http://www.google.hu/imgres?q=...
Nagyon szép hangja van, pörgősebb vele, nem kókány tuning. 50e pénz az új ára, kimondottan DRZ-re való Albert Racing dob. Teljesen fekete, ezüst feliratokkal csak gyári matricák vannak rajt. Pályát még életében soha, de a közelét se látta! Nincs róla képem a laptopon meg nem is vagyok otthol. Ha egyéb kérdésed van akkor ide: bikerfranky@freemail.hu
Igen, teljes körű volt az ismertetés:) Az ARP-ről tudsz mondani valamit? (fogyasztás, teljesítmény, vagy akármit, amit tudni érdemes róla) Jól sejtem, hogy főként pályamotorozásra tartottad?
Színét illetően a fekete-piros, vagy a fekete-fehér? Képet tudsz mutatni róla? (a profilomra rakok fel mindjárt email címet, oda tudod küldeni)
Nem beszéltünk. Nem hirdetem sehol mert nem feltétlen eladó és nem aprópénzért. Néha azért használgatom ha jóidő van . 2008.01-es fekete, kezelési, gyári kulcsok, vezett szervizkönyv, 5600km, UFO alubetétes kézvédők, ARP dob, gyári dob, Ufo LED-es sárvédőtoldat, gyári is, karbon miniindexek+gyári is, friss szervíz, Motul olaj, olaszűrő, új akksi, szinte karcmentes. Győrben újonnan vásárolt magyarországi motor. Röviden tömören egyenlőre ennyi szerintem elég volt.
Azután érdeklődnék,hogy valakit nem érdekel-e egy Ltz-400 quad csere.
Jó állaptba:Vadonatúj hátsó gumik,fék betét és sport kormány,de van rajta sport kipufogó,kilépő,kézvédő szinte minden. Tényleg jó állapotba van.
Hibája csak ennyi,az első lámpa plexi repedt.
Visszont kiprobálnám mostmár a motorozást azért cserélném le.De csakis jó állapotú motor érdekelne.
Légysz jelezzetek ha valakit érdekel.Köszi.
Sziasztok.
Hali
Meglestem, a csavarok meghúzva,még a kipufogót megnézem holnap.De ha a blokkra rakom a kezem és lepadlózom nem rezeg egyáltalán vészesen,de a váz meg berezonál.Kipuf nekem vas a vason van fogatva,ott nem kéne lennie guminak?
üdv
http://www.google.hu/imgres?q=...
Nagyon szép hangja van, pörgősebb vele, nem kókány tuning. 50e pénz az új ára, kimondottan DRZ-re való Albert Racing dob. Teljesen fekete, ezüst feliratokkal csak gyári matricák vannak rajt. Pályát még életében soha, de a közelét se látta! Nincs róla képem a laptopon meg nem is vagyok otthol. Ha egyéb kérdésed van akkor ide: bikerfranky@freemail.hu