Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! van valakinek berúgós változathoz eladó gyújtás (bal) oldali deklije? Ha lehet, nem aranyárban..
Szia! Keresd Trobee-t itt a fórumon, ő gyárt ilyesmit!
Keresek 2006 os Drz e re gyári vagy nem gyári Hűtővédőt!
Akinek van jelezze!köszönöm.
sziasztok!
Megszületett az ujj gépezetem!
Örülnék ha elmondanátok a véleményetek!
Köszi

http://www.sportmotor.hu/motor...
Üdv!
Kuplungkosarat keresek '92-es 650-eshez, mert az enyém technikai okok miatt megzsibbadt...

Na!? Ki lesz az első? :-)
hali
Nekem 15-45 van 6000fordulat 100m/h max 160.ÉS így van benne erő is.Nem sok értelmét látom nagyobb sebességnek mivel k. kényelmetlen 140 felett.Max egy 15-41. Meg amit írtak pár oldallal előbb hogy azon a bizonyos fél fordulaton se a legjobb neki,jobb ha kicsit pörgősebb.
üdv
Hoppá fácán.....
Nincs nyélgáz, óvatosba kell tolni! Szeretnék hazaérni is vele!
Na megyek szunyálni, mert reggel meló ünnepi lóvéért
Hali. Tudna nekem valaki segíteni. Most jutottam hozzá egy uj vashoz.
Suzuki Dr 600. És veri a hengerfejnél az olajat keményen . Nem tudja valaki hogy honnan tudnék hozzá rendelni tömítést? Vagy nincs valami olyan hőálló paszta amivel meg lehetne oldani ezt a hibát?
Félgáz? Nyélgáz!
Hűha..... A 17-esnek nagyobb az átmérője 2 foggal, szerintem az maradhat, mivel nagyobb a kerülete, átmérője. Vagy nem? A hátsó fogaskerék fogait kellene csökkenteni szerintem. Így nagyobb lesz a fordulat...... szerintem legalábbis. Hát fingom nincs mit csináljak vele, meghogy egyátalán az E változat szereti-e huzamosabb ideig 5.-ben a félgázt......
39-es a legkisebb Pink Motors nál .De az alsó láncvezető már ezt se nagyon szereti.
6t6!
Ha hátul 41-es lánckerék van, akkor előre rakj egy 15-öst és tuti lesz.
Nekem 15-41 van, kb 95-100-nál rakom 5.be, hamarabb nem kívánja, ezzel az áttéttel lehet haladni.
Sziasztok!
Egy 2005-ös E-ből öltöztettem át SM-be egy dörzir. Na a keérdésem az lenne, hogy a 37 fogas lánckerék belemegy? Mármint a láncvezetőt nem koptatja szét? Most 41 fogas van benne, de kicsit haladni is akarok Kinek mi a tapasztalata? Illetve mi a láckerék típusa, pontosabban hogy keresgéljek? Lényeg, hogy sebesség legyen, nyomaték nem muszály
van pár db eladó enduró és aszfaltra való gumim ha érdekel felnivel együtt olcsón!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
email: czegledizsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi(aprilia sr kint a képen!)
nem is azt mondtam hogy újszerű
Nem mondanám újszerűnek! Bár lehet az olajnál annyira nem kritikus mint benzinnél, de annak gyárilag tükör fényesnek kéne lennie...
Ezekbe csak Nitrogént szabad tölteni, mivel ha levegőt töltesz bele annak a nyomása igencsak megváltozik a hőmérséklet függvényében.
Nem, ha rátöltesz nem fog kevésbé összeülni. Akkor az előfeszítést kell módosítani, vagy rugót cserélni. Szerintem a levegős dolog nem az igazi megoldás. Ha nem vagy elégedett vele, akkor keresd Csika nevű felhasználót, vagy Havasi futómű szervízt...
Sziasztok ,megvan az új szerzemény. Az itt jelenlévők közül valakinek van ilyen?
Hali.
Van 1 oil pumpám jó állapotú minimális karcal,körömmel nem érezhető!
Dobj 1 e.mailt.
nagy.david@kalocsakom.hu
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni! Tavalyi szerzeményem egy 2002-es évjáratú nagyon jó állapotú DRZ 400-S. 2 hete azt vettem észre mintha a hátsó teló puhább lenne és jobban összeülne alattam a motor (nem híztam ), elkezdtem figyelni, olajfolyás nincsen. Van még ugye a nitrogén tartály, lehet azt kellene tölteni, néhányan azt javasolták nyugodtan levegővel?!

Persze nem estem neki, tudnátok ebben segíteni?!
Remélem hogy eléggé jó a kép minősége
sosem foglalkoztam még ezzel a pumpa résszel hogy milyennek kellene lennie de nekem ez ilyen panaszom sosem volt az olajzásra, de majd eldöntöd
Ez a főtengely végén lévő fogaskerék ! ez is megvan....

itt meg a képek a kütyüröl...
Na ez lenne aza fogaskerék ami nekem kellene!
Hali! Tudnál esetleg adni egy pontos címet, hogy hol van ez a bolt vagy egy webcímet! Köszi.