Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a Full Gas- nál telefonon rendeltem első lánckerék anyához bordás alátétet, nem kellett előleg, korrekt volt az ügyintéző, két napra megjött, majd ajánlott borítékban postázta nekem.
1112 Budapest, Budaörsi út 160.
e-mail: budapest@fullgas.hu
Telefon: (+36) 1 248-01-67 vagy (+36) 1 248-01-68
mobil: (+36) 20 995 5970 Én ezt a számot hívtam.
Nyitva tartás:
H-P: 10:00 - 19:00
Szo: 10:00 - 13:00
heló all. Drz-hez Keresek Dyno jet-et. Esetleg ha van valakinek eladó vagy tud jó áron akkor írjon köszi. üdv
Sziasztok!

DR-Z 400-ra keresek fém tankot, és hozzá való ülést. Átépítésre lesz, ezért a szín mindegy, de azért rozsdás ne legyen belül. Minimálisan sérült is érdekel, csap és tanksapka nélkül. Aki megválna tőle emberi árban, az keressen meg légyszíves.

czmotokros@indamail.hu

Köszi!
A Hosubában a Boráros téren szoktam beszerezni ha kell bármi, csak sajnos 4-5 munkanap rendeléstől számítva mire beérkezik, és mindenképp be kell menni, mert csak némi előleggel tudsz rendelni, ellenben van minden, csakhát bármi ami eredeti suzuki alkatrész- az álltalában nem olcsó. Próbáld meg még a szervizüket is esetleg Dunaharasztiban, elképzelhető hogy nekik van raktáron is akár ilyesmi. A neten fenn van minden info róluk.
Köszi, hogy utánanéztél...melyik kereskedésben vetted? Címet vagy url.t tudnál írni?
szevasztok valakinek nincs eladó fejidomja csak a müanyag! sárga kellene k6 osé vagy az ujabb!esetleg még láncvédő előre!
Benö jól mondja, benéztem, azt hittem olajleeresztő csavar kell neked. Ez nem üreges, így néz ki (és sajnos még akkor sem mágneses, ha annak kéne lennie):
Szuper! Üreges a csavar, és furatok vannak az oldalában, ugye?(Amit kivettem belőle az sem volt mágneses) bg kukac vipmail.hu-ra elküldenéd a számod, ha ilyen a csavar ? Robogóval nap közben értemegyek!
Köszi!
Szia

te az olajleeresztő csavarról beszélsz,az mágneses, ez viszont áteresztő csavar!
Helló
én a múltkor rendeltem egy gyárit a Suzuki-ból, mert amúgy is kellett cucc is, és a mostani csavar sarkai már kissé simultak, gondoltam majd a következő olajcserekor jól jöhet. 600 ft volt, viszont nem egyátalán nem mágneses, holott elvileg a gyárinak mágnesesnek kellene lennie. Szóval ha kell, oda tudom adni holnap 600-ért ha sürgős neked. Bár kissé másképp néz ki mint a tiéd a képen, de össze kell hasonlítani.
csavar
Sziasztok!
Szükségem lenne egy, a képen látható "olajáteresztő" csavar, sikerült beleszakítani! Holnap este elutazok, ezért sürgős lenne.Ha valaki tud segíteni, vagy tudja hol lehet megvenni Budapesten, kérem írja meg.
A sajátodból azért ne csavard ki :)
Köszönöm előre is!
sziasztok.
Nemrég vettem egy 650es RS-t. Egy olyan probléma van vele, hogy az alapjárat ingadozik néha, illetve van, hogy lefullad amikor állok a lámpánál. Néha olyat is csinál, hogy gurulok üresbe a lámpához és amikor sebességbe tenném lefullad. Amúgy fordulaton húz rendesen. Szűrőt megtisztítottam, nézzek gyertya hézagot? Amúgy gyári dob van rajta de kivan herélve. Ez is okozhatja a problémát?
Illetve a fogyasztás,hogy alakul ezeknél? 2en vagyunk 170kg+a hátsó dobozban némi súly és most 5,7et mértem. A nyitott dob befolyásolja a fogyasztást?
A segítségeket előre is köszönöm.
sziasztok
Kösz a gyors választ
Eladó!

- DRZ SM első sárvédő. elején suzuki matricával: 3500
- One Industries Hart&Huntington M-es sisak 3F szemüveggel: 33.000Ft
Köszi a sgítséget!:)
Üdv!
Nekem RMZ http://youtu.be/9z--MZzfm6c 400S[/L] van a gépen!
Kicsit mélyebb hangot vártam tőle,de nekem így is bejön.
Kis fordulaton nagyon baráti a hangja,városban rohangálni simán lehet,észre sem vesznek.
DE amikor odavágom neki,akkor kegyetlenül szól!
Körbejárós videóm még nincs,de azért linkelek egyet hátha hallani belőle valamit
06304170233 vagy apriliarx125@gmail.com
vagy msn kiszeher@hotmail.com
Ja, nem is ez volt a kérdés!
Helló küldj képet légyszives!
fabian.sanyi83@freemail.hu
500 ezer forint
Helló lenne drz-s eladó 25 kw-ra vizsgáztatva!
2002-es!
A segítségeteket kérném a következő kérdésben...
Egy DRZ 400 Sm-en szeretném lecserélni a gyári kipufogót. És egy ismerősnek lenne olcsón egy RMZ 450 kipufogója. Vajon hogy szólna?
Az sm szettem első kerekén van egy 320-as tárcsa, ami kicsit üt. Mit lehet ezzel kezdeni szerintetek?