Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi
Nekem már rég óta így van. Ha pillanatmegállítóval nem szórakozol akkor nem olvad meg Csak annyi, hogy elszíneződik sajnos a búra miatta
egyszerű tükörtartó konzol
gondolom valami bicikliboltos termék, de egy darab lemezből is lehet hajtani 10 perc alatt
nekem ez van benne, most 3. éve, és bírja, igaz télen egyszer sikerült lemerítenem, de akkor ált 1 hónapot a motor....
Nekem Honda Cb tükrök vannak és ennek a felfogatása egy az egyben felmegy a kuplung és fékkar konzoljához..
Nem tom mennyi volt és hol lehet kapni mert motorhoz adták..
Köszi, messze van nekem.

Motor rendben van csak index nincs rajta. Azt holnap építenék rá, ha minden igaz. Aztán lehet, hogy csak a fényképezés miatt rá lesz téve, hogy a fényképen látszodjon..
Nézegettem Banert illetve Vartát is,van amelyik 7ah illetve indítóáram 120ah az átlag 6ah és indító 85 ah.Érdemesebb a 7-120ast?
üdv
Drz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...elérhetőség adatlapon ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)
Tudja valaki hogy ebbe alapból van-e beépítve féklámpa?
Nagyon el vagytok keveredve ezzel a tükörrel! Egy ötlet, ami nem kerül pénzbe és nem csúnyítja el a motort. Havertól kaptam robogó tükröt, elvágtam a szárát és hegesztettem rá egy 8-as csavart, húztam rá egy gumi harmonikát takarónak és rögzítettem a kézvédőre.
Igaz nem ér semmit, de van és kész! (Amikor aszfalton bohóckodtam, akkor ez volt fent (2 hétig), de 99.9%-ban terepezek ezért soha nincs fent.)
havernak ez a típus nem bírt egy évet sem
most valami varta akkut vett a drz-be, nem lett a spirálcellás, tesz mégegy próbát ezekkel a gyári méretekkel
Így ahogy a képen van lámpával
Ha 5-e ben elpostázod megveszem
Drz-E gyári sárvédő toldat jó állapotban eladó - 5000 Ft
Hali! Én pont ilyet használok, eddig jó,bár leégett a generátorom, nem volt töltésem, így sokszor kellett töltenem, de indít rendesen. Az árát mindenképpen megéri.
Akkor jobban járnék egy kerékpár órával talán nem?
Csak a müszaki miatt érdekelne,az index téma.Vagy az lehet nem is kötelező?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
BOCS 39 000FT és nem 49:)
ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ nsr 125 felnik....jó állapotban de gumik nélkül.....akár supermotoépíttéshez is....a postát állom....vagy futárt mindegy....vagy akár személyes átvétellel is.... 30 605 6883 az ára alkuképes.... 49 000ft
Hali
Ilyen aksit valaki használ?
link
Kell vennem valamit mert 1 hét állásba lemerül.
Szia én így oldottam meg /gyári/,3e a tükör, és 3e a felfogatás.
Érdekes ez az én drz motrom!

hideg motornál is mérek olajszintet maxig van!
járatom pár percig leállít ugyszint maxon van !

okosok szerint hideg motornál nem kellene tartályban lennie!
ahogy beindítom akkor kellene feljönnie a tartályba!

vagy ez nem gond ettől lehet hajtani?
Én is most tervezek tükröt venni, felfogatóm nekem sincs, de én esztergályossal készítettek olyan M6- os csavart ami a fék és kuplungkart tartja csak a hatlapfej hosszabb lesz benne M8 vagy M10- es menet, amibe már rögzíteni tudom a tükröt.
Többezres túráknál utántöltitek a motorolajat? Mennyi a még elfogadható olajfogyasztás?
Tükröt vegyél használtat,pl nekem is van gyári drz tükröm eladó.
Bilincset meg nézz az rmc-ben vagy bármelyik ktm kereskedésben ( a régi exc-bez való konzol pont jó hozzá)!
Anno 2500Ft körül volt az új, mikor ott dolgoztam 2005-ben, most nem tudom mennyi lehet!
Köszi szépen itt a tükrök aránylag jó áron vannak, de nincs mellé jó árú meg semmilyen felfogató bilincs. Cubai nekd is köszi körbenézek, de amúgy láttam én is 2000ft egy db... csak bontottat nem nagyon találtam.