Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!Pénteken néztem meg a motort......bár nem foglalóztam le,úgy beszéltem meg a kereskedővel,hogy hétfőn megyek a papírokkal vissza....ma épp indultam volna,mikor hív,hogy lefoglalóztad......korrekt eljárás volt....
ha esetleg kivennéd a blokkot akkor homokfújás és ráégetős forfestés
de ez nagyon melós dolog, és tuti nem 2ezerbe van mint a "gányolós" festés
Köszi! Ez jónak tűnik. Agyaltam azon is, h milyen festékkel lehetne, de ahhoz a blokkot ki kéne venni. Meg az már erősen gányolás szagú...
Készüljetek, kérdések dömpingje jön nemsokára.
festékboltban nézz rozsdaátalakító alapozót
pl: link
régebben volt supralux konvert, de olyannal nem találkoztam mostanában
a rozsda folt mellett kaparj le annyi festéket amíg nem lesz egy kis tiszta fém
nagyon jó anyag, ettől nem bújik ki alóla a rozsda
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy sm-re milyen méretű gumit ajánlotok hátra ill előre?Köszi!
Na most értem haza! Papírmunka intéződik a jövő héten. 1-2 apróság azért van, de túltettem magam rajtuk. Ami egyedül aggasztó, h a váz a blokk alatt kicsit rozsdásodik, nem mély rozsda, csak a festés sérült. Hétvégén ha jó idő lesz lábon jövök vele haza. Több kép majd akkor.
Egy láncot elbírna, illetve az első fékbetét a végét járja.

Bocsi annak a siófoki srácnak, aki holnap szerette volna vinni. Most én voltam a gyorsabb.
Köszi
nitrogénnel van töltve, szerintem ne nyúlj hozzá ha nem értesz hozzá a csillapítást tekergetheted, H irányba keményedik S irányba lágyul!
Ne ragadd ki a mondat egy részét,hozzá tettem azt is hogy előtte megkérdezlek titeket!
Eléggé szép állapotú!
Tuti jó!
de az alján ott van a sima autós szelep,ezért fordult meg a fejemben hogy rápumpálhatnék,
ez tetszik
próbáld ki és oszd meg velünk mi történt
hát ez nagyon jól néz ki képről, ha még megvan a helyedbe gyorsan mennék megnézni.. nagyon jó ár!
szia!
Szépen egyben van az tuti!Motorja is jó lehet,hisz suzuki :)
ha az 50 lovas verzió lenne akkor meg is venném :)
Hali
Kérdésem a következő a központi teló mivel van töltve?Gondolom én hogy valami gázzal,de az alján ott van a sima autós szelep,ezért fordult meg a fejemben hogy rápumpálhatnék,de azért előtte kérdezek.Illetve a kis-nagy csavar melyik-melyik a le ill fel csillapítás?
Ill teljesen jobbra becsavarva keményedik?
köszi
üdv
Nem szoktam vele szórakozni, köszi a választ.
sziasztok.
Érdekelne a véleményetek, hogy dr650 vagy xf freewind? Elsősorban mindennapi városban használatra kell illetve hétvégente kis túra 2 személyre nem nagy távra. A fogyasztás fontos, de úgy olvastam mind a 2 kijön 4 literből. 500ezer lenne a határ amit szánnék mocira. Szívem szerint 250 vagy 350es DRt vennék de nincs megnézésre se méltó egyenlőre a piacon. Arról a kettőről azt olvastam nagyon igénytelen örök darabok.
Sziasztok!
Erről a motorról mi a véleményetek?
A képek eléggé beszélnek. Túl szép ahhoz, h igaz legyen?
köszi,irok e mailt!
Szia!

Rendben. Találsz elérhetőségeket a nevemre kattanva.
szia!Az alu kartervédő érdekelne ha jó neked kp ban is!
nincs féklámpa az E sárvédő toldatban, csak helyzetjelző!
Bocsi rossz a link azaz Ez
Az alap gyári DRZ400 E sárvédő toldaton van beépítve féklámpa?
Erre gondolok:
Kép
Sziasztok!

Eladó DRZ-E K5 extrákkal, leszervizelve:

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ha gyárilag nincs rajta /E-n nincs/ akkor nem kötelező a műszakira index, viszont ha rárakod akkor működnie kell kerékpár óra nem jó műszakira helyzetjelző tompított távolsági fény visszajelző féklámpa kürt stb,.... Vagy ˇ"csak" kp és amit úgy gondolod hogy megtakarítottál azt a pénzt előbb-utóbb többszörösen vissza fizeted a rend éber őrének , de persze ez a saját véleményem a Tied lehet ettől eltérő.