Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát annyiért jó bisznisz. Vagy pedig sose volt annyiért, csak egy egyszerű marketing fogás, meglátod az akciót, felhívod, azt mondják már nincs, és utána az ember hónapig nézegeti az oldalt várva az újabb ilyen akcióra, mígnem feladja és vesz egyet rendes áron gumit ugyanott :) Egyébként mindegy, mert amúgy is jók az áraik. Bár én inkább 150-est tettem volna hátra.
Valóban ennyi volt, most hívtam őket, csak elkapkodták!
Szerintem ez itt valami gépelési hiba. Lehetetlen hogy egy pár Pilot Power 33K-ért legyen.
Már nincs ezekből a kedvező áru gumikból se Michelin, se Continentál Korai volt az öröm
Hali,

Fekete hátsó sárvédőm van eladó,vadonatúj, Acerbis, és DRZ-E-re való, ha esetleg az is kell. Én az első idomomat lefestettem autófényezővel, 2000 ft volt, előtte mondjuk én csiszoltam le 600-as papírral, meg lefújtam műanyag alapozóval. Egyébként szép lett, az hogy mennyire lesz tartós, az még majd kiderül, a festő szerint nem kéne lejönnie a festéknek.
KINEK MENNYIT ÉR VAGY MIT ADNA ÉRTE ?

Drz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...elérhetőség adatlapon

ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)

Alu betétes kézvédőt beszámolok vagy esetleg dr 650 se re való sportdob csere érdekel...
Dunlop a legjobb, attol rosszabb sose kell!
Jaja, utánaolvasgattam, sokan szidják h fosul tapad a Conti. Úgyhogy Michelin lesz.
Nehogy én is vegyek egy párral
Boogie,szerintem contit felejtsd el,tapasztalatból mondom.
Okés!
Holnap felhívom őket és majd leírom hogy valós-e meg h mien gumik is ezek!
Hát ennyiért ajándék Szerintem én is beruházok, de lehet h nem a Pilot-ba, hanem a Coninentalba
Most találtam, nem tudom, hogy hogy lehet,de láthatod hogy ott írja!
Ez hogy-hogy ilyen olcsó? Pilot Power 70 környékén szokott lenni párba!
Helló
V.kit nem érdekelne ennek a pár guminak az első-je
http://www.motorgumishop.hu/pa...
Mert most akarnék hátsót venni de nem nagyon találtam, de ez így elég kedvező ár lenne!
Hali!Este küldök pár képet!
helló, azt szeretném kérdezni, hogy van-e fekete eladó hátsó illetve fejidom valakinek, amit DRZ-E-re is simán passzol vagy van-e valami módszer vagy festék amivel a fehér idomokat át lehetne fújni?
Szia! Képet tudnál róla küldeni a rottarbence kukac gmail-es címre, plusz egy irányárat? köszi!
Hali!Vettem egy DRZ-t,kaptam hozzá blokkvédőt de nekem nem tetszik,a gyárit rajtahagynám.Elcserélném esetleg egy ball oldali hütőre,mert az enyém javitott ugyan nem folyik,de kicserélném!Érdekelhet valakit?2004 E a gép.Képet tudok küldeni róla,ha érdekel valakit!Szép napot mindenkinek!
Automata vagy sem, nemtudom, a lényeg, hogy régen volt már szétkapva, és fel kellene ,,generálozni" Jó kis moci, megbízható, de ő is megérdemli a törődést Eddig mindig hazahozott és nem szeretnék lerohadni az út szélén
akkor bizony csak kihúzni és behúzni lehet
szóval vezérműlánc csere
automata bizony
Micsoda? Vigyem át a szerelőhöz? Nem értek hozzá, meg főleg nem akarom szátb@szni, de most zizzenek alundni, mert holnap meló........
szerintem azon nem lehet húzni, automata a feszítő
de ha mégsem lenne automata akkor megoldható csak ki kell találni hogy kell
cagiva félautomata volt azt tudtam hogy kell, bár már olyan régen volt hogy elfelejtettem
szóval szerezz egy manualt aztán meglátjuk
Szia inibácsi Szakértő haver azt mondta ma, hogy csilingel a vezérműláncom, húzni kellene rajra ha lehet. Te értesz hozzá? Mert nem akarok belegányolni, valami szakember kellene a dörzikémhez