Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mára kiderült mert beszéltem a fiaddal, és ő nem tudta hogy "szót váltottunk" fórum :)
köszi!
Én mindig a yamaha fehérnél szoktam venni.
De előtte csörögj oda,hogy milyen méret van raktáron!
Én a fater vagyok:-)
Sziasztok, tudom egyszer már kérdeztem, de akkor nem kaptam normális választ. Azt szeretném kérdezni, hogy drz e-hez honnan lehetne szerezni gyújtáskapcsolót gyári nem kell, mert azt 15-ért akarták adni én max 5-be gondolkozok, illetve hányszálas a gyújtáskapcsoló, mert találtam én is már csak rosszat nem akarok venni. Előre is köszi a választ
meg tudná valaki mondani hol tudok fúvókát venni a drz-be?
a gyáritól nagyobb méretű érdekelne,belföldről!
Köszi Phoenix,így már el tudok indulni valamerre
előző tulaj évekig úgy használta nem én....
a karbit sok féle képpen állíthatod, a fekete az alapjárati, va na karbi alján egy amit csak kis csavarhúzóval lehet állitani, az a levegő benzin arány, ha megbontod a karbit lehet játszani az úszószintel, és cserélhetsz benne alapjárati és főfúvókákat is. Rengeteg variáció van
aham..karcmentes legyen....itt fórumon keresd meg NAGY DÁVID FELHASZNÁLÓT DRZ TOPIKBAN..írj neki üzit aztán szerintem már van is0egy neked....csak bátran...
Szia
ONEAL M-ES, FOX XL-ES
jóóóó!
Hello Kolegák! Nekem 2007-es drz 400E-m van.Azt szeretném megtudni hogy a vezérműlánc feszességet hogyan kell ellenőrizni,hogy megfelelő-e? És a karbin csak az az 1 fekete csavar van amivel az alapjáratot lehet állítani,vagy van valami más módja is?
Kopasz vagyok ezen a téren,ezért fordultam ide segítségért
sziasztok annyi kérdésem lenne hogy szerintetek dr 250es jó lenne e "kezdő" motornak? vgay akinek van az adhatna néhány tippet rola hogy milyen kis moci. köszi előre is
de szép gép!
Most találtam meg ezt a képet. Mielőtt megvettem a mocimat az első tulajtól, ő ilyen kipu véggel vezette :D szerintetek?
Értem hát igen olyan lenne jó ami nem karcos!mert a mostanim is nagyon karcos! Remélem találok olyat!
ELADÓ!

Drift X170 sportkamera, akciókamera, sisakkamera!

Zsír új, dobozában, minden tartozékával.

Kb 10 percet volt használva.

• Video felbontás: 480p, 30 fps 16:9 vagy 4:3 képaránnyal (választható)
• Video formátum: MP4 vagy MJPG (válaszható)
• Látószög: 170°
• Exposure: Auto
• Beépített mikrofon és hangszóró
• Tápellátás: 2 x 1.5V AA (Litium akkumulátor ajánlott)
• Memória: 32MB beépített memória, SD kártya támogatás 16GB-ig
• Fotó mód: 5 Megapixel
• LCD kijelző: 1.5"; színes TFT

Méretek és súly:
• Kamera: 133 x 50 x 33 mm, 138 g
• Távirányító 52 x 40 x 13 mm, 19 g

Utolsó ajánlat! Ár.: 33000Ft- (Fix ár!)

kgktm@citromail.hu
208060204
Szia Tibi! nálam az a gond hogy a perforált csőben van 2 szűkítő (szintén perforált), a közepsőnél annyirra elmelegíti a gyapotot hogy porráég.. aza fémhálón is átjönne,, amugy nagyon jó lett a gumi amit vettem faterodtól, fog mint a zöldfesték :D
Képet megvárom,valami kell mer ezzel a sárvédővel a enduró keréknél beleér a rendszám,annyit bemozog.
Holnap fogok tudni képet felrakni róla. A felfogatási pontjai ugyanott vannak, mint az E segédváznak, csak hosszabb, benyúlik a farokidom alá is. Mást nem tudok róla, mert nekem végül nem került fel..
Hy
Segédvázat E-re is fellehet rakni?Ha igen engem lehet érdekelne,képet tudsz feldobni róla hogy lássam milyen?
üdv
Hali :) !
Érdekelne gyári drz 400 kormány,
meg valamilyen komplett
kuplungkar (bovdenes).
Úgy tudom kompatibilis
a tsr-el a kormány.
A belső perforált csövön kell lenni egy nagyon sűrű szövésű fém hálónak.Ha nincs rajta mindig kifújja!