Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus, pont ezen gondolkodtam mire is rakjam fel hogy leméressem :D de szerintem én is felkeresem a vasast hogy mondja má meg hogy smint van a súlya
Mi tavaly mázsáltuk le a gépeinket,közte a haver dörziét is,és az hajszál pontosan 130kg volt teletankolva. 2003 v. 2004-es E verzióról van szó.
Az elég szép súly !
majd lemérem a WR em kíváncsi vagyok hány kg :D
megtörtént az első hűtőcsere után
A hűtőket pedig be kell csomagolni egy Trobee féle hűtővédőbe és máris javulnak az esélyeik.
jó lenne enyém annyi volna
Helló! Na csak ideérek már.
Néhány kép és kérdés. A válaszokat a képek alá legyetek szívesek!

Motoremelő gyártás alatt, talált anyagból nem is kicsit túlméretezve, de legalább jó nehéz lesz. Bár ez már a második amit csinálok, remélem jobb lesz a súlypontja, mint a előzőnek, amit a DT-hez csináltam.
Érdekel!Mennyi pénz?
A hűtőidomok tökéletesen megfelelnek a vaddohány, a levelek, ágak, lepkék, kismadár és miegymás begyűjtésére és hazaszállítására.

A súlyával mi baj? Most mértem meg 124,7Kg tele tankkal. Nem egy crf, de sztem pont jó!
sziasztok..kidobásra váró vagy sérült -- nagyonkarcos drz 400 idomokat vásárolnék....korrekt áron....évjárat nemszámítt csak ne legyen törött! 30 605 6883 köszönöm mindenkinek
csak kérdeztem ám, ha kellett volna megvettem volna
igen, a drz-k legnagyobb hátránya a hűtők sérülékenysége, na meg a súlyuk
engem a hűtők elhelyezkedése zavart
eléggé sérülékenyek, és a hűtőidom is beakad mindenbe
és nem mondjátok hogy nem mert múltkor a 6t kollégával verettünk a bozótban és fenn is akadt
attól hogy vízhűtéses a motor nem azt jelenti hogy terepen meg fogod ölni ha S van akkor azon van vízhűtés is...ha meg E betűs az is jól bírja venti nélkül is...gondolom nem fogod a sárban pörgetni 10 percig egy helyben magas fordulaton 40 fokban
egyedül a vízhűtés miatt nincs drz-m
valami nagyon egyszerű gépet akartam, amit lehet ütni-verni
ez az xr4 meg nem sokkal bonyolultabb felépítésű mint a bicikli
hosszabb utakra meg őgy is beszerzek egy ténérét az xr4 meg jü lesz játszósmotornak, tigrisbukfencelni a csatornaparton
azóta annyit mentem vele hogy elvittem műszakira.....
Igen eladtam ! mondtam is hogy megveszi más ha nem kell, így hát meg is vették ! de láttam most is eladót csak nem 45 ért
a Segédváz vagy 15 ért is sozkták adni én az enyémet 10 ért adtam aztiszem vagy olcsóbban.....
Tényleg! Neked miért nem drz-d van? Először én is xr400-at akartam, aztán egy tt-t elmentem megnézni, mert egy lc4-et elvittek az orrom elől, de végül drz-t vettem, mert ez egy régi vágyam volt. Vágod?! Eddig nem bántam meg! Ja elvitték szombaton a tt-met!

Helló DRZ_74!
Kp mennyi lenne?
egy s segédváz szerintem párezer pénz, mert nemigen veszi a nép
nektek szerencsézek van van a drz-hez minden bontva, az xr4 hez alig van cucc és az is drága
Egy enduró kerékszettért adnék egy garnitúra ilyet! (4x100 6.5x15J ET38 gumi nélkül)
Annyi pénzből amennyiből segédvázat kapnék, tudok fogadni 2 teherhordó mandarint, aki cipel utánam mindent.
csere 6db tacskó-németjuhász keverékre?
ELADÓ Blacbird (vastag)matrica,csere is
jah, asszem az a ráhúzhatós az. Én vegyesen használom terep/aszfalt/sm pálya + ráad az utcánk is poros, nincs aszfalt... tehát nálam kizárt a használata.