Szép estét mindenkinek!Segítségre lenne szükségem!Problémám:A motorom egyszer csak nem indult be(tekert,tekert egyre gyengébben és kész) lemerült az aksi feltöltöttem és kb 2hétig bírta,megismételtem és ugyanaz a szitu!Rámértem az aksira 12,8V van benne....aksisarut levéve mértem és ott alapjáraton 2,7V-ot jelez a műszer.Mi lehet a probléma,merre induljak?
Igen, amúgy árban nem rossz, viszont az aggaszt hogy írják hogy elég nagy a héjmérete, szóval elég nagyfejűnek fest benne az ember . Jó lenne látni egyet élőben, de sajnos kizárólag webshopban találtam itt belföldön.
Sőt, ami még egyszerűbb lenne, először facebookon csinálni egy drz-adok-veszek kört. Ha valamid van, akkor kiposztolod, látják a rajongók. Bejelölsz 1-2 drz klubot, akkor az ő tagjaik is látják a te cuccaid. Nem mellesleg a drz klubra keresve az első 4 találta facebook.
Ingyen adtam a tippeket, csak annyit kérek cserébe, h a bejött a dolog valahol említsd meg, h az én ötletem volt.
David volna egy javaslatom. Csinálj egy honlapot, ahol fent vannak az éppen aktuális alkatrészek képekkel, árakkal. Esetleg hogy milyen motorokat fogsz bontani. Sokkal egyszerűbb lenne ott nézni a listát ha valakinek kell valami, mint mindig hívogatni, fórumon kérdezgetni. Mellesleg ha éppen nem keresek kipufogót, de egy karácsonyi prémium beesik és meglátom életem kipufogóját nálad, hát lehet elcsábulok, miközben egyébként nem kérdeztem volna, hogy van-e ilyesmid. Remélem érted mire gondolok.
Ha nagyon benne vagy a weblapkészítésben akár még egy olyat is el tudok képzelni, hogy amikor kell valami alkatrész, akkor azt a weblapon lehet jelezni, amikor pedig kerül hozzád megfelelő alkatrész, akkor küldesz (küld az oldal) automatikusan egy mailt, hogy 3 napig elővásárlási jogod van hozzá, addig nem kerül ki a közösbe.
Ha meg tovább gondolom, akkor jó lenne egy magyar oldal, ahol össze vannak foglalva a DRZ-s dolgok. Cikkekkel, tesztekkel. Lásd védők, fúvókázás, generátorcsavar, stb... Régen talán volt valami drzklub nevű oldal, de az megszűnt.
Ha a többiből nem is lesz semmi, egy saját oldalt mindenképp csinálnék a helyedben. Kis optimalizálással a google is eléggé elöl adná ki, szerintem érezhető lenne a jótékony hatása a pénztárcádra nézve. Manapság mindenki mindent a neten keres, ha nem vagy jelen jóformán nem is létezel...
sziasztok dr350 alkatrészeket nem árul valaki vagy nemtudtok valakit.hengerfej és szelepdekni problémám van a vezérműtengely kirágta a hátsó perselynél.előre is köszönöm
Drz krossz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...
ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van)beszámolok dr 650 se re való sportdob csere érdekel...
Én nemigazán értek hozzá, viszont a szerelőnk nagyon, és vakon megbízom benne. + ez nem az én motorom, semmi közöm hozzá, hogy mit cserél rajta unokatestvérem, csak próbálok neki segíteni, hogy be tudja szerezni hozzá az alkatrészeket.
Képet küldök ha valakit érdekel!
http://www.webbikeworld.com/r2...
Az nem tetszik benne,hogy baromira nehéz...a mostani sisakom 1400g,ez ,meg 1800..
Csak a finnyás SM-sok paráznak ezen
Ingyen adtam a tippeket, csak annyit kérek cserébe, h a bejött a dolog valahol említsd meg, h az én ötletem volt.
Ha nagyon benne vagy a weblapkészítésben akár még egy olyat is el tudok képzelni, hogy amikor kell valami alkatrész, akkor azt a weblapon lehet jelezni, amikor pedig kerül hozzád megfelelő alkatrész, akkor küldesz (küld az oldal) automatikusan egy mailt, hogy 3 napig elővásárlási jogod van hozzá, addig nem kerül ki a közösbe.
Ha meg tovább gondolom, akkor jó lenne egy magyar oldal, ahol össze vannak foglalva a DRZ-s dolgok. Cikkekkel, tesztekkel. Lásd védők, fúvókázás, generátorcsavar, stb... Régen talán volt valami drzklub nevű oldal, de az megszűnt.
Ha a többiből nem is lesz semmi, egy saját oldalt mindenképp csinálnék a helyedben. Kis optimalizálással a google is eléggé elöl adná ki, szerintem érezhető lenne a jótékony hatása a pénztárcádra nézve. Manapság mindenki mindent a neten keres, ha nem vagy jelen jóformán nem is létezel...
Nekem van 1 rendszerem!
És még Nagyon sok minden DRZ-hez!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Drz krossz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...
ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van)beszámolok dr 650 se re való sportdob csere érdekel...
Veszprém környékén nem tudtok valami jó szakit?Vagy normális szervízt?
üdv
Nemtudja valaki, hogy RMZ-be való SM szett belemegy-e DRZ-be vagy mit kell átalakítani hozzá?