Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
Én is ezt nézegetem,csak még megkell néznem a hátsó kereket milyen f.kerék való rá ,mert nem gyári sm kerék,aszem valami ktm-é volt.
üdv
Eladóak!

SM sárvédő, 15-41 JT lánckerék, H&H sisak!
Én a www.nagyvas.hu nál szoktam rendelni, első acél ~ 3200, hátsó ~ 6700 Huf. Lánc ízlés szerint 19-25 eFt. Elég gyorsak, pontosak.
Üdv
Beleszaladtál egy sáskarajba?
Ez az infó így édes kevés!
Kormány kapcsoló... Melyik oldal? Gyári, univerzális?
Milyen motorra akarod felrakni? E-S-SM?
Volt már rajta, csak cserélni kell, v sose volt bekötve, esetleg leolvadt a kábelköteg?
Azt szeretem az emberekben, h képtelenek legalább néhány oldalt visszaolvasni, esetleg keresőt használni. Nem is vártam többet. Se adatlap, se semmi.
Ez meg egy másik rajz.
Mivel nem tudjuk mit kell csinálni, ezért a köszönömtől a szopóálarcig bármit kérhet. Tippre 5ezer mondjuk.
A videóval meg ne bajlódj! Írok neked mingyárt egy szkriptet, az majd megcsinálja magától...
Sziasztok, vettem egy kormánykapcsolót az lenne a kérdésem, hogy bekötésről van valami videó? vagy kapcsolási rajz, vagy inkább vigyem szakemberhez? Mennyit kérhet érte?

Előre is köszi
Kolléga kicsit megkésett ez a kérdés, ha 2010 óta nálad a motor!

Gyáritól nem találsz jobb megoldást. Ha lusta vagy keresni, akkor tessék, lássék!
Hideg motort 3 percig alapjáraton járatni kell, utána 3 percig várni, kell, majd nívópálcát bedugva (nem betekerve!) megmérni. (A motor mérés közben függőlegesen kell álljon természetesen.)
Hogy a tiednek mennyi a szelephézagja azt nem tudom, majd megméred. De a szívónak 0,1 - 0,2 mm közt, a kipufogónak 0,2-0,3 mm között kellene lenni. Már amennyiben ez megegyezik az S/SM értékekkel. Mert ez azokra vonatkozik.
Vagy még mikor hideg a motor? Tinektek mi a ródszeretek?
Helló. Ti hogyan szoktátok az olaj szintet ellenőrozni? Motorozás után egyből még melegen?
Nekem sürgősen kellett, egyébként velük próbálkoztam volna.
A lánckereket árában adják, a lánc viszont minimum 2ezerrel olcsóbb, mint másutt. Gondolom nem hamisítvány DID láncokat árulnak, szállítás meg attól függ hova kell.

Am E-H lánckerék nekem 9350-be fájt aunertől, CZ520ORMO lánc 16650 (Yamaha Kalmártól!)
Van egy gyári rendszámtartóm lámpával indexekkel érdekelne valakit?
Hali srácok.
Láncot+fogaskereket hol érdemes venni?
üdv
Sziasztok!
Még mindig keresek dez-E re tuas lábtartót és segédvázat!
Akinek VALÓBAN lenne eladó nem csak mondja az legyen szíves jelezni! :)
Köszönöm szép napot széles utat!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet sok hasznát vettem neki! Igazából a vezérműlánc helyes beállítása kellett ! ( Köszi!)
Sziasztok!Van egy 2008 évjáratú drz 400 e-m!Meg tudná valaki mondani mennyi a szelephézaga?Köszi!
Ugyanaz!
Van ha kell!
nagy.david@kalocsakom.hu
Üdv!Küldj képet légyszíves!Megnézem.
Nekem van egy kartervédőm,az nem érdekel?A motorral együtt vettem,de nekem nem kell.Soha nem volt motoron,alu porfestett fekete!Privátban tudok küldeni képet!Üdv!
Üdv!Szeretnék egy kartervédőt csinálni.Tudnátok esetleg segíteni egy rajzzal és méretekkel!Ha valakinek van legyen szíves megmérni és egy egyszerű rajzzal elküldeni ide
fabian.sanyi83@freemail
Köszönöm szépen előre!
Drz sek egy sürgős fontos kérdés!

Az s-sm-e Lendkerék megegyezik ?ugyanaz?
annyit tudok hogy az ltz nehezebb nem jó rá!

Köszönöm
Szia írtam emailt