Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aszfalton közlekedsz vele?
ha igen akkor érdemes lenne kipróbálni másik áttételt
hátha épp ott rezonál legjobban ahol nem kellene
aztán más áttétellel eltolódna a rezgés a legtöbbet használt utazóról
Na csak sikerült hazaérni!

Tapasztalatok:
1. A DRZ nem túragép, 60-80 km után legalább fél óra pihenő. Leszállva a kezemben igen fura érzés, a seggem szétülve kicsit. Estére kelvén épp elég lesz az ágyba omolni, nem hogy még motorozzak egyet. Eléggé lefárasztott. Elrázta kezem lábam.
2. Jó a nyitott kipufogó, de nem szomszéd kompatibilis és ilyen távon bántotta a fülemet is.
3.Hazafelé párszor leállt alapjáratról kis gázt adva. Kicsit egyenetlenül jár, szerintem alacsony lehet az alapjárat.
4. 100-110 km/h utazó simán megy neki, én 140nél jobban nem kínoztam.
5. 5 liter körüli átlagfogyasztás.

Fák jee
Sziasztok, van valakinek esetleg bescanelt DRZ-E szervíz könyve vagy valami ilyen fajta könyve? Vagy tud dobni linket honnan tudnám letölteni?
nekem simát sikerült venni első túlméretűt.
most lessz összerakva de hallotam olyat h a wössner jobb.
Drz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...elérhetőség adatlapon

ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)

Alu betétes kézvédőt beszámolok vagy esetleg dr 650 se re való sportdob csere érdekel...
Nekem az van benne emelt kompressziós harapósabb tőle a gép
üdv mindenkinek.
mi a véleményetek a prox dugóról?
ha szépen meg van csinálva nem olyan ördögi összeg az a 20 pénz
ha hosszú távra kell a gép akkor megéri
bár akkor már inkább egy teljes saválló rendszer kellene
azt is sokaltam
35ezer felé postaköltséggel
volt lejjebb 20ezres ajánlat is.........
És ez menyibe van
Zárható tanksapka E-re érdekel engem.linkelni tudsz?
én innét rendeltem rozsdamentes leömlőt drz-hez:

http://www.ebay.co.uk/itm/quil...
25 kw -s forgalmija van Ak val vezetheted ez is nagy előny a műszaki meg megbeszélés tárgya
Gyöngyös közelében nincs valakinek egy fölös bordás alátéte az első lánckerék anya alá? Mátráznék még egyet a rossz idő előtt!
Az elég húzós!
ja és ress25-nek is köszönöm az infót :), később vettem észre, ez jó hír :).
Ez nem jó E-re,oda menetes kell!
Én megkérdeztem lehet kapni az acerbisnél de 12-15eFt...
Incz,
köszi az infókat, kicsit megnyugtattál :)

Laczko47,
köszi a felajánlást, igazán kedves Tőled :). Élnék vele dobok e-mailt.

ezvan,
köszi, megnéztem, bár éppen lejár a műszakija, de ettől függetlenül érdekelhet. 2-3 héten belül terveztem hogy nekiindulok nézelődni, mert jelenleg sok a melom. Szerintem hívni foglak 2-3 hét körül.
Még egy kérdés: Jelenleg csak A korlátozott jogsim van. Le lehet úgy vizsgáztatni egy Drz400S-t hogy beleférjen ebbe a kategóriába? Mondjuk ha visszafojtjuk 20 kw-ra akkor már beleférne és így le lehetne papírozni vajon? Írhattok az e-mailcímemre is :).
Sziasztok!Olyant szeretnék kérdezni hogy valaki állított drz-400sm-en gyújtáson vagy mindenkié eredeti beállításon van?Segítségeket előre is köszönöm!És ha állított valaki hogyan kell?
Lehet a szerelőm megnézte, hogy milyen az új konstrukció
Szerintem enduro papucsai voltak. Bár távolabbról láttam csak.
Motyó vagy enduro kerekek voltak benne?
Akkor csak a szín meg a kipufogó stimmelt.
Az nem én voltam. Enyém most szerelőnél van. varázsolódik bele a varacskos kerékszett