Én is Trobee-tol vettem védőt, nekem teljesen kompatibilis volt az sm-el, még a ventillátornak is ki volt alakítva a felfogatása szerintem mindkét verzióra árul.
5000 Ft? Csillapítása jó? Ereszti valahol az olajat? Volt már bontva?
Holnap pont Sárospatakra visz az utam, ha jó a teleszkóp és meg tudunk egyezni akkor el is hoznám.
Szia nemtudom mennyiért adjam ! :) találj ki rá egy összeget hogy mennyit ér neked ! és igen csak egyben szeretném eladni
Sárospatakon szoktam megfordulni vagy miskolcon.....
Sziasztok,
DRZ-ből elment a kompresszió, már 1 éve így használom, alig gyorsul, nincs is motorfék sem...Valaki segítsen mit kell ilyenkor kicserélni, ha elviszem a szerelőhöz, ne tudjon olyat beszereltetni, amit nem is kellene !
Gyűrű + henger+ csapszeg elég, vagy persejeztetni is kell(ez mitől függ?) Köszi előre is!
Ui: ha magam venném meg az alkatrészt, hol nézelődjek?
Köszi!
Nekem is tőle van és nem pont jó az S-re, mert Trobee szerint E-re való...
Más a tank felfogatása az S és az E vázon és ezért a hűtővédőt nem lehet odacsavarni, csak kis trükkel az S vázakra!
Szerintem összekeverhette a kettőt!
Hali.Valakinek nincs felesleges kuplung bowdene S-hez,m az enyémet már csak a szentlélek tatja!?Ha esetleg van valami javítási lehetőség,módszer arra is vevő lennék!
Helló. DRZ-sek segítségét kérném. leesett a láncom, kilyukadt a bal oldali blokk közép, javítani nem lehet olyan nagy a törés. Kérdés? ha csak bal oldali blokk közepet veszek, az elég? ( persze tömítések alap) Csak mert azt mondják, hogy párban érdemes...... Vélemény? Esetleg járt már így valaki? Köszi..
Szióka mindenkinek!
Ki tud valahol valamilyen lengéscsillapítós szakembert? Szóval az van, hogy ha ráülök nagyon lehuppan a hátulja, nitrogént kellene utántölteni? Vagy mi van a 2005-ös E- nek a hátuljában? Annyi volna végülis, hogy kicsit keményebb legyen a rugózása. Citromsárga rugó van benne, de valamiért nagyon leül.......... Kinek mi a javaslata?
Amint látod én a segédváz cserén már túl vagyok, csak a sárvédő nem megy a helyére és arra kéne a megoldás.. Szóval fényképezni már nem tudom, de nem egy bonyolult dolog kicserélni.
szia!
Sajna segíteni nem tudok,ha tudnék szívesen segítenélek,de nagyon megköszönném ha dokumentálnál mindent,mert ezzel a problémával nekem is szembe kell majd néznem,és persze lövésem sincs,hogy álljak neki....
Köszönöm Hálás leszek ha megteszed!
sok sikert!
Van pár eladó cuccom:
1. Suzuki DRZ K1-K8 tankidomok javítottak célnak megfelel 2000 /db
2. Suzuki DRZ javított hűtőrács 2000 ft
3. Suzuki DRZ láncvédő burkolat 4500 ft
4. Suzuki DRZ E-S-SM első szinter fékbetét Bendix márkájú 6500 ft
5. Suzuki DRZ Iris lánc 112 szemes viszonylag kopott állapot 4000 ft
6. 150es Freestyle Snowboard kötéssel 44es cipővel együtt 12.000 ft
Postázom is a cuccokat!
Üdv: Edem
Holnap pont Sárospatakra visz az utam, ha jó a teleszkóp és meg tudunk egyezni akkor el is hoznám.
Futómű
üdv
Első telóba mennyi és milyen oil kell?
üdv
Sárospatakon szoktam megfordulni vagy miskolcon.....
DRZ-ből elment a kompresszió, már 1 éve így használom, alig gyorsul, nincs is motorfék sem...Valaki segítsen mit kell ilyenkor kicserélni, ha elviszem a szerelőhöz, ne tudjon olyat beszereltetni, amit nem is kellene !
Gyűrű + henger+ csapszeg elég, vagy persejeztetni is kell(ez mitől függ?) Köszi előre is!
Ui: ha magam venném meg az alkatrészt, hol nézelődjek?
Köszi!
Más a tank felfogatása az S és az E vázon és ezért a hűtővédőt nem lehet odacsavarni, csak kis trükkel az S vázakra!
Szerintem összekeverhette a kettőt!
Ki tud valahol valamilyen lengéscsillapítós szakembert? Szóval az van, hogy ha ráülök nagyon lehuppan a hátulja, nitrogént kellene utántölteni? Vagy mi van a 2005-ös E- nek a hátuljában? Annyi volna végülis, hogy kicsit keményebb legyen a rugózása. Citromsárga rugó van benne, de valamiért nagyon leül.......... Kinek mi a javaslata?
van pár db enduró gumim is !és aszfalt is!
aszfalt continetal 130/70/17=10e
enduro: pireliböl: 90/90/21 =10e
120/80/17=9e
100/90/19=9e
brigestone 100/80/17=9e
ha valakit valami érdekell: tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
email:czegledizsolt@fr
eemail.hu
face: zsolti czeglédi (bordó sr van kint a képen)
Érdekelne a hátsó teleszkóp. Megvan még? Mennyiért adod? Csak egyben adod vagy elemeire bontva is? Borsodon belül merre található?
Üdv!
Amint látod én a segédváz cserén már túl vagyok, csak a sárvédő nem megy a helyére és arra kéne a megoldás.. Szóval fényképezni már nem tudom, de nem egy bonyolult dolog kicserélni.
E-drz első telóba milyen és mennyi olaj kell?
üdv
Sajna segíteni nem tudok,ha tudnék szívesen segítenélek,de nagyon megköszönném ha dokumentálnál mindent,mert ezzel a problémával nekem is szembe kell majd néznem,és persze lövésem sincs,hogy álljak neki....
Köszönöm Hálás leszek ha megteszed!
sok sikert!