Sziasztok, vettem egy kormánykapcsolót az lenne a kérdésem, hogy bekötésről van valami videó? vagy kapcsolási rajz, vagy inkább vigyem szakemberhez? Mennyit kérhet érte?
Hideg motort 3 percig alapjáraton járatni kell, utána 3 percig várni, kell, majd nívópálcát bedugva (nem betekerve!) megmérni. (A motor mérés közben függőlegesen kell álljon természetesen.)
Hogy a tiednek mennyi a szelephézagja azt nem tudom, majd megméred. De a szívónak 0,1 - 0,2 mm közt, a kipufogónak 0,2-0,3 mm között kellene lenni. Már amennyiben ez megegyezik az S/SM értékekkel. Mert ez azokra vonatkozik.
Nekem sürgősen kellett, egyébként velük próbálkoztam volna.
A lánckereket árában adják, a lánc viszont minimum 2ezerrel olcsóbb, mint másutt. Gondolom nem hamisítvány DID láncokat árulnak, szállítás meg attól függ hova kell.
Sziasztok!
Még mindig keresek dez-E re tuas lábtartót és segédvázat!
Akinek VALÓBAN lenne eladó nem csak mondja az legyen szíves jelezni! :)
Köszönöm szép napot széles utat!
Nekem van egy kartervédőm,az nem érdekel?A motorral együtt vettem,de nekem nem kell.Soha nem volt motoron,alu porfestett fekete!Privátban tudok küldeni képet!Üdv!
Üdv!Szeretnék egy kartervédőt csinálni.Tudnátok esetleg segíteni egy rajzzal és méretekkel!Ha valakinek van legyen szíves megmérni és egy egyszerű rajzzal elküldeni ide
fabian.sanyi83@freemail
Köszönöm szépen előre!
Én is ezt nézegetem,csak még megkell néznem a hátsó kereket milyen f.kerék való rá ,mert nem gyári sm kerék,aszem valami ktm-é volt.
üdv