Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos igen
mért neked mi a bajod a mostaniddal ? megrepedt ?
át kell prograkoztatni a műszerfalat.
Hali!
Tudja valaki hogyan lehet az s-es km/h àtàllítani sm-hez !?
Szia
Dobtam mailt!
Sziasztok!
Keresek DRZ-hez SM szettet, csak fekete és fűzött küllős érdekel!
Akinek van eladó v tud eladót légyszi írjon!
Köszi!
Neked van egy eladó bal oldani deknid DRZ-re? Vagy esetleg valaki másnak? Lehetőleg olcsón
Sziasztok tudna valaki valami megfelelő ár érták arányú tárcsafékzárat vagy láncot mondani, láttam vannak 100ezerért, de max 10 ezret vagy akörül szánok rá
Hali!
Nekem ha jól emlékszem 110 szemes CZ láncom van, ami jó SM-nél a 15-41-es, endurónál meg a 15-44-es áttételhez!
Kicsi az esélye 2009. Decemberi hirdetés
Nem!
üdv.
Sorry nincs!
Nekem van egyláncom ithon....DRZ-n volt sm szetten szerintem elég lenne neked a hossza...végtelenített szemes az igaz de egy bontható szemmel simán jó...DID láncról van szó és van benne vagy 2000 km de szerintem sokat mondtam....
Hali
Véleményeteket kérném.
Adott az sm szett amin 15-40 áttétel lenne
és adott az enduro amin 15-47.
Bajom az hogy ami van lánc az jó az enduróhoz de az sm-hez nem lesz mert nem tudok annyit feszíteni,ha kiveszek egy szemet akkor meg enduróhoz nem jó,akik cserélgetik hogy oldják meg? 2 lánc van talán? Igazság hogy ezért most nem akarok még egy láncot venni 20.000-ér mivel a mostani kb 2 hetes.
köszi
üdv
Hy ez a 15,41 +lánc drz-hez megvan még?
Engem érdekelne.
üdv
Valaki meg tudná nekem mondai legyen szíves, hogy az LTZ blokk deknijei passzolnak a DRZ blokkjára is ugye?
SM építéshez, 2000-es évjáratú 125ccm Aprilia Rs felni, párban eladó, Első kerétengely átmérő:20mm-er, tengely agy szélesség:107mm-er. Féktárcsa átmérő:320mm. Gumi 110/70-17, felni:17x3.00,
Hátsó kerék:20mm-er tengely átmérő, tengely agy szélesség távtartó szélétől-távtartó széléig:190mm-er. féktárcsa átmérő:220mm. Gumi méret:150/60-17, felni:17x4.00.
Olcsón adom őket.
érd.:patvaros87@gmail.com
Sztem nem érdemes csak gyűrűket cserélni, érdemes együtt a dugóval már és akkor nincs ez a probléma...
De ha azzal nincs gond, akkor bírnia kell..
Sziasztok
Tólzott olajfogyasztás miatt a szerelőm javaslatára a szelepszárszimeringek(el együtt gyűrűsort is cseréltünk a drzmen. Később többen mondták, hogy gyűrűcsere esetén. Csapszeget és hkar csapágyat is kell cserélni, dé ez nem történt meg....nagy gond ez?
Egyébként kímélt motorrol van szó, 35e kmrel.
DR-Z sm első és hátsó féktárcsát keresek.Akinek van eladó , kérem privátban jelezze!
Köszi!
Köszi.
és az sem ért ha nem egyből húzza 25-ről 46-ra
autókat 4-5 menetben huzigálom értékre
Persze keresztben lehúzgálva!
25 Nm- rel előfeszíted és 46 Nm- rel fixre húzod Service manual szerint.
Meg tudná nekem valaki mondani,mekkora nyomatékkal kell meghúzni a DRZ400S-em hengerfej csavarjait?