nézzél szét a blokkban ! jobb oldalát vedd le ahol a kuplung van és nézd meg a váltószerkezetet ! lehet 1 csavar lazult csak le ha ott nincs baj akkor bent lesz a bibi ! de elméletileg kellene lennie akkor fékreszeléknek is a blokkban.
szia Megnézem a csavarokat,tankot lekel szedni?alatta is van?
2-3 ban nekem is alig gyorsul az E de olyan erő van benne! Haver S gépe ott is gyorsul de terepen meg csak pakol visza. Csak egy kérdés ugyanaz az átétel van S-SM-E ben?
Üdv
Úgy kezdődött, hogy először csak azt hittem belekavarodtam a sebességekbe, de utána megállva nem találtam az 1et csak üreset, elindultam 2essel váltogattam le- fel meg lett az 1es, de ezt követően már az 5 helyett csak ürest tudok kapcsolni.
Húha, az nem jó.........
Nekem is hasonló jelenség van, csak azzal a különbséggel, hogy harmadikban nem nagyon akar húzni, tiszta második, negyedikben meg megy mint a rakéta.....
Ezzel mi lehet a bibi? Lényegében minden fokozat okés, de a harmadikban nem csinál szinte semmit......
Szia ! nagyon nem szabad hogy rázzon a motor ! egy minimális rázása van minden 1 heneresnek de a drz nem erröl híres hogy lerázza a vesédet ! próbáld meg hogy minden csavart ami a blokkot tartja vágig húzod ! csak tapasztalatból adom ezt a tanácsot mert nekem is volt olyan hogy ezért rezegett mint állat
Szia! lehet sok dolog a váltóban ! vagy a léptető villád van elhajolva, vagy a csiga tengely kuka vagy pedig a körmök letörtek a fogaskerékről ! szerintem mindenképpen blokk széthúzás a vége !
Hali
Csak nekem van ezzel a dologgal bajom? Olyan 6000 felett nagyon rezeg az egész motor,(elég kényelmetlen)ez csak nálam van,vagy hozzá kéne szoknom az 1 hengerhez?
üdv
Szia, igen az első nyerget szokták cserélni 4 dugósra...átalakító konzollal oldják meg és való igaz a nyeregnek a belső részéből le kell maróztatni hogy beférjen ! felső főfékmunkahenger igazából csak a fék adagolhatóságát szabályozza...de ha kell fentre másik 16 os munkahenger akkor íme.
Sziasztok, van egy két hetet használt DRZ400 fesszabályzóm ( kiderült hogy a generátor a rossz, nem a fesszabályzó ), számlával együtt 30.000-ért eladó. ( 44000 volt )
Drz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...
ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van)beszámolok dr 650 se re való sportdob csere érdekel...
Pár eladó cucc:
1. Suzuki DRZ K1-K8 tankidomok javítottak célnak megfelel 2000 /db
2. Suzuki DRZ javított hűtőrács 2000 ft
3. Suzuki DRZ láncvédő burkolat 4500 ft
4. Suzuki DRZ E-S-SM első szinter fékbetét Bendix márkájú 6500 ft
5. Suzuki DRZ Iris lánc 112 szemes viszonylag kopott állapot 4000 ft
6. GSX-R 1000 K7 első lábtartó pár 5000/db és gyári állapotú 43as lánckerék 5000 ft.
Postázom is a cuccokat!