Csak Suzuki kereskedésbe tudsz venni, kerámia vízpumpa tömszelencse, én 2 hónapja vettem akkor 6700 Ft volt. A vízpumpa dekni alatt, van egy kis juk (ami nem látszik, csak szétszedéskor) ha onnan hűtővíz szivárog akkor tömszelencés, ha pedig olaj, akkor szimeringes.
Eladó egy kifogástalan állapotú Finster slip-on DRZ-re (S,SM): http://hardverapro.hu/apro/fin...
Továbbá vadonatúj Acerbis fekete első és hátsó sárvédő E-re, és egy gyári hátsó SM-re, gyári matricákkal.
Elérhetőség az adatlapon.
ami nem szabvány azt meg kell rendelni a suzukitól
vélhetően drágább lesz mint valami utángyártott szett de nem jársz úgy mint én a prox szelepszárszimeringgel hogy 1 hét után ismét elkezdet füstölni
Sziasztok .
Segitséget szeretnék kérni tőletek van egy suzuki dr 650 enduróm amikor beinditom hidegen és hagyom hogy bemelegedjen amikor kicsit meggázolom fullad meg de a motor mar bemelegedett akkor csinalja ezt es aztan szép lassan már nem és akkor is ha egybol rahuzom neki amikor kellene az erő akkor is fullad meg de ha szép lassan huzom akkor megy rendesen mibaja lehet?
DRZ alkatrész eladó....nem sok minden van már de ha érdekel valami írj hívj !
apriliarx125@gmal.com
06304170233
meg van még alkatrész főleg a blokkból...ami hiányzik onnan az a henger hengerfej (javításra szorul.) gyujtás oldali dekni, gyújtás, kuplung fedél, víz pumpa,
en tavaly osszel voltam len balatonon debrecenbol autopalyan, 100-120kozott mentem 15-39 attetellel. Es lass csodat meg mindig nem hullottszet a motor. Pedig kb 550km volt a tav, egy delelott alatt lentvoltam.
Jaja vágom.
Ha belegondolunk nem hinném hogy csak az áttételtől lenne ez mivel igen sok sm-s ill E-ből sm van és átlagban ilyen hasonló áttétellel hajtják a gépeket, nem sokan írtak ilyen hibát. Az tény hogy ha lemsz vele 200km-et beállva egy fordulatra,az megterheli a gépet,ezért is írtam hogy ismerni kéne a vez. stílusát azoknak akiknél ez előfordult.
De mindenképp érdekes hogy már 3 szor kellet javítani ugyanezzel a hibával.Megkérdezném a szerelő véleményét aki szereli a gépet.
üdv
Ha minden igaz ezt rendeltem: link
Ebben minden benne volt,a víz hőmérője nem a csőbe hanem a hűtőbe építhető van a csomagban,bal oldali hűtő tetején a csavar helyére.
üdv
Csak Suzuki kereskedésbe tudsz venni, kerámia vízpumpa tömszelencse, én 2 hónapja vettem akkor 6700 Ft volt. A vízpumpa dekni alatt, van egy kis juk (ami nem látszik, csak szétszedéskor) ha onnan hűtővíz szivárog akkor tömszelencés, ha pedig olaj, akkor szimeringes.