Lenne pár kérdésem Dr750el kapcsolatban! Lehet fogok egyet vásárolni és érdekelne h mire figyeljek oda a vásárláskor? Esetleges tipus hibák? Blokkbol csörgőhang stb? minden érdekelne? Fogyasztása ha laza tempóval terepen turáznék vele mennyit enne?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Oké, bár most nem földúton megyek, majd írj mailt, hogy miújság veled, amúgyis régen találkoztunk. Persze csak 1,5 óra és átdobom a kerekeket meg az idomokat és már mehetünk is szántani Találtál valami új melóhelyet? De most tényleg megyek pancsizni, jóéjt neked!
Hát ja, nekünk mocisokra kell figyelni a sok barom autósra
Azért én idén megmaradok az aszfaltnál. Majd átmenjek hozzád megmutizni a mocit? Mostpedig pancsi és alvár, mert reggel kelni kell....
tedd félre azokat a kerekeket jó lesz az majd a hóban
ha buksz 150nél akkor már nem fog fájni semmi.........
én nem szeretem az aszfaltot, ott túl sok az idióta autós
Megnéztelek volna.... Hát láttad az enyémen mi van, nekem 15 évnyi terepezés egyenlőre elég volt, lehet megbánom, de mostanában bőrszerkóban nyomom az ipart Nekem most excel van benne 39-es fogcsival, és 150-160-al tekerek óvatosan
havernak 70ért vettük gumistól de féktárcsák nélkül (sm tárcsát tettünk rá)
most a hosszú hétvégén mentünk egy kört, dobtam egy tigrisbukfencet a csatornaparton olyan 40es tempónál
azóta a levegővétel is fáj, meg úgy minden részem
motor is megtört elöl-hátul.........
nem jó ilyen ritkán menni kiesik az ember a rutinból
Szia inibácsi! Mi van veled? Nagyon eltűntél.........
Megcsináltattam végleg SM-nek a mocit, az E kerekek kint pihennek a garázsban. Szerinted mennyiért lehetne elpasszolni őket?
nem avval menni......
szétszedni és áztatni benne
havernak azóta olyan facán indul a gépe hogy még hozzá sem ér a gombhoz és már be is indult
előtte meg mindig bikázni kellett annyit forgatta
Azt nem teszek bele autoval már megjártam és azis suzuki volt!
szétmentek a tömítések meg szelepek!
és vegyesen tankoltam bele fél évig kb. egyszer elkezdett rángatni..!
Biztos elvan dugulva a drz mert 1évet ált meg előtte 4et és a benzin ilyenkor belegyógyul olyan lessz mint a zselé!Szerelőm most mondta h ne csodálkozz h nem akar pörögni meg leáll stb csak azért!
hát igen ez van tervben!de lehet szerelőre bízom!
időm sincs meg most néztem h szétszedem de inkább nem:)!
osszerakni meg nemtudom:D!
így meg nem maradhat mert elindultam és leállt tolnikell és utánna megint beindult nem kap igazán anyagok!
fúvokákat az cserélni kellene?
vagy csak takarítani?mondták h inkk cseréljem ki!
Egy alapos tisztítást neki de ne csak a fúvókákat(alapjárati,fő gyorsító)takarítsd hanem mindent jó alaposan,membránokat furatokat és vedd le a suber fedelet is és nézd meg hogy a tömítés zár e rendesen mert ott tud fals-ot szívi és port is ha nem zár tökéletesen
Valakinek van véletlen eladó fékpedálja? DRZ E-re 2005-ös.
Lenne pár kérdésem Dr750el kapcsolatban! Lehet fogok egyet vásárolni és érdekelne h mire figyeljek oda a vásárláskor? Esetleges tipus hibák? Blokkbol csörgőhang stb? minden érdekelne? Fogyasztása ha laza tempóval terepen turáznék vele mennyit enne?
Előre is köszönöm a válaszokat!
a héten inkább heverészni van kedvem
Azért én idén megmaradok az aszfaltnál. Majd átmenjek hozzád megmutizni a mocit? Mostpedig pancsi és alvár, mert reggel kelni kell....
ha buksz 150nél akkor már nem fog fájni semmi.........
én nem szeretem az aszfaltot, ott túl sok az idióta autós
Hol lehet horganyoztatni? (Nem pontos címet kérek, csak hogy hol foglalkoznak ilyesmivel?)
Köszi!
Nem akarom csak ugy összegányolni...
Köszönöm szépen a választ!
most a hosszú hétvégén mentünk egy kört, dobtam egy tigrisbukfencet a csatornaparton olyan 40es tempónál
azóta a levegővétel is fáj, meg úgy minden részem
motor is megtört elöl-hátul.........
nem jó ilyen ritkán menni kiesik az ember a rutinból
Megcsináltattam végleg SM-nek a mocit, az E kerekek kint pihennek a garázsban. Szerinted mennyiért lehetne elpasszolni őket?
szétszedni és áztatni benne
havernak azóta olyan facán indul a gépe hogy még hozzá sem ér a gombhoz és már be is indult
előtte meg mindig bikázni kellett annyit forgatta
szétmentek a tömítések meg szelepek!
és vegyesen tankoltam bele fél évig kb. egyszer elkezdett rángatni..!
Biztos elvan dugulva a drz mert 1évet ált meg előtte 4et és a benzin ilyenkor belegyógyul olyan lessz mint a zselé!Szerelőm most mondta h ne csodálkozz h nem akar pörögni meg leáll stb csak azért!
Érdeklődnék,hogy drz E re fel lehet e tenni információs kjelzőt szerintetek?vagy esetleg valaki csinált már ilyet?
köszi
sajna nem gyorsan...... de lehet siettetni valami kis kefével
időm sincs meg most néztem h szétszedem de inkább nem:)!
osszerakni meg nemtudom:D!
így meg nem maradhat mert elindultam és leállt tolnikell és utánna megint beindult nem kap igazán anyagok!
fúvokákat az cserélni kellene?
vagy csak takarítani?mondták h inkk cseréljem ki!