Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fékpedál visszahúzó rugót keresek! Van valakinek elfekvőben?
Üdv All. Érdekeldönék hogy mit szoltók Drz 400 Sm-hez Való Finster dob-hóz? jó hangja van vele? Vagy esetleg van itt valakinek eladó Komplett E-nek a rendszere? vagy bármilyen kipufogó dob ami rá megy az Sm Leömlőre. köszönöm előre is.
helló! Szelephézagot állított már valaki a motorján? Magyarázatok már el hogyan kell!
Nekem van. Nem új, nem karcmentes de nem is drága. Sárga fejidommal együtt 12.000,- Ft + posta.
2005- ös évjáratú DRZ S-ről.
Írj e-mailt és küldök fotót, ha érdekel.
Igen, nem a hotmail-est használom, hanem légyszi a deutsch88@freemail.hu-ra írj már!
Köszi
Sziasztok!
Ha lenne valakinek drz E könyve eladó,vagy másolható nagyon megköszönném.
Sziasztok,nincs valakinek eladó első lámpája?
Ajjaj úgy nézem nem küldte el... Esetleg valami egyéb e-mail címed van?
Írtam e-mailt a hotmail-edre!
Hali! Ennél jobb idő nem is létezik motorozásra, de sajnos jövő héten le kell adjam a szakdolgozatom, és lóhalálában írom éppen.. Viszont majd ha végeztem idén mindennel és végre lecseréltem a tükörsima gumijaimat, mehetnénk
Szia!
Nekem van egy bontott eladó (sm-ről), csak mivel totálkáros motorról van, a hátulja darabokban van. egy műanyagos sztem csinál neki hátulját olcsón.
Én így vettem, de úgy néz ki, mégsem rakom fel.
20000Ft-ért odaadom, ha kell.
2x üzleteltem vele.
Minden jól sikerült...
3000 neked megfelel? Boltba ahogy néztem 5000!
Üdv! Mennyi lenne az ára a szivacsnak?
köszi mert én nem találtam.....
véletlen nem tudsz valami oldalt ahol lehet hűtővédő is?
(2006 drz E re)
köszi szép napot
szia
tudnál adni egy linket?
köszi
üdv
elég lelakott állapotban van, de az sm szett jó vegyél rá egy idomszettet javaslom, csak 30 pénz, de ég és föld lesz a különbség
az universalmotornál meg a 47ezer a drz-hez (is)való vapor km óra
szóval akkor már itthon érdemes megvenni mint kintről mindenféle garancia nélkül
mert olyan 30ezerig érdemes elgondolkozni a kinti behozatalon

mi már jártunk úgy hogy a kis gonosz sárgák fele cuccból kevesebbet küldtek, szóval ez a látatlanti vásárlás még nem mindenhol működik......
Igen ebben minden benne van.
Szerintem ha E-bayről rendelsz jobban kijössz.
Onnan lessz vagy 45.000 pénz.
üdv
szia!
Köszi a gyors választ!
És akkor ez gondolom mutat mindent amit kell?,felszereléshez mindent tartalmaz a csomag?
köszönöm
Szia
Hy
Nekem ez van:link

Tökéletes.
De az az ingyen posta nem ingyenes.
üdv
sziasztok!
Én is ilyen problémában szenvedek.Melyik jobb szerintetek?