Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Sajnos voltam olyan naiv, hogy azt gondoltam, a kilométeróra spirál felső végénél van valamiféle biggyesztés a bovdenen (más motornál már láttam ilyet), ami nem engedi kicsúszni. Ezért amikor betettem az SM kereket nem kötöttem be egyből, hanem mentem gyorsan pár kört amint rögzítettem a kereket, és mire hazaértem sikeresen elhagytam...

A kérdésem az, hogy van-e esetleg valakinek eladó, vagy tud-e valaki spirál készítőt, illetve honnan érdemes beszerezni? (elég lenne a spirál, a tok megvan).

Köszi,
Attila
Hali
Az mitől lehet hogy olyan 6000 fordulat felett sokkal jobban beremeg a motor.
üdv
Az előbb nem tölötte fel a képet, itt a kép a kormánykapcsolóról
Láttam 13ért valahol, így bátorkodom ezt az irányárat kimondani rá
majd megmondod mennyit kérsz érte:)
Ha rajtam múlna semmit de sajna lelazultak a csavarok és eltört...sosem láttam iet még:D amugy előre is köszi:)
Sziasztok valakinek nincs elfekvőben egy olyan jobb oldali kormánykapcsolója mint amilyen a képen van, mert szivesen megvásáronám ezt a fajtát sajnos elég nehéz beszerezni, és az enyémet elég szépen lerottyantottam
Mennyit ér meg Neked? Ilyen állapotban van ahogy a képen látod, de megnézem még holnapra, hátha megvan.
rap.robert@freemail.hu
Hali!
Keresek egy db a kipufogó vezérműtengely lefogatóját az EX feliratosat ha valakinek van eladó dobjon már egy mailt :) thx
Szia
kösz,ha nem kapok olcsóbb ajánlatot akkor érdekelni fog.
Mennyiért adnád akkor el nekem?postán elküldöd,persze az én költségem a posta is!
Köszi
Sziasztok,
400 sm első fékrendszerének átalakításához kérnék tanácsokat,ugyanis eléggé halvány a gyári fékek ereje.Legalábbis nekem nem elég.
Elegendő ha a felső munkahengert cserélem, vagy esetleg valamelyik sportmotor féknyergét fel lehet valamilyen konzol segítségével szerelni.Azt hiszem négy dugattyús kellene,bár a méretek eléggé behatároltak,mert a 4 dugattyús nyereg esetleg nem fér be a küllő felőli oldalra , ill hozzáér a küllőkhöz!
valakinek valami ötlete, tapasztalata?
Köszi!
Mennyit kérsz érte? Engem érdekelne, hátsólámpa is megvan? Várom válaszod.
Sziasztok! Van egy eladó rendszámtáblatartóm, indexekkel és prizmával DRZ-re. Nekem S-esen volt. A jobb sarkát megolvasztotta kicsit a kipufogó, attól használható csak kicsit csúnya Üdv.
2005-ös SM-hez kinek lenne km spirálja és mennyiért?
Persze!
szia! nekem van egy eladó segédvázam, én végül nem tettem fel, így feleslegesen áll a garázsban. 15000Ft, amennyiért vettem, annyiért adom.

Bence
A segédvázon van lábtartó hely, de a lábtartó már elkelt.
Halihó, Egy villámkérdés...Suzuki DR 600 és 650 váltója megegyezhet?
Előre is köszi.
szia Gyula!
Írtad a hirdetésedben a segédvázat.
Ha az az ami nekem kell akkor érdekel mindenképp.
Egy személyes a motorom és 2 személyesre akarom csinálni.ha van rajt hátsó lábtartó felfogatás akkor jó lenne nekem,meg persze hátsó lábtartó is kellene ha van.
Várom visszajelzésed!
Kösz üdv
Szevasztok !

Ha valakinek kell valami alkatrész, szinte újak. Gyorsan fogy már csak ezek vannak.
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Sziasztok!
Keresek DRZ-hez SM szettet, csak fekete és fűzött küllős érdekel!
Akinek van eladó v tud eladót légyszi írjon!
Köszi!
Szia megvan még a moci ?
Jani! Hétvégén megyünk gurulni?
Sziasztok! Arra lennèk kiváncsi,hogy volt egy balesetem.. a váz meghajlott a labtartonál.. azzal lehet tennivalamit vagy uj vaz csak? (Papiros motor) köszönöm elôre is a vàlaszokat!