Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem érdekel.
nagy.david@kalocsakom.hu
üdv.
Ha kerekezgetsz tegyél bele 2 litert!
Én a 300V 15W-50 est ajánlom.
Ha E-d.van cseréld 1000-1500km enként.
üdv.
köszönöm...pont ezt akartam mondani..így van....
kerozin tulfolyó:)
ha elmondom fizetned kell egy sört
az azért van hogy a gyertyától kifolyjon a víz
ha eldugul és kicsit ócska a gyertyapipád simán le is tud állni egy patakátkelés után
Van olajálló gumi is!
Galvanizálásnak hívják és elektrolízis útján fémet hordanak fel az anyagra mely szilárd felületet alkot. A színe attól függ,hogy milyen a galvanizáló fém, horany- ezüst, réz-sárga, stb...
Holt szezonban én is megcsináltatom!
Sziasztok! A képen megnyilazott nyílás mire szolgál a Dörzi hengerén?
van gyári új patentszemem ha kell cak pakk gyürükkel stb ahogy van....levélben elküldöm ha kewll... D.I.D japán..
Köszi, megtaláltam, de az O gyűrű egy fém hüvelyen van. Szerencsére együtt voltak.
Dr-z 400 S hátsó lámpa index-el sárvédővel prizmával valakinek nem kellene jutányos áron?
mármint fémtiszta és zsirmentesre.....
szia.....igen volt iylen probléma minden drz nél..én úgy orvosoltattam hogy fám és zsiormentesre letisztítottam és egy gyárban bevonták valami vékon yfémréteggel de nem krómmal....nemtudom mia neve....és a lényeg hogy lilás szivárványszinüre égett ki mikor mentem vele fasza lett ...ktm es haver dicsérte is hogy eddig az én könyököm volt a legszebb drz-n amit valaha látott és hogy titánium e?
Motul 7100 es az olajszintre figyelek.
Igen ezek a csavarok azok a szabadonfutót fogja fel!rázkódástol kitekeredhet!és beleakad a tekercsbe!szörnyű dolgokra képes!az én drzmbe is valamikor leszakadt és a lendkerék is sokat kapott!vagyis cserés lett!
Milyen oilt használsz?
Mennyit raksz bele?
üdv.
Nektek is rozsdásodik a kipufogó könyök a motoron? Erre milyen tippetek van, hogyan lehet orvosolni? Ti mit szoktatok csinálni vele?
Nekem gyárilag is gumi volt benne:) én is azt tettem bele eddig jó!
Ez az a 6 imbusz csavar amit mondtatok páran, hogy ajánlott beragasztani?
Valaki el tudná nekem magyarázni legyen szíves, hogy hogyan kell szelephézagot mérni és mennyinek kell lennie? Előre is köszi
A csöveknél kicsit taknyos. A napokban akarok nekiállni azt is megcsinálni. Remélem utána elmúlik. Köszi a gyors választ!
Szia,
szerintem gumi semmikép, állítólag azt kikezdi az olaj. Talán réz, vagy aluminium, mint az ábrán a "4" elem.
Én nem szedném szét ha jó. Minek? Egy évben egyszer engedd le az úszóházat, ott gyűlhet esetleg össze pici víz, mert a víz nehezebb mint a benzin.
Ezek a tippjeim:
- Légszűrő tiszta?
- A szolenoid csövecskéje (és egyéb vákuumcsövek) a helyén van(nak)?
- Alapjárati keverék beállítva? (Ez a beállítás a fordulatszám aljára van hatással, kb. 1/4-ig.)
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mostanában elkezdte azt a DRZ, hogy ha húzok neki egy gázfröccsöt néha befullad, betorpanik kicsit. Alapjárat tökéletes, menet közben sincs változás. Mitől lehet? Valakinek van ötlete? Előre is köszi!