Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Domaszéken van egy fain kis cross/enduro pálya ugye?
Na megvolt a nagyszervíz.

Szelephézagon kellett állítani, gyertya cserés volt, összes folyadék kicserélve, láncszett cserélve. Vez.lánc feszítő 50%-on, még 15ezret ki kell bírnia. Az első telóban valami csavarok meg voltak lazulva, tán ez betegség. Összesen mindenestől 55e költség.
Viszont! Rodeo ride kecskemét álláspontja,hogy nincs típushibája a DRZéknek, csak a nem szakszerű szerelés miatt lazulnak ki a generátorcsavarok. Na a 15 ezret futott bontatlan blokkot a gyárban szerelték gondolom, és az isten őrizte, hogy eljutottam vele a szerelőig. Mind az 5 csavar kézzel kihajtható volt.

Remélem a következő 15 ezer kilométer alatt olajon meg benzinen kívül más nem kell bele!
Basszus, 18 ép fog van rajta,a 38-ból. Nagy mákom volt, hogy nem esett le a lánc.
Köszi,
az enyém már csereérett
Mentek a fotók!
Sziasztok DRZ-sek.
Érdeklődnék, hogy valaki tud valamit az alábbi gépről? Az enyém volt és kíváncsi lennék, hogy van-e valami még az imádott kis DRZ-ből.
Azt nem tudom, hogy találsz majd rá lánckereket, ha nem tudod milyen kereked van. Szerintem csak úgy, ha leveszed beviszed a boltba és kerestek rá valamit... Vagy csináltatsz rá egyet.
A weben csak tipus alapján tudsz rendelni!
Szia,
én úgy tudtam hogy euro2-es motort már nem lehet forgalomba helyzentetni idehaza, ha még eddig nem volt. (tehát a 2007-est DRZ-t) Vagy erre is van megoldás? De az is lehet, hogy rosszul tudom.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

én ezt szoktam venni.. szintén cagiva kerék
Köszi a választ.
...
Fogaskerék beszerzése lehet hogy nekem sem lesz egyszeru, mert cagiva felnim van :\
Szia
Én is itt nézegetek,de olyan bajom van hogy fogaskereket is akarok venni. De nem tudom milyen kell valami ktm felnim van hátul,és nincs rá írva semmi most mi alapján rendeljek mikor ott is csak cikkszám van.Nézegettem de pl erre (MO 110-464-40
) semmit nem találtam!
üdv
Szia jó lesz rá igen.
Én is most vettem VX2-t. a motoralkatrész.eu-ról. Árban ott a legjobb szerintem, én legalábbis nem találtam jobbat.
Hello segitség kellene...néztem motorokat léghűtésest meg vizest is? melyiket ajánlanátok? melyik birja jobban? vagy bármi érdekel a témával kapcsolatban köszönöm ;D leginkább túrázásra
Valaki nem tud olcsón?
Srácok, ez a lánc ugye jó lesz a Drz-re?
MO 1-451-120 23 100 Ft DID 520VM2 520 120 X-gyűrűs 100LE utcai
MO 1-452-120 18 000 Ft DID 520VX2 520 120 X-gyűrűs 80LE Utcai/enduro

Köszi.
Már nagyon várom a képeket a fogaskerekekről és a léptető villáról!
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok!
Keresek drz segédvázaz amire az utas lábtartót fel tudom rakni.
Ha van hozzá utas lábtartó akkor lehet az is érdekelne!
Köszönöm
(elérhetőség az adatlapon)
Köszi
Én a budaörsi Full- Gas-nál rendeltem Lantos Gábor az alkatrészes nagyon korrekt srác!
mobilja: 20/995-59-70,
e-mail: lantos.gabor@full-gas.hu
Adott bankszámlaszámot 700 Ft-ot kellett utalnom és borítékban ki is postázta nekem.
Öt Keresd!
Hali
Srácok az első fogaskerék alá azt a lemezt amit ráhajtogatok hogy tartsa a kereket,hol lehet venni?
üdv
Üdv all. Lehet Eladó Lessz egy Suzuki Drz 400Sm. 2007-es de most lett pár hete forgalomba helyezve. 0-la km-el. Idág szalonban ált! Esetleg valakit érdekelne? vagy szerintetek árban ez mit érhet? ha úgy döntök hogy eladom.
Szia.
Én használok Brembo kerámia fékbetétet és kb. 4000 km-t bír.
Hozzáteszem , hogy használom rendesen...
minden van hozzá megfelelő árban ha érdekel keress
DRZ-be ENDURÓ SZETT ELADÓ!
Nem a gyári szett de az ára sem az!
60eft kompletten újszerű pirelli gumikkal,Tárcsákkal!
20-5-636-213