Üdv All. Érdekeldönék hogy mit szoltók Drz 400 Sm-hez Való Finster dob-hóz? jó hangja van vele? Vagy esetleg van itt valakinek eladó Komplett E-nek a rendszere? vagy bármilyen kipufogó dob ami rá megy az Sm Leömlőre. köszönöm előre is.
Nekem van. Nem új, nem karcmentes de nem is drága. Sárga fejidommal együtt 12.000,- Ft + posta.
2005- ös évjáratú DRZ S-ről.
Írj e-mailt és küldök fotót, ha érdekel.
Hali! Ennél jobb idő nem is létezik motorozásra, de sajnos jövő héten le kell adjam a szakdolgozatom, és lóhalálában írom éppen.. Viszont majd ha végeztem idén mindennel és végre lecseréltem a tükörsima gumijaimat, mehetnénk
Szia!
Nekem van egy bontott eladó (sm-ről), csak mivel totálkáros motorról van, a hátulja darabokban van. egy műanyagos sztem csinál neki hátulját olcsón.
Én így vettem, de úgy néz ki, mégsem rakom fel.
20000Ft-ért odaadom, ha kell.
az universalmotornál meg a 47ezer a drz-hez (is)való vapor km óra
szóval akkor már itthon érdemes megvenni mint kintről mindenféle garancia nélkül
mert olyan 30ezerig érdemes elgondolkozni a kinti behozatalon
mi már jártunk úgy hogy a kis gonosz sárgák fele cuccból kevesebbet küldtek, szóval ez a látatlanti vásárlás még nem mindenhol működik......
2005- ös évjáratú DRZ S-ről.
Írj e-mailt és küldök fotót, ha érdekel.
Köszi
Ha lenne valakinek drz E könyve eladó,vagy másolható nagyon megköszönném.
Nekem van egy bontott eladó (sm-ről), csak mivel totálkáros motorról van, a hátulja darabokban van. egy műanyagos sztem csinál neki hátulját olcsón.
Én így vettem, de úgy néz ki, mégsem rakom fel.
20000Ft-ért odaadom, ha kell.
Minden jól sikerült...
véletlen nem tudsz valami oldalt ahol lehet hűtővédő is?
(2006 drz E re)
köszi szép napot
tudnál adni egy linket?
köszi
üdv
szóval akkor már itthon érdemes megvenni mint kintről mindenféle garancia nélkül
mert olyan 30ezerig érdemes elgondolkozni a kinti behozatalon
mi már jártunk úgy hogy a kis gonosz sárgák fele cuccból kevesebbet küldtek, szóval ez a látatlanti vásárlás még nem mindenhol működik......
Szerintem ha E-bayről rendelsz jobban kijössz.
Onnan lessz vagy 45.000 pénz.
üdv
Köszi a gyors választ!
És akkor ez gondolom mutat mindent amit kell?,felszereléshez mindent tartalmaz a csomag?
köszönöm
Szia
Nekem ez van:link
Tökéletes.
De az az ingyen posta nem ingyenes.
üdv
Én is ilyen problémában szenvedek.Melyik jobb szerintetek?