most ilyen a motor, még 1-2 dolgot akarok rajta alakítani, de már ígyis kurvára tetszik. veszek még majd hőálló festéket és lefényezem a kipufogó rendszert is. tankot is én festettem.
Eladó 22000Km-t futott bontott drz 400 SM gyári generátor állórész!
Bontás előtt tesztelve lett, megfelelő töltés, megfelelő feszültségértékek, ellenállás.
Garantáltan hibátlan!
haliho .valakinek esetleg ReNTHAL KORMÁNY ? bolti ár feléért vagyis 15E-ért..az írás tisztán olvasható rajta mindenhol..makulátlan állapot.
érd: cross04@freemail.hu
Hát azt tudom h nem kellemes!
azért az olajnyomással nem lehet szórakozni!
de mért sporoltak egy piros villogón az olajnyomás ha nem fain legalább jelezhetné!
vagy csak az E n NIncs?
tesomnak k7es drz e je volt és ugyszint az olajnyomás hiba végett kellett felújítani az egészet ami 250körül ált meg..!
és alig volt benne km!
minden elindulásnál ellenőrizte az olajat stb és hazafele már elkezdett csörögni!
Csak ahol tudok itt olyan boltot ott soha semmi nincs ami kellene csak 1hét mulva esetleg..!
Hát kiváncsi leszek h találok e majd olajat a gépben!
felöntöm majdnem 2literrel uj szűrővel és mérek remélem a gyűrű miatt nem találkoztam a nívónál olajjal!
Igen, jobb vételnek tűnt. Az árból(600e) nem tudtam alkudni, ill. annyit mégis, hogy intézte a friss műszakit, átírást, + kaptam egy fejidomot,+cross szettet lánccal, esőgumit, gyári kipuf-t.
Tehát hf 139.
üdv