gyorsacél késsel baszhatja a rozsdamentest, csak szétkeni az anyagot ha nekimegy vele váltólapkás kell hozzá, de abból is ahány anyagminőség annyi féle lapka létezik már!
a melóhelyeden esztergálni tudsz?
rozsdamentes anyagból kellene egy csövecskét csinálni a km meghajtóm kiváltására
itteni sufni eszterga tulajok ahogy meghallják azt hogy rozsdamentes egyből elhajtanak
anyagot tudok szerezni hozzá
Helló!
Amikor megvettem a DRZ-t,nekem nagyon alacsony volt,első dolgom volt hogy a hátsó rugót összetekertem és jó pár centit emelkedett szerencsére
Szerintem neked felengedett rugóval a DRZ S tuti jó lesz!
Ez a kép még eredeti állapotában készült felengedett rugóval,nekem nagyon leült,azért gondolom hogy neked teljesen jó lesz majd
Köszi, fel is hívtam. Neki simán elfogadták a régit, köcsög itteni OI gyászhuszárkodik csak, biztosítást már megkötöttem, úgy volt hogy ma már iratom amikor közölték, hogy Ez nem jó.... Nah mind1 nincs mit tenni elpostázom neki azt visszaküldi. :D Köszi a választ
Hívd fel a volt tulajt és írjatok egy újat. Ha rendes, akkor a dátumot is frisset írtok, ha nem akkor igyekezned kell. Mondjuk az ő érdeke is, mert ő sem tudja kijelenteni a nevéről, meg a biztosítást sem tudja visszamondani, ha régi fajta az adás-vételi. Csak egy jó tanács! Igyekezz minél hamarabb biztosítást kötni, ugyanis amíg nem kötsz biztosítást, addig Mabisz napi díjat kell fizetni! Igaz motornál pár száz forint naponta, de autónál (az enyémnél) 1400FT volt naponta és egy héttel később mentem biztosítást kötni.
sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy vásároltam egy DRZ-t minden papírja rendben van csak ma mentem átíratni és azt mondták a régi fajta adásvételi nem jó, hanem nem rég óta új fajta kell, de Okmány irdoa honlapján csak annyi van hogy adásvételi kell, ilye3njkor is számít a 15 nap?
Apropó! Meg tudja valaki mondani a gázbovden átmérőjét és hosszát? (nem találtam a keresőben)
Meg a berúgótengely szimering méretét. Valaki azt írta régebben, hogy ki lehet cserélni kívülről is!?
Köszi!
Drz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...elérhetőség adatlapon ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)
sziasztok,
egy drz400S motor vásárlásán töröm a fejem. A műszaki adatoknak már utánanéztem neten meg itt a fórumon is és teljességgel meg is győzött, ilyen motor kell nekem, de egy valamiről elfelejtkeztem eddig csak 165 cm magas vagyok, és ez az egyik legmagasabb motor ami csak létezik ahogy láttam. Kérdésem azokhoz a drz tulajokhoz, akik hasonló magasságúak hozzám (165 cm) hogyan szoktak elindulni, hogyan tudnak terepezni vele, nem túl nagy hátrány a kis méret? Esetleg van valamilyen megoldás amellyel ha pár centit is de lejjebb süllyeszthető a motor. Nem az a gondom, hogy nem fogok tudni vele elindulni, hanem féloldalasan megmászva a motort kicsit ciki. Félek terepezni nem fogok tudni vele biztonságosan, amiatt hogy nem ér le a lábam.
Előre is köszi mindenki hozzászólását.
3500 Ft megfelel? (6500 Ft az új ára)
Hossza a teleszkópól mérve 40 cm- a gyári supermoto sárvédőé 50 cm viszonyításként!
Megvan még a gyári is az viszont hibátlan, ha esetleg az jobban érdekelne!
Hy
Találkozott már valaki olyannal hogy ha bakon van a gép,pötyög alapjáraton és kicsit odahúzok neki,lefullad? De csal ha fel van emelve?Nézegettem nem feszülnek a bovdenek. Nem vészes dolog csak kíváncsi lennék.
üdv
ilyen kézben köszörült gyorsacélos szerszámokkal
majd keresek egy csövet aztán kinyomom purhabbal
2006-os Drz E re keresek hűtő védőt.
Akinek lenne eladó az kérem jelezze.
Köszönöm!
rozsdamentes anyagból kellene egy csövecskét csinálni a km meghajtóm kiváltására
itteni sufni eszterga tulajok ahogy meghallják azt hogy rozsdamentes egyből elhajtanak
anyagot tudok szerezni hozzá
Amikor megvettem a DRZ-t,nekem nagyon alacsony volt,első dolgom volt hogy a hátsó rugót összetekertem és jó pár centit emelkedett szerencsére
Szerintem neked felengedett rugóval a DRZ S tuti jó lesz!
Ez a kép még eredeti állapotában készült felengedett rugóval,nekem nagyon leült,azért gondolom hogy neked teljesen jó lesz majd
Nekem van egy bontot. Mond mennyit érne meg neked. Tavaly vettem az enyémre szervizben ott 8e-be került..
előre is köszi
Meg a berúgótengely szimering méretét. Valaki azt írta régebben, hogy ki lehet cserélni kívülről is!?
Köszi!
egy drz400S motor vásárlásán töröm a fejem. A műszaki adatoknak már utánanéztem neten meg itt a fórumon is és teljességgel meg is győzött, ilyen motor kell nekem, de egy valamiről elfelejtkeztem eddig csak 165 cm magas vagyok, és ez az egyik legmagasabb motor ami csak létezik ahogy láttam. Kérdésem azokhoz a drz tulajokhoz, akik hasonló magasságúak hozzám (165 cm) hogyan szoktak elindulni, hogyan tudnak terepezni vele, nem túl nagy hátrány a kis méret? Esetleg van valamilyen megoldás amellyel ha pár centit is de lejjebb süllyeszthető a motor. Nem az a gondom, hogy nem fogok tudni vele elindulni, hanem féloldalasan megmászva a motort kicsit ciki. Félek terepezni nem fogok tudni vele biztonságosan, amiatt hogy nem ér le a lábam.
Előre is köszi mindenki hozzászólását.
add fel sima csomagként és akkor 500-800 körül van a posta.
a lovét meg elutalom!
Hossza a teleszkópól mérve 40 cm- a gyári supermoto sárvédőé 50 cm viszonyításként!
Megvan még a gyári is az viszont hibátlan, ha esetleg az jobban érdekelne!
Köszi!
hardcross@freemail.hu
Találkozott már valaki olyannal hogy ha bakon van a gép,pötyög alapjáraton és kicsit odahúzok neki,lefullad? De csal ha fel van emelve?Nézegettem nem feszülnek a bovdenek. Nem vészes dolog csak kíváncsi lennék.
üdv