aszfalton közlekedsz vele?
ha igen akkor érdemes lenne kipróbálni másik áttételt
hátha épp ott rezonál legjobban ahol nem kellene
aztán más áttétellel eltolódna a rezgés a legtöbbet használt utazóról
Tapasztalatok:
1. A DRZ nem túragép, 60-80 km után legalább fél óra pihenő. Leszállva a kezemben igen fura érzés, a seggem szétülve kicsit. Estére kelvén épp elég lesz az ágyba omolni, nem hogy még motorozzak egyet. Eléggé lefárasztott. Elrázta kezem lábam.
2. Jó a nyitott kipufogó, de nem szomszéd kompatibilis és ilyen távon bántotta a fülemet is.
3.Hazafelé párszor leállt alapjáratról kis gázt adva. Kicsit egyenetlenül jár, szerintem alacsony lehet az alapjárat.
4. 100-110 km/h utazó simán megy neki, én 140nél jobban nem kínoztam.
5. 5 liter körüli átlagfogyasztás.
ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)
Alu betétes kézvédőt beszámolok vagy esetleg dr 650 se re való sportdob csere érdekel...
ha szépen meg van csinálva nem olyan ördögi összeg az a 20 pénz
ha hosszú távra kell a gép akkor megéri
bár akkor már inkább egy teljes saválló rendszer kellene
Laczko47,
köszi a felajánlást, igazán kedves Tőled :). Élnék vele dobok e-mailt.
ezvan,
köszi, megnéztem, bár éppen lejár a műszakija, de ettől függetlenül érdekelhet. 2-3 héten belül terveztem hogy nekiindulok nézelődni, mert jelenleg sok a melom. Szerintem hívni foglak 2-3 hét körül.
Még egy kérdés: Jelenleg csak A korlátozott jogsim van. Le lehet úgy vizsgáztatni egy Drz400S-t hogy beleférjen ebbe a kategóriába? Mondjuk ha visszafojtjuk 20 kw-ra akkor már beleférne és így le lehetne papírozni vajon? Írhattok az e-mailcímemre is :).
Sziasztok!Olyant szeretnék kérdezni hogy valaki állított drz-400sm-en gyújtáson vagy mindenkié eredeti beállításon van?Segítségeket előre is köszönöm!És ha állított valaki hogyan kell?
ha igen akkor érdemes lenne kipróbálni másik áttételt
hátha épp ott rezonál legjobban ahol nem kellene
aztán más áttétellel eltolódna a rezgés a legtöbbet használt utazóról