Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem george design-os cucc lehet. Igy vettem amúgy ezzel a matricával..
hali, ilyen matricát honnan lehet szerezni, ami a gépeden van? Vagy már így vetted?
Ok, majd ha lesz időd akkor küldöd..
Senki sem tud :S jó lenne 3 állású lehetőleg.
DR-Z 400S közpintirógóstag nitrogéntartályban mekkora gyárilag a nyomás?

Mert ha nitrogén, akkor egy komolyabb gumiszervízben fel tudják tölteni.
Oxi! Csak picit várnod kell, mert most 3 éjszakát megyek melózni
Sziasztok!
Keresek DRZ-hez SM szettet, csak fekete és fűzött küllős érdekel!
Akinek van eladó v tud eladót légyszi írjon!
Köszi!
Sports-tracker nevű programmal mértem nokia n85-el.Valószínű Szoktunk bringázni haverokkal és őkis szokták mérni,halálpontosan ugyanannyi,persze különböző típusú mobillal.
üdv
Függ a használt programtól is.
Nekem kamionban ahol hitelesített mérő van 90km/h-nál 88-89km/h között ugrál a gps mérője.. Jah és Igo8.
Szerintem is jól áll neki a fekete csőr.
Képeket hadd kérjek tölled is.

Köszi.
Képeket hadd kérjek, mert akkor nem kell vennem..
Köszönöm.
Szia!
Hát én is szenvedtem vele, de ha gondolod holnap lekattintom Spec én dekopírfűrésszel és akkus fúróval hoztam össze. Előre meg fekete csőrikét rakattam úgy jobban néz ki a vas, hátra meg egy ledes féklámpát konzolostól........
Szia, jó az bele, csak 1-2 helyen be kell faragni, nekem is E toldat van fent mert azt tudtam csak venni utángyártottat olcsón.
Sziasztok!

Ma nekiálltam feltenni az "E"-re az "S" segédvázát és szomorúan konstatáltam, hogy a hátsó sárvédőm nem megy a helyére, nem fér be. Valaki megtenné, hogy mutat képet, hogy hogy nézz ki a S-Sm hátsó sárvédő? Az a rész érdekelne ami a felfogatási pontoknál, váznál van a többit ismerem..:D

Ha volna valakinek eladó sárga színben érdekelne. Semmi nem kell rá csak a sárvédő, az "E" cuccait átraknám rá..

Köszi!
Hali szerintetek menyire lehet adni a gps-re , sebességre gondolok,km óra 140-őt mutatott maxnak,gps 156-ot.A km órám belet lőve kerék átmérőre és több kocsi mellet mentem és viszonylag pontos volt.
köszönöm! akkor kb ugyan azt érzem most mint te akkor :)
csak még várnom kell sajna több mint egy hónapot,hogy láthassam :(
Nagyon szívesen! Szép a motorod! Nekem pont egy éve lett meg és nekem is több éves álom vált ezzel valóra!
értelek,köszönöm a tanácsot,azonnal írok is neki!
köszi a segítséget!
Szerintem nagyon szuper, erős anyagból készül, igényesen kivitelezve és a lényeg: működik! Én már úgy vettem,h rajta volt, de estem már én is egyszer kétszer. és a hűtőnek semmi baja. Úgy néz ki,mint a gyári. Szerintem megéri!
szia.És mi a véleményed/tapasztalatod róla?megéri csináltatni?
Akkor keresem a srácot mindenképp,mert gyárit nem találok sehol....

köszönöm
Szerintem is! Nekem E van és azt is a Trobeee csinálta...
szerintem ugyan az a kettő nem ? !
szia.köszönöm de már beszéltem vele és azt mondta csak S re csinált még,nekem meg ugye E re kellene.
Valakinek! 400-e 2személyes vizsgás
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a 2007-es DR-Z-ken kiküszöbölték
-e már ezt a gyújtás problémát?