Most nézem tényleg! Tegnap láttalak is a városháza előtt. Takaréktár utcánál még egy kis egykerék is volt. Na akkor majd beszélek Dáviddal, ha nem tud segíteni megoldjuk hogy mind a ketten jól járjunk.
A képek mindenképp jól jönnének. Ha tetszik a másik oldali is, fel fogom hívni Dávidot, hátha tud segíteni testmodellel. Nem szeretném 30000 forintos óradíjjal kifizetni h ő marja nekem. :D Bár ha nem tud segíteni magam is meg tudom rajzolni, csak ugye az jóval munkásabb.
Van mindkét oldalon vázvédő, én már így vettem a Dörzit. Nagy Dávid szerintem tudna segíteni, mert övé volt sokáig. Vagy külhetek róla képeket, ha azzal segítek.
Ebayon kevesebbért is lehet találni rendszert, bár egyenlőre nincs "kedvem".
Vázvédő mind2 oldalon van? Te tervezted? Megvan a testmodellje? Mert ha lenne modell, illetve tudnál még néhány képet mutatni róla, akkor lenne ismerős, aki fusiba legyártaná nekem.
Még egy kérdés. Holnap megyek a motorért, át van íratva, forgalmi a nevemen, valószínűleg lábon fogom hazahozni. (150 km) 2005-ös S modell. A generátorcsavarok ebben már gyárilag meg vannak ragasztva? Nem szeretném félútról tolni...
Kipróbálhatod az én gépemet,én Péceli vagyok de sokat járok pestre.Nekem is S-verzió van csak át lett alakitva SM-re.Ha ezzel tudok segiteni akkor nagyon szivesen.
Senki nem tudja milyen vastag és milyen hosszú a gázbovden?
(Kész vannak a kerekek! Fél óra alatt kijavították! Az árat nem tudom, mert csak holnap megyek érte.)
Hali!180cm
Azon a képen szerintem simán csak álltam,mondom nekem nagyon megült a gép!
Sztenderen magas volt,de ahogy ráültem,megült mint egy simson
Mindenképp próbálj ki egy párat,de nem lesz gond tuti
Na így leült amikor csapattam
megkérdeztem mennyiért csinálna a kipufogós nekem egy rozsdamentes leömlőt, hát elszomorodtam, 20e ft kb.... vajon mennyiért horganyoznák le? vkinek le van itt a fórumon.
A vázvédő úgy lett CNC géppel csináltatva. A rendszer jól látod hogy Yoshimura. Valamelyik hazai webshopba láttam újan, 145 Mátyásért vesztegetik. /dob,leömlő, átmenő cső/
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Drift X170 sportkamera, akciókamera, sisakkamera!
Zsír új, dobozában, minden tartozékával.
Kb 10 percet volt használva.
• Video felbontás: 480p, 30 fps 16:9 vagy 4:3 képaránnyal (választható)
• Video formátum: MP4 vagy MJPG (válaszható)
• Látószög: 170°
• Exposure: Auto
• Beépített mikrofon és hangszóró
• Tápellátás: 2 x 1.5V AA (Litium akkumulátor ajánlott)
• Memória: 32MB beépített memória, SD kártya támogatás 16GB-ig
• Fotó mód: 5 Megapixel
• LCD kijelző: 1.5"; színes TFT
Méretek és súly:
• Kamera: 133 x 50 x 33 mm, 138 g
• Távirányító 52 x 40 x 13 mm, 19 g
Ár.: 35500Ft- (Fix ár!)
kgktm@citromail.hu
Vázvédő mind2 oldalon van? Te tervezted? Megvan a testmodellje? Mert ha lenne modell, illetve tudnál még néhány képet mutatni róla, akkor lenne ismerős, aki fusiba legyártaná nekem.
Még egy kérdés. Holnap megyek a motorért, át van íratva, forgalmi a nevemen, valószínűleg lábon fogom hazahozni. (150 km) 2005-ös S modell. A generátorcsavarok ebben már gyárilag meg vannak ragasztva? Nem szeretném félútról tolni...
(Kész vannak a kerekek! Fél óra alatt kijavították! Az árat nem tudom, mert csak holnap megyek érte.)
Azon a képen szerintem simán csak álltam,mondom nekem nagyon megült a gép!
Sztenderen magas volt,de ahogy ráültem,megült mint egy simson
Mindenképp próbálj ki egy párat,de nem lesz gond tuti
Na így leült amikor csapattam
Rendeltem Nagy Dávidtól(aki itt árul a fórumban) egy DRZ fékpedált és sajnos rendesen átvert. Azért is teszem ezt közzé, hogy óvakodjatok Tőle.
A fékpedál amit küldött görbe, beleér a deknibe, 2500 forinttal többért küldte el mint amennyit megbeszéltünk.
Szóval vigyázatok ha üzleteltek vele, ahol csak lehet lehúzza az embert.
Jó motorozást!
Bilincs
A kipufogó meg jól látom, h Yosi rendszer? Kerestem én is, h honnét lehet titán leömlőt lepni, de az se sűrűn burjázik kis hazánkban...
http://ns.kepesmotor.hu/motor_...