Na kicseréltem a drzbe az olajat ,szűrőt és az Ogyűrűt és láss tudom mérni az olajat!
tettem bele 1,9et és ott van a max felett picivel!indítás után is tudom mérni..!
Mostmár a karbit kellene ki takarítani mert belevan rohadva a benzin!
1éve indították szinte!
volt már valaki hasonló karbi takarításos helyzetben?
tünetek hogy nem pörög ki teljesen belefullad ha forgatom!
Ha a legolcsóbban akarod letudni, akkor a közlekedésfelügyelethez kell vinni KPN.
Én oda szoktam nyíregyre és most is valami négyezer párszáz forint volt.
A szomszéd városban ugyan ezt a mutatványt egy szakadt szar műszakiztató állomáson 15000-ért csinálják.
Autó esetében is KPN hez érdemes vinni, máshol simán 10-ezerrel többért vizsgáztatják, csak azt nem tudom miért.
Lenne pár kérdésem Dr750el kapcsolatban! Lehet fogok egyet vásárolni és érdekelne h mire figyeljek oda a vásárláskor? Esetleges tipus hibák? Blokkbol csörgőhang stb? minden érdekelne? Fogyasztása ha laza tempóval terepen turáznék vele mennyit enne?
Előre is köszönöm a válaszokat!
"Egy személygépkocsi műszaki vizsgáztatása például a jelenlegi 16290-ről 22000 forintra nőne, de a motorosok sem járnának jól: a motorkerékpárok vizsgadíja 4360 forint helyett 11000 forint lenne."
Én ilyet vettem: http://bringakert.hu/kerekpar%...
A vezeték elég hosszú csak a mágnest nem tudtam a küllőre szerelni, ezért a mágnest a felnire ragasztottam.
A leömlőcsövet nem érdemes festeni, mert nincs az a hőálló zománc ami megmarad rajta. Kandallózománc se bírja hiába 700°C-ig hőálló. Gyárilag úgy festik a leömlőket, hogy felhevítik a csövet magas hőmérsékletre és belemártják egy festékfürdőbe, ami anyagában színezi meg a leömlőt. Motoron, traktoron festettünk már kipufogót de semmi értelme... Nagyon gyorsan leég, és nagyon csúnya mikor az újonan felhordott réteg foltokba beleég a csőbe és pikkelyesen lepörög a maradék.
Helló, valaki tett már fel biciklis km órát E-re? Milyen hosszú vezetéke kell legyen, hogy normálisan fel lehessen rakni? Mert ahogy néztem a normál óráknak nem lenne elég hosszú...
Azt szeretném kérdezni, hogy láttam a motorod volt egyszer a nap képe a Bikepics.com-on. Azt, hogy választják ki? Be kell küldeni a képet vagy ők keresik maguknak? Hogy működik ez? előre is köszi
de lehet kapni műszaki boltokban is csak kell a mérete!