Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendben üdv.
A motor gyári Sm,az anyagiakat vele tudod megbeszélni,ha komolyan érdekel.Délután küldi a képeket és akkor megtudod beszélni vele a részleteket.
értem. hát egy kicsit sok a pénz érte. az ővé gyári sm vagy E-s átalakítva? és esetleg tudnál egy linket küldeni a dob-ról?
egy sárvédőtáska engem is érdekelhet, ha van sok elfekvőben
Szigetszentmiklós,de ha messze laksz postázni is tudja ,vagy megbeszéltek egy köztes helyet.
rendben. helyileg merre található?
Hali,

greghun elvitte, de azt mondja hogy nem megy rá az E-re, mert nincs segédváza, kérdezz rá nála, ha kell még a táska.
Beszéltem a sráccal,a gyári leömlőhöz tudod felcsavarozni.Fotót csak délután tud feltenni,azt ma mindenféleképpen meggcsinálja.Egyébként a dob még a motoron van úgyhogy meg tudod halgatni a hangját,de biztos vagyok abban,hogy nem fogsz csalódni.Fotóknál a Drz-400sm-nél megtudod nézni a motorját,bár a kipuf. -ból ott nem sok látszik.Délután fennt lesznek a képek.
üdv. engem lehet érdekelne a dob. öszekötővel adja? képet esetleg tudnál rólla küldeni. köszi.
Szia!
Ismerősöm most árulja a motorját,arról eladó Remus sportdob.A gyári leömlőhöz felrakható.Gyönyörű mély hangal.40.000-ft+ eladó ledes lámpa ,kézvédők.
értem. sm-re érdekelne komplett rendszer de nem a yoshi. mert az nekem drága. hanem valami komolyabb a gyáritól. esetleg egy dob is elég.
Mi ,,igaze" ?

Nemértem Na de megyek zuhanyozni meg KV-t főzni, menni kell melóba! Majd este jövök!
igaze!
Kicsoda? Micsoda? Nemtom mi a zacsi van, de nekem ez így jó! Nem kell ezt b@sztatni, tökéletesen működik!
Ez nem valóban, egy igazi homemade cucc, de tökéletes
Egy kamaz adagoló röpsúlyos fordulatszámhatárolójának a rúgója!
Erre a célre nem jó szerinted? Ez még anyagból van!
A pedálon van egy furat hátul meg a vázon is oda kell . a képen látszik neked is inkább minuszba van
Ez nem gyári
HI ilyen szakrajzod nincs véletlenül első lánckerék anyáról ?
Kellett volna Supermoto 77- nek
Szia! Erre a rugóra gondoltál? Ilyenem van tartalékban
az lesz csak az is idő/pénz mire felkutatom
a kempingszékek rugója nem ilyesmi?
keress valami mezőgazdasági boltot ahol vannak alkatrészek gépekhez ott lesz ilyesmi
ha a hossz nem jó azon könnyű segíteni
Na van valakinek ilyen felesleges? megvenném.
Hali!

DR 250-est keresek a 90'-es évekből.

bmw.x3.lm@gmail.com
E-S-SM?
Van minden!
06-20-5-636-213
Főtengelyt jelre állítod,szelepfedél le és mérsz.
kipufogó oldalon 2-3 tized mm lehet,szívó oldalon 1-2.
Ez a videó talán segít:
http://youtu.be/5RIpVyfW6gA