Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

egri04@freemail.hu címre küld már el a számodat és felhívlak megbeszélni a részleteket! Köszi.
nekem 2 hónap alatt mindenféle gyapotot eléget és kifúj.. most kerámia gyapot van/volt benne 2hónapja tömtem ugyanúgy hangos megint.. szerintem tökmindegy melyiket rakod bele.
teljesen új, sosem volt felszerelve
Neked sikerült találni blokkot ?
ha nem csörgess meg 0304170233
vagy email-apriliarx125@gmail.com

alkudunk neked egy jó árat :)
Ha kellesz használt akkor keress meg ! és kiszerelem aztán megnézem illetve elküldöm hogy milyen állapotban van :)
egri04 !
vaddohány, a levelek, ágak, lepkék, kismadár és miegymás begyűjtésére és hazaszállítására.
Ezen majd megszakadtam a röhögéstől !
szia.....érdemes ....nekem 5 éve van bent egy használt olajpumpa..akkor került egy 10 esbe de szerintem kb most is annyiértz megy majd.....annyi a lényege hogy olyat vegyél ami nem karcos.....mert ha karcos akkor ott azokon a karcok mellett elmegy a nyomása az olajnak és a hatásfoka csökken..... mindenképpen oylat vegyél amit képen megtudsz nézni előtte h milyen állapotban van... sok sikert...
Hali!
Nekem pont aktuális egy fékkarcsere! Érdekel, ha nem görbe és megvan még!
Megválnék tőle
vennél vagy eladnál ?
Hát ha nincsen baja akkor mért ne ?!
de ha sok lovettád van akkor lehet újat is venni
Drz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...elérhetőség adatlapon

ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)

Alu betétes kézvédőt beszámolok vagy esetleg dr 650 se re való sportdob csere érdekel...legjobb ajánlatért viheted
Drz kollegák szerintetek olajpumpát érdemes bontottat venni?
lényegesen olcsobb mint az új!
Szia!
Egy s/sm segédváz nem érdekel 15000-ért? Én vettem egyet, de végül nem raktam fel.
Hali!
Tudja valaki hogy mi a különbség a kipufogó üveggyapot és az üvegszálas hangszigetelő között? mindkettő kipufhoz való.

http://www.robogowebshop.hu/ki...*320*30-mm-i-rms100720030
h
ttp://www.robogowebshop.hu/ki...
*300*30-mm-59794
Sziasztok!

Úgy néz ki vettem egy 1995-ös DR 650 RS-t , nem találtam pont hozzávaló szervízkönyvet a neten, van egy fizetős ,de nincs módom a netes fizetésre. Valakinek nincs véletelnül hozzá manual-ja ,vagy esetleg egy link. Mert érdekelne a hozzá ajánlott olajviszkozitás, stb., meg illik szervízkönyv beszerzéssel kezdeni az új motorral való ismerkedést Köszönöm!
valakinek estetleg egy drzE fékkar? jelképes összegért?
Helló!
Van 1,db drz első sárvédőm sárga színű szinte ujj,motoron még sosem volt.én ujjonan vettem.
Csak a motor amit épitettem eladásra került és ez meg a kormány megmaradt.A kormányt már eladtam.
Ha érdekell írj hali.
DRZ-74 most hirdeti itt a fórumon!
Helló, tudja valaki honnan lehetne venni Ilyen matricát? Vagy valami hasonló fekete csíkost?
Hali!térdvédő milyen árba adod?protektoringek milyen méretűek?
Szerintem nincs az annyi,a haver XR650R-jét is megmértük,na az pont 150kg,az SM dörzi tuti nincs annyi. Mázsáld le Te is egy vastelepen,kíváncsi lennék mit mutat a mérleg. Ezeken az interneten keringő adatlapokon össze vissza írogatnak mindenfélét.....ezért mázsáltuk le mi is,mert ez a tuti
8 e megfelel?
na bazd, akkor az enyém min 150 kiló