer az úgy jó, én nem értek hozzá!), belekúrt egy kb 13cm hosszú csövet, amiből kb 10 cm a dobban volt (mert ő ezt jobban tudja [Csak én mint vevő nem EZT kértem!]). A motor sipolt, fütyült csattogott, alapjáraton lefulladt a szerinte frankó megoldással. Ezután mondtam vegye le róla a körbeheggesztett betétet és legyen EREDETI állapotra visszaállítva, majd máshova elviszem, talán megértik mit szeretnék. Erre finom pofák NÉLKÜL először belfogta a dobot a satuba a szemem láttára, így az oldala is össze van b*szva már rendesen, mert szétkaristolta a fekete festéket a sarkos csipkés acélpofa én szóltam neki, hogy mi a szart csinál, teljesen ki akar velem cseszni? Hát hogy teszem én ezt vissza a motorra?
Flexel ék alakban kivágta, majd kitörte az általa beheggesztett 30-as csövet, majd a belógást levágta, és a maradék véget visszataknyolta.
Tolok fel fényképes referenciát is a remekművéről (amint visszakerül a dob, mert most másik szerelőnél van, aki csinál nekem egy új dobot, mert így már nincs kedvem visszatenni). Nem akarom bántani semmiképpen, mert szerintem nem rossz szándékból csinálta, (Csak k*rvára nem azt csinálta amit én, mint vevő kértem!) meg már le is higgadtam, pár nap eltelt, ki is fizettem neki amit már sokszor megbántam, csak egy személyes rossz élményt osztok meg, hogy hogy jártam.
írtam egy üzit a hirdetésedre, mert most sem tudlak hívni :)
30/392 49 harminckilenc a számom, hívj nyugodtan!
Felhívlak.
igen, megvan még, de a lábtartók mechanikája picit lötyögős, azzal kellene kezdeni valamit.
Szia, megvan még a segédváz, lábtartód van hozzá?
Szia.
Érdeklődj itt szerintem ez a gyári rellé helyére bemegy :
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Sziasztok!

Eladósorba került a motorom:

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Én sógorommal esztergáltattam kívül- belül menetes csavart amivel a fék és kuplungkarban lévő csavarokat váltottam ki, de kapható univerzális tükörtartó bilincs is.
Igen, jól tudod, egészbe a 2 csövet kell felrakni.Az E típusé kicsit nagyobb!
Szia
Én direkt led-es relét vettem hozzá de azzal se lett jó,ha nem járt a motor rendesen villogott ha ment akkor szinte égett!
De melóhelyen a villamos szakik raktak bele valami kütyüt úgyhogy most jó :D Ezzel sokat segítettem tudom,de megkérdem hogy mit mókoltak rajta.
üdv
Sziasztok,

Vásároltam 4 db Ledes indexet. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen relét vegyek hozzá. Azt tudom, hogy másfajta kell, csak nem tudom milyen minőségű és árúajk vannak.
Előre is köszi
Sziasztok.
Segitségeteket szeretném kérni abban a dologban hogy a hátso rugó gázpalackját fel lehet toltetni teleszkóp gázzal mind pl a bicikli teleszkópját vagy lehet valami baja ha feltölthetem lehet hülyeséget kérdezek de aki tudja légyszi segitsen kössz a segitséget
tanácsot kérnék: Visszapillantó tükröt akarok felszerelni és nem tudom hol találnék olyan csavart amibe bele lehet csavarni a visszapillantó menetét. (lyukas csavar-kívül belül benetes) köszi a segítséget
Írtam a hirdetésedhez:), jó kis kipuf, biztos eladod egy kettőre.
sziasztok megmaradt 2db hátsó lánckerekem drz-ről asszem 43 a másik talán 49-50-es ha érdekel valakit akkor később teszek fel képet is
E kipufogó nem megy rá S/SM DRZ-re sajnos (úgy tudom).