Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézem tényleg! Tegnap láttalak is a városháza előtt. Takaréktár utcánál még egy kis egykerék is volt. Na akkor majd beszélek Dáviddal, ha nem tud segíteni megoldjuk hogy mind a ketten jól járjunk.
Vagy leszedem és odaadom lemásolni,mert én meg dorozsmai vagyok
A képek mindenképp jól jönnének. Ha tetszik a másik oldali is, fel fogom hívni Dávidot, hátha tud segíteni testmodellel. Nem szeretném 30000 forintos óradíjjal kifizetni h ő marja nekem. :D Bár ha nem tud segíteni magam is meg tudom rajzolni, csak ugye az jóval munkásabb.
Van mindkét oldalon vázvédő, én már így vettem a Dörzit. Nagy Dávid szerintem tudna segíteni, mert övé volt sokáig. Vagy külhetek róla képeket, ha azzal segítek.
ELADÓ!

Drift X170 sportkamera, akciókamera, sisakkamera!

Zsír új, dobozában, minden tartozékával.

Kb 10 percet volt használva.

• Video felbontás: 480p, 30 fps 16:9 vagy 4:3 képaránnyal (választható)
• Video formátum: MP4 vagy MJPG (válaszható)
• Látószög: 170°
• Exposure: Auto
• Beépített mikrofon és hangszóró
• Tápellátás: 2 x 1.5V AA (Litium akkumulátor ajánlott)
• Memória: 32MB beépített memória, SD kártya támogatás 16GB-ig
• Fotó mód: 5 Megapixel
• LCD kijelző: 1.5"; színes TFT

Méretek és súly:
• Kamera: 133 x 50 x 33 mm, 138 g
• Távirányító 52 x 40 x 13 mm, 19 g

Ár.: 35500Ft- (Fix ár!)

kgktm@citromail.hu
Ebayon kevesebbért is lehet találni rendszert, bár egyenlőre nincs "kedvem".

Vázvédő mind2 oldalon van? Te tervezted? Megvan a testmodellje? Mert ha lenne modell, illetve tudnál még néhány képet mutatni róla, akkor lenne ismerős, aki fusiba legyártaná nekem.

Még egy kérdés. Holnap megyek a motorért, át van íratva, forgalmi a nevemen, valószínűleg lábon fogom hazahozni. (150 km) 2005-ös S modell. A generátorcsavarok ebben már gyárilag meg vannak ragasztva? Nem szeretném félútról tolni...
nekem van lehorganyozva de ismerős csináltatta ismerősével puszira.. sajnos nem tudom az árat..
Kipróbálhatod az én gépemet,én Péceli vagyok de sokat járok pestre.Nekem is S-verzió van csak át lett alakitva SM-re.Ha ezzel tudok segiteni akkor nagyon szivesen.
Senki nem tudja milyen vastag és milyen hosszú a gázbovden?
(Kész vannak a kerekek! Fél óra alatt kijavították! Az árat nem tudom, mert csak holnap megyek érte.)
Hali!180cm
Azon a képen szerintem simán csak álltam,mondom nekem nagyon megült a gép!
Sztenderen magas volt,de ahogy ráültem,megült mint egy simson
Mindenképp próbálj ki egy párat,de nem lesz gond tuti
Na így leült amikor csapattam
Sziasztok !

Rendeltem Nagy Dávidtól(aki itt árul a fórumban) egy DRZ fékpedált és sajnos rendesen átvert. Azért is teszem ezt közzé, hogy óvakodjatok Tőle.

A fékpedál amit küldött görbe, beleér a deknibe, 2500 forinttal többért küldte el mint amennyit megbeszéltünk.

Szóval vigyázatok ha üzleteltek vele, ahol csak lehet lehúzza az embert.

Jó motorozást!
Ez ügyben keresd TRobe-t
Most érkezett meg az új kormányom , de a kormányszivacs ha valakit érdekelne szívesen elpasszolom, mert nekem nincs rá szükségem!
Elküldtem az e-mailt!
megkérdeztem mennyiért csinálna a kipufogós nekem egy rozsdamentes leömlőt, hát elszomorodtam, 20e ft kb.... vajon mennyiért horganyoznák le? vkinek le van itt a fórumon.
jaja kivágtam, kibővitettem ami volt a tetején beömlő nyílás kb 9x9 centisre vagy nagyobra nem emléxem
Nah megoldottam 200 ft-ból a tükörtartó bilincset.
Bilincs
A vázvédő úgy lett CNC géppel csináltatva. A rendszer jól látod hogy Yoshimura. Valamelyik hazai webshopba láttam újan, 145 Mátyásért vesztegetik. /dob,leömlő, átmenő cső/
Az a vázvédő honnan van? Kerestem neten, de se matricát, se műanyagot nem találtam. Meg majd kéne szerválni deknivédőt, esetleg bukógombát.

A kipufogó meg jól látom, h Yosi rendszer? Kerestem én is, h honnét lehet titán leömlőt lepni, de az se sűrűn burjázik kis hazánkban...
Én én én!:)
Légszűrőháznak a tetejét vágtad ki? A DynoJet miatt az enyémen is alakítani kellene szerintem.
Én is kérek egyet !
Zárható tanksapka engem is érdekelne. szóljatok, ha találtok.