Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos úgy járt mint én: kapcsolókörmök nélkül már nem tudja 5be rakni.
Vagy lehet az enyém is 4 sebességes!
Ha ezt hamarabb tudom nem kellett volna a blokkot széthúzni.
Sziasztok!Érdeklődnék ,hogy volna e köztetek olyan akinek dr 750 vagy 800 as alkatrészei vannak?
szerintem te az RM-Z-vel kevered, abban van 4-es
csak meg erősítés kellett mert én is az 5 sebességes változatát ismerem. csak a srác aki hirdeti állitása szerint 4 sebességes . furcsállottam is. :D
Hol hallottál ilyet?
5 sebességes mind.

A 4 sebességesnek meg biztos nem veszi az 5.-et.

Mutass 1 4 sebességes dr-zt!
Sziasztok! csak egy kérdés. Miért van az hogy drz sm 2007 es évjáratba 5 ill.4 sebességes is van? mi ennek a jelentősége?
Hali van komplett blokkom.
06-20-5-636-213
üdv.
Segítsetek! Még mindíg keresek komplett 400 E blokkot, esetleg törött motort is veszek, ha a blokkal nincs gond! De már S, SM blokkal is beérem, plusz ehhez E váltó, hengerfej, karbim jó. Ha átteszem E hengerfejet, karbit, váltót, tényleg E betűsdrzt varazsolok sm, s blokkból?
Jó állapotú, kevesebbért érdekelne!
Találtam komplett váltót 30 ért de nincs annyim.
Konkrét még nincs 15 körül mondta.
mért mennyit adsz ezekért a dolgokért ? :O
boncteremben vagy valahol olvastam hogy ugratásnál érkezésnél beletaposott a váltóba valaki, és az is váltó gondokat okozott. amúgy nem tudom
Három a magyar igazság...
Lemaradt a kép.
Ebből a manual- ból kiderül, hogy mind három típusnál ugyanaz az érték, mert az E, S, SM adatai is benne vannak és ha nem egyezne azt a táblázatban jelezné az adott típusra.
Nem akarok komplett váltót csak a 3 és 5 fogaskereket és a láptetővilláját. Ha netán valakinek van jelezze!
Lehet, hogy kuplung nélkül váltott, de más mit tudott volna csinálni vele?
Sziasztok!

drz-e kipufogó könyök érdekelne,csak e tipus jó!
nekem is váltóm még...de hogyan jónak látod az árakat
hm hát ez érdekes
lehet az előző tulaj szétrúgta, és nálad jött ki.
Széthúztuk a blokkot, a harmadik fogaskerék mind a négy körme tört le, hogy mitől azt nem tudom, odavert az ötödiknek is és kapott a léptetővilla. Talán váltáskor valami az egyik köröm alá szorult és egyedül nem bírta a terhelést, így letört aztán sorba a többi.
Szerencsére Nagy Dávidnak van, de mielőtt összerakom, szereztem repedésvizsgáló festékszettet leellenőrzöm az összes f.kereket és a tengelyeket.
Szép estét mindenkinek.Egy kérdéssel fordulok hozzátok:használt-e már valaki bermbo carbon-ceramic fékbetétet?Nekem a TRW szinteres leszaladt 4ezret és cs.Valakinek tapasztalata?Előre is köszi.
Eljen a zart sisak
Egész jó kis sebességfokozat-áttétel számlálót találtam!

http://www.gearingcommander.co...
Helló! Az lenne a kérdésem hogy Drz 400E nek menyinek kell lenije a szelephézagának? Szívó és kipufogónak ha valaki megtudná nekem mondani az jó lenne!Előre is Köszönőm!