Szevasztok! Kérdésem lenne! A motorom egyszer csak menet közbe megállt alattam és azóta se előre se hátra. Az önindító tekeri tekeri de nem kapja el! Néha pukkan egyet mikor már nagyon megszívja magát! Szerintettek mi lehet a baja? Valakinek csinált ár hasonlót! Mert én nem nagyon értek ezekhez!
Nem volt ilyenem, csak vettem egy Raas rendszert és az kimondottan Rmzre való volt. Nem bírtam felszerelni igy el is adtam nem kinlodtam vele vettem egy Raptor dobot és csináltattam hozzá egy összekötött és gyári könyökkel lett feltéve..
A legtöbb DRZ viszont gyári, 40 lovas, és nem mindenki pályázik vele, gyakran meg pláne nem. Mégis mindenki vegye meg a versenygépre való slick-et, "csakis"?
Zóka Attila használ 165 széles hátsót, de az egy öt coll széles felni egy KXF 450-ben. Erre a 40 lóerős gépre, főleg utcára a legfeleslegesebb dolognak tartom a slick gumit, ilyen széleset meg pláne.
Üdv All. Olyat szeretnék kérdezni hogy Drz 400 Sm-re Rá lehet e Rakni a Pro Circuit Ti 4 kipufogó rendszert könyökkel együtt? előre is köszönöm a választ. A kipufogó egy Rmz 450-en vólt!
valaki meg tudná mondani ,hogy ez mire joh?:D
Tessék itt a link és nekem a 45° van
Deknit hogy sikerült meghegesztened?