Sajnos voltam olyan naiv, hogy azt gondoltam, a kilométeróra spirál felső végénél van valamiféle biggyesztés a bovdenen (más motornál már láttam ilyet), ami nem engedi kicsúszni. Ezért amikor betettem az SM kereket nem kötöttem be egyből, hanem mentem gyorsan pár kört amint rögzítettem a kereket, és mire hazaértem sikeresen elhagytam...
A kérdésem az, hogy van-e esetleg valakinek eladó, vagy tud-e valaki spirál készítőt, illetve honnan érdemes beszerezni? (elég lenne a spirál, a tok megvan).
Sziasztok valakinek nincs elfekvőben egy olyan jobb oldali kormánykapcsolója mint amilyen a képen van, mert szivesen megvásáronám ezt a fajtát sajnos elég nehéz beszerezni, és az enyémet elég szépen lerottyantottam
Sziasztok,
400 sm első fékrendszerének átalakításához kérnék tanácsokat,ugyanis eléggé halvány a gyári fékek ereje.Legalábbis nekem nem elég.
Elegendő ha a felső munkahengert cserélem, vagy esetleg valamelyik sportmotor féknyergét fel lehet valamilyen konzol segítségével szerelni.Azt hiszem négy dugattyús kellene,bár a méretek eléggé behatároltak,mert a 4 dugattyús nyereg esetleg nem fér be a küllő felőli oldalra , ill hozzáér a küllőkhöz!
valakinek valami ötlete, tapasztalata?
Köszi!
Sziasztok! Van egy eladó rendszámtáblatartóm, indexekkel és prizmával DRZ-re. Nekem S-esen volt. A jobb sarkát megolvasztotta kicsit a kipufogó, attól használható csak kicsit csúnya Üdv.
szia Gyula!
Írtad a hirdetésedben a segédvázat.
Ha az az ami nekem kell akkor érdekel mindenképp.
Egy személyes a motorom és 2 személyesre akarom csinálni.ha van rajt hátsó lábtartó felfogatás akkor jó lenne nekem,meg persze hátsó lábtartó is kellene ha van.
Várom visszajelzésed!
Kösz üdv
Sziasztok! Arra lennèk kiváncsi,hogy volt egy balesetem.. a váz meghajlott a labtartonál.. azzal lehet tennivalamit vagy uj vaz csak? (Papiros motor) köszönöm elôre is a vàlaszokat!
Sajnos voltam olyan naiv, hogy azt gondoltam, a kilométeróra spirál felső végénél van valamiféle biggyesztés a bovdenen (más motornál már láttam ilyet), ami nem engedi kicsúszni. Ezért amikor betettem az SM kereket nem kötöttem be egyből, hanem mentem gyorsan pár kört amint rögzítettem a kereket, és mire hazaértem sikeresen elhagytam...
A kérdésem az, hogy van-e esetleg valakinek eladó, vagy tud-e valaki spirál készítőt, illetve honnan érdemes beszerezni? (elég lenne a spirál, a tok megvan).
Köszi,
Attila