akkor az lessz hogy szerelek rá indexeket ,fékámpát, enduro gumit,tükröket,És hátha sikerül!
mert már voltam vizsgáztatni ismerős helyen és azt mondták nem megy !Pedig új cross gumival vittem
de akkor ha felszerelem hátha úgy...!
Helló, mennyire egyszerű bekötni a féklámpát DRZE-n? Nincs semmilyen vezeték meg. Fékkarnál meg van a kapcsoló szóval azzal nincs gond. Illetve milyen megoldás van hogy a lábfékhez is kapcsolót szerelhessek be?
Előre is kösz
Csak később akartam szólni, mert még nincs kész, de most állíttatok neked szobrot mint önzetlen segítőkészség mintaképe.
Viccet félretéve neked is köszönöm!
ha maszekhoz viszed akkor nem lesz gond, a közlekedés felügyelet igaz hogy olcsóbb de ott nem olyan elnézőek
mosd le faszán tükröket fel és ne legyen rajta crossgumi
hello elado vagy cserélhetö 125 és 200 ccm közöt edurora 150/50 4t suzuki robogom érdeklödni mailban renato6@fremail.hu kb.-ba 120 ezer de alku képes vagy sok alkatrészem is hozzá majdnem egy kis után futonyi ha kell
Nekem pont ma vizsgázott. 2 tükör kellett,utcai gumik,féklámpa.
Index került rá a képek kedvéért de utánna le lett szedve. Minden rendben volt de ismerős helyen voltam..
Szia konkrétan nekem s-em van de mikor vettem akkor és is e- akartam így utánna néztem, nekem azt mondták,hogy csak a 2007-előtti motorokat tudom vizsgáztatni mert utána hoztak egy törvényt és az újabakat nem lehet. Tiéd mikori?
Eladó a képen látható ONE INDUSTRIES HART AND HUNTINGTON sisak.
Méret: MD, 57-58 cm
Amerikából rendeltem tavaly.
A sisak nagyon jó állapotban van mint a képeken is látható!
3F Vision szemüveggel.
Kérésre több infó!
iÁr: 40.000 Ft
Szia,
láttam hogy eladó a motorod? miért ha publikus? elég szépen költöttél rá ahogy nézem sokba van így átalakítani? kár hogy még nincs ennyi pénzem, már hoznám is elfele
54-ES ,mondj rá egy elfogatható árat nadrággal együtt.