Sports-tracker nevű programmal mértem nokia n85-el.Valószínű Szoktunk bringázni haverokkal és őkis szokták mérni,halálpontosan ugyanannyi,persze különböző típusú mobillal.
üdv
Szia!
Hát én is szenvedtem vele, de ha gondolod holnap lekattintom Spec én dekopírfűrésszel és akkus fúróval hoztam össze. Előre meg fekete csőrikét rakattam úgy jobban néz ki a vas, hátra meg egy ledes féklámpát konzolostól........
Ma nekiálltam feltenni az "E"-re az "S" segédvázát és szomorúan konstatáltam, hogy a hátsó sárvédőm nem megy a helyére, nem fér be. Valaki megtenné, hogy mutat képet, hogy hogy nézz ki a S-Sm hátsó sárvédő? Az a rész érdekelne ami a felfogatási pontoknál, váznál van a többit ismerem..:D
Ha volna valakinek eladó sárga színben érdekelne. Semmi nem kell rá csak a sárvédő, az "E" cuccait átraknám rá..
Hali szerintetek menyire lehet adni a gps-re , sebességre gondolok,km óra 140-őt mutatott maxnak,gps 156-ot.A km órám belet lőve kerék átmérőre és több kocsi mellet mentem és viszonylag pontos volt.
Szerintem nagyon szuper, erős anyagból készül, igényesen kivitelezve és a lényeg: működik! Én már úgy vettem,h rajta volt, de estem már én is egyszer kétszer. és a hűtőnek semmi baja. Úgy néz ki,mint a gyári. Szerintem megéri!
Mert ha nitrogén, akkor egy komolyabb gumiszervízben fel tudják tölteni.
Keresek DRZ-hez SM szettet, csak fekete és fűzött küllős érdekel!
Akinek van eladó v tud eladót légyszi írjon!
Köszi!
üdv
Nekem kamionban ahol hitelesített mérő van 90km/h-nál 88-89km/h között ugrál a gps mérője.. Jah és Igo8.
Képeket hadd kérjek tölled is.
Köszi.
Köszönöm.
Hát én is szenvedtem vele, de ha gondolod holnap lekattintom Spec én dekopírfűrésszel és akkus fúróval hoztam össze. Előre meg fekete csőrikét rakattam úgy jobban néz ki a vas, hátra meg egy ledes féklámpát konzolostól........
Ma nekiálltam feltenni az "E"-re az "S" segédvázát és szomorúan konstatáltam, hogy a hátsó sárvédőm nem megy a helyére, nem fér be. Valaki megtenné, hogy mutat képet, hogy hogy nézz ki a S-Sm hátsó sárvédő? Az a rész érdekelne ami a felfogatási pontoknál, váznál van a többit ismerem..:D
Ha volna valakinek eladó sárga színben érdekelne. Semmi nem kell rá csak a sárvédő, az "E" cuccait átraknám rá..
Köszi!
csak még várnom kell sajna több mint egy hónapot,hogy láthassam :(
köszi a segítséget!
Akkor keresem a srácot mindenképp,mert gyárit nem találok sehol....
köszönöm
Olyan kérdésem lenne,hogy a 2007-es DR-Z-ken kiküszöbölték
-e már ezt a gyújtás problémát?