Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Casioo.
Én úgy oldottam meg a tükör felfogatás kérdést: Ismerős esztergált vagy mart aluminiumból két konzolt.....
De a Tsr bal oldali tükör felfogatása is stimmel elvileg a Drzre...- nézz bontott Tsr hirdetéseket. Aki hirdet az biztos tud segíteni neked.
A jobb oldali már neccesebb kérdés- 1 ügyes esztergályos-marós megoldja ;)
Boltban nehéz szerezni ilyet.. :( meg ha van,vagy műanyagból-vagy horror áron adják sajna.
Sok sikert a beszerzéshez. :)
Hali.Nekem van.Ha esetleg valamikor szeretnél rá fèklàmpát akkor az S-SM pedàlt javasolnám.üdv.Dávid.
Ja amúgy index meg marhaság, amin gyárilag nincs, azon nem is kell lennie. Első-hátsó lámpa+féklámpa+tükör baloldalt. Kellene még pár cucc, de itt okosba megoldják. De ha nem haragszol majd holnap folytatjuk, megyek pancsizni és szunyálni Jóéjt mindenkinek!
Szia! (Bács-Kiskun megye) 6080. Szabadszállás, Hajcsár u.14. De téged elzavarnak, oda ismerettség kell Ez egy kis falu (papíron város) itt ismer mindenki mindenkit. Azért persze legyen jó állapotban a vas, mert üres fékfolyadéktartállyal, meg tükörsima gumikkal ők sem szórakoznak! Világítás, féklámpa is kell, márcsak azért, mert az NKH-s szarság szerint le kell fényképezniük az alváz és motorszámot na meg az egész mocit kívülről
Helyileg merre?

Nekem következő hétvégén jár le a műszakim. Ahol én tudom oda legalább felrakott indexek kellenek..
Sziasztok Ha műszakival van gondotok, akkor szóljatok, segítek! Az én 2005-ös dörzim is E változat, csak most SM -et csináltam belőle. Se index, se tükör, se km óra. Okosba meg lehet oldani Én spec 140-es cross gumival vittem műszakira Itt szarnak bele jancsiék a faluban, csak zsé legyen........
Ja amúgy nem tud valaki zárható tanksapit szerválni?
Hát szerintem minden megoldható. Eddig is volt rajta műszaki, ezután is megoldható.
Én csak azt mondtam, hogy az enyémen mit néztek a NKH-nál nyíregyen. ;)
Igen, de figyelj mert át kell vezetékelni az egész motort.A lámpát indexet féklámpákat a gyári vezetékek nem bírják túl véknyak hozzá.Most csináltattam az enyémet.
háhá
km állás elég szar tudod nincs km órám csak biciklis
index féklámpa van,viszont csak egyfajta világításom van mint jól tudod.
szerinted?
maradjak a biztosnál?
Szasz Norbi!

Hallom visszakerült a moci hozzád. Helyes

Amit az enyémen néztek.: alvázszám, motorszám, km állás, világító/jelző berendezések, meg ugye fellökik fékpadra és megmérik jól fog-e. ennyi.

Ha jól látom a kipufogód rányomja az anyagot az indexre. Nem olvadt még meg vagy valami baja nem lett? Mióta van fent?
Most akarok rárakni az enyémre is indexet de a kipufogó telibe verné és ezért inkább kérdezek..
apriliarx125@gmail.com
emailcím ...és írom......
Én most per pill átlátszót vettem :D de mivel nekem kék a víz benne azért remélem jól fog kinézni
Ennek mennyi az annyi ?
Jó vicc
JA ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krosszgumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)
Drz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...elérhetőség adatlapon
Vagy azért a pénzért átnézik a vasat, hogy minden rendben vagy sem
Az KPM volt régen, már NKH.
Máshol azért drágább, mert az NKH-s árra ráteszik még a + hasznot!
bocsi
Sziasztok,

Az lenne a problémám, hogy visszapillantó tükörre lenne szükségem DRZ400 E-re, de amiket találtam ahhoz kéne a kormányon lévő csatolási fül, de az nincs rajta. Honnan lehetne olyan bilincset szerzni menettel és hozzá visszapillantót?

Előre is köszi a választ
Szervusz KOKO!
A KPN-en mi szükséges h átmenjen a kicsike?
Amúgy mizu haver?
én venni akarok nem eladni