Szia Incz,
köszi hogy írtál :). Te hány centi magas vagy? A képen szép a mocid, de ott nagyon lent van a hátulja - gondolom éppen nagy gázzal indulás pillanatába kaptak le :), akkor szokott így ennyire leülni.
Jövő héten megnéznék és "felpróbálnék"egy ilyen motort, csak nincs itt a környéken (BP) egy sem hirdetve, vagy az nem S. Én 163 vagyok, elég rossz lenne ha kis méretem miatt kellene lemondani erről a szuper motorról. Nem tudom miért építették ilyen magasra :(.
ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)
Alu betétes kézvédőt beszámolok vagy esetleg dr 650 se re való sportdob cere érdekel...
Hali! Én se vagyok sokkal magasabb de felpattanok rá még nem volt belőle perec. Amúgy a rúgós tagon is lehet alacsonyabbra állítani és az első telószárakat is lehet süllyeszteni! Úgy hogy kisemberek is megülhetik a pacit!
Az okozta a gondot. Valahol útközben elhagytam, körforgalomból kifelé meg kuplung rá, hogy majd kihúzatom ekkor a lánckerék annyira lecsúszott a tengelyről, hogy a lánc befeszült- kerék blokkolt- én meg letettem a gépet.
Velem rendes volt az okmányirodás csaj, adott egy jó adásvételit és azt mondta hogy azokat a dolgokat amik az enyémről hiányoznak írkáljam rá, szerencsére elég hely volt a pótlásra. Legnagyobb gondot a kilométeróra állás jelentette mivel anélkül vettem, de ott is megenyhült a csaj amikor ecseteltem, hogy ez krossz motor, meg eddig is így volt műszakin, stb. így rá kellett írni, hogy adás- vételkor nem rendelkezett k. órával.
Kacérkodtam a gondolattal, de technikai problémám akadt.
Ha már szomszédok, beköszönt a váltókar a generátor tekercshez.
Nem hiszem, hogy a hétvégére megjavulna, de egyébként is csak dekni védővel indulok újra útnak!
valakit érdekel kerék gumistól?
a hátsó zsír új heidenau 120/90/17
az első olyan 70%-os
pireli 100/90/19
hátsó gumi 13e
első gumi 10e
ha felnistől viszed akkor az még +5e darabja
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi
köszi hogy írtál :). Te hány centi magas vagy? A képen szép a mocid, de ott nagyon lent van a hátulja - gondolom éppen nagy gázzal indulás pillanatába kaptak le :), akkor szokott így ennyire leülni.
Jövő héten megnéznék és "felpróbálnék"egy ilyen motort, csak nincs itt a környéken (BP) egy sem hirdetve, vagy az nem S. Én 163 vagyok, elég rossz lenne ha kis méretem miatt kellene lemondani erről a szuper motorról. Nem tudom miért építették ilyen magasra :(.
Milyen gyertya való a gépbe?
üdv
ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)
Alu betétes kézvédőt beszámolok vagy esetleg dr 650 se re való sportdob cere érdekel...
Ha már szomszédok, beköszönt a váltókar a generátor tekercshez.
Nem hiszem, hogy a hétvégére megjavulna, de egyébként is csak dekni védővel indulok újra útnak!
a hátsó zsír új heidenau 120/90/17
az első olyan 70%-os
pireli 100/90/19
hátsó gumi 13e
első gumi 10e
ha felnistől viszed akkor az még +5e darabja
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi