Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a suzukiban vettem kecsón!
de lehet kapni műszaki boltokban is csak kell a mérete!
Hali
Azt az "o" gyűrűt hol lehet kapni?
üdv
Na kicseréltem a drzbe az olajat ,szűrőt és az Ogyűrűt és láss tudom mérni az olajat!
tettem bele 1,9et és ott van a max felett picivel!indítás után is tudom mérni..!

Mostmár a karbit kellene ki takarítani mert belevan rohadva a benzin!

1éve indították szinte!

volt már valaki hasonló karbi takarításos helyzetben?
tünetek hogy nem pörög ki teljesen belefullad ha forgatom!
Nem mindegy hol műszakiztatsz!

Ha a legolcsóbban akarod letudni, akkor a közlekedésfelügyelethez kell vinni KPN.
Én oda szoktam nyíregyre és most is valami négyezer párszáz forint volt.
A szomszéd városban ugyan ezt a mutatványt egy szakadt szar műszakiztató állomáson 15000-ért csinálják.
Autó esetében is KPN hez érdemes vinni, máshol simán 10-ezerrel többért vizsgáztatják, csak azt nem tudom miért.
miröl beszélsz? már tavaly is ennyi árak voltak....
én 3 éve horganyoztattam a leömlőt mai napig nem rozsdás...képeimnél látható az állpota, javaslom mindenkinek
Szevasztok!

Lenne pár kérdésem Dr750el kapcsolatban! Lehet fogok egyet vásárolni és érdekelne h mire figyeljek oda a vásárláskor? Esetleges tipus hibák? Blokkbol csörgőhang stb? minden érdekelne? Fogyasztása ha laza tempóval terepen turáznék vele mennyit enne?
Előre is köszönöm a válaszokat!
http://www.bama.hu/baranya/koz...

"Egy személygépkocsi műszaki vizsgáztatása például a jelenlegi 16290-ről 22000 forintra nőne, de a motorosok sem járnának jól: a motorkerékpárok vizsgadíja 4360 forint helyett 11000 forint lenne."
mit kérsz érte?
jöhet a kép!
pedig emelik, csak még nincs pontos dátum
Ezt hol olvastad? Rákerestem, de semmilyen referenciát nem találtam. Most emeltek, valószínűsítem hogy a hír nem igaz.
Én ilyet vettem:
http://bringakert.hu/kerekpar%...
A vezeték elég hosszú csak a mágnest nem tudtam a küllőre szerelni, ezért a mágnest a felnire ragasztottam.
Sziasztok!
Igaz a hír hogy júni 1-től 2,5-szeresére emelik a Műszaki vizsgát?
A leömlőcsövet nem érdemes festeni, mert nincs az a hőálló zománc ami megmarad rajta. Kandallózománc se bírja hiába 700°C-ig hőálló. Gyárilag úgy festik a leömlőket, hogy felhevítik a csövet magas hőmérsékletre és belemártják egy festékfürdőbe, ami anyagában színezi meg a leömlőt. Motoron, traktoron festettünk már kipufogót de semmi értelme... Nagyon gyorsan leég, és nagyon csúnya mikor az újonan felhordott réteg foltokba beleég a csőbe és pikkelyesen lepörög a maradék.
120 $ postával , ennyit nem ér, lehet ki lehetne váltani sima piros hőálló csővel is, de olyat vajon hol kapni?
Ki tudja Érdekelne a drz E -t hány féle karburátorral gyártották? ha több fajtával akkor melyik a jobb?
már nézegettem, 20e lenne ebayröl vagy ottkörül
Hali!

Piros színű hűtőcsöveken nem gondolkozol, szerintem az is jól mutatna a sok fekete közt.
Helló, valaki tett már fel biciklis km órát E-re? Milyen hosszú vezetéke kell legyen, hogy normálisan fel lehessen rakni? Mert ahogy néztem a normál óráknak nem lenne elég hosszú...
offroad, azon belül is ki lehet választani h. suzuki, azon belül drz 400, 2005
Ott melyik kategóriába tetted fel? Mert van több is:

All Bikes
Road Bikes
Off Road Bikes
Scooters
Personal Photos
Yesterday

elöl van a citrom, utána meg a narancs
feltöltöd a képet és vársz, vagy lesz nap képe, vagy nem sztem sorsolják, vagy nézetség alapján kerül ki.
Helló.

Azt szeretném kérdezni, hogy láttam a motorod volt egyszer a nap képe a Bikepics.com-on. Azt, hogy választják ki? Be kell küldeni a képet vagy ők keresik maguknak? Hogy működik ez? előre is köszi
Félegyházán volt pár drz:D