Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha valakinek kell hátsó féklámpakapcsoló találtam egyet(honda xr4-hez való)
van hozzá rugó is ami működteti
szóval csak egy fül kell a vázra és már kész is
Nagy Dávidot kérdezd meg, szokott itt hirdetni, van neki minden szinte Drz-hez: nagy.david@kalocsakom.hu
nekem van eladó 2 pár, vadonatúj! olyan amilyen a motoromon van.
40 cm a tellától mérve. Itt volt is nemrég eladó a fórumon.
keresd csikát és meggyógyítja
gas gas topikban sűrűbben előfordul
otthon kár vele kínlódni úgysem lesz jó
Hali! 2001 DR-Z 400 hátsó lengéscsillapítójába milyen gáz van? vagy mi van benne? mit lehet csinálni ha ráülök és szinte teljesen összemegy annyira puha, a rugó meg van feszítve rendesen!
Milyen hosszúságú a telótól mérve és hol vetted, oldalról tudsz képet felrakni?
Sziasztok!

Eladó DRZ E K5, szerintem jó áron...

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Edem
Drz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...elérhetőség adatlapon

ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)

Alu betétes kézvédőt beszámolok vagy esetleg dr 650 se re való sportdob csere érdekel...
Szia,

ilyen indexeket honnan lehet szerezni? Jól néz ki!

Köszi,
Attila
Hali. Igen,gyári. Hogy hol lehet ilyet szerezni azt sajnos nem tudom,de szerintem ha körül nézel szoktak bontott alkatrészeket árulni,ott biztos találsz.
Hali
Ez a kapcsoló amin a fénykürt elöl van ez gyári drz kapcsoló?Hol lehet ilyet beszerezni?
üdv
srácok mi van akkor ha csak akkor van szikra ha megnyomom a startot gombot meg amikor elengedem?akkor is csak egy pillanatra. ha folyamatosan nyomom a gombot egy deka szikrát nem ad....
előre is kösz
Üdv
Télen lett újratömve. Nagyon fasza hangja van
Szia. Bocs,de tegnap nem tudtam elküldeni a képeket.
Szia köszi de az sok.....új van 11000ft-ért.....http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Szia. Alubetétes, a márkáját nem tudom,de Amerikából lett rendelve.,mert itthon nem találtam ilyet. 10000 Ft-ért megkapod. üdv.Ricsi
Jó, most én sem érek rá, fogynak a sörikék, majd írjál és legyél jó Aztán majd próbáljatok a hondáitokkal utólérni Majd körberöhöglek titeket
majd írok mert most már nagyon kellene intézni valami melót
a héten lejár a segélyes korszak, aztán éhenhalunk gyorsan ha nincs bevétel
szerintem a hátsófékhez semmi értelme kapcsolót tenni
úgy is fékezel az elsővel is
ha meg mégis akarsz akkor kell egy húzó kapcsoló meg egy rugó ami mozgatja
vezetékkel sokat nem kell törődni van olcsón 2x0,75ös dupla szigetelésű kicsi pénzért az bőven elég a féklámpának
Szuper Én is voltam tekerni miklóson a sünöknél a fegyvertartásimat intézni Mikor menjek át hozzád? Fikázhatod a dobomat is, de majd amikor ráülsz majd meglátod
átment mindkettő
a másik az az xl600 volt akivel múltkor voltunk felétek pizzát enni

gyerek meg témazárót ír aztán, át kellett nézni a dolgokat, nem olyan erős 3d-ben mint én
Hali tanárúr! Hát én sem mentem el, de most is csak rövid ideig vagyok, most is a laptopom a kertben van, bográcsozunk meg grillezünk a szomszédokkal nálam Átment a műszakin a vas?
én ma vittem 2 motort
2 tükör feltétlen kell, gyári kipuff/vagy e betűs e betűs gumik e betűs lámpák
de
volt mindkét motornak némi e hiánya de átmentek
akkor van cumi amikor a kf nyom egy stop gombot, és akkor függesztik is fel a vizsgabiztost
szerintem ezért nem merik bevállalni a géped, mert gondolom 1 havi bérét úgy sem tennéd a zsebébe......
na faca
nem is voltam a neten matek korrepetálást hajtottam végre
pedig nyitva volt az ajtó hogy meghalljam a rettenetet