Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva, egy elerhetoseget dobj az elado cuccok miatt a sowi81 kukac gmail.com-ra legyszives
1.9 L max-on kell hogy legyen (hidegen indítva,4perc járatás után)
De nem biztos hogy a gumigyűrű a ludas,lehet megakadt az olajszivattyúd és ledarálta a a műanyag fogaskereket, és így egyáltalán nincs olajnyomás.
Okés, köszi
Ezaz most vettem a drz t és már gyanakodva vettem ki a szűrőt h ugyan lessz e benne és dehogyvan minek az oda.. ugyvoltak biztos vele:(!
remélem lessz ilyen o gyűrű oda!
ő lenne az a gép amibe nem találom az olajat és több mint 2,5literrel járattam stb..és nincs benne
Köszi, akkor ezek szerint nem kell túlcifrázni a dolgot.
A sok nagy tudású, miatt szívsz te is kidobja a szűrővel a gumigyűrűt hát nem látja az idiótája hogy az új szűrőn + nincsen gumigyűrű
+még mi mindent tudnak az ilyenek összebarmolni
és utána + eladja .
Akkor lehetséges hogy az o gyűrű miatt nem találom az olajat?!

megpróbálom felhívni a suzukit hátha tudnak adni!
én 7000 ft-os kinai aksit tettem bele ősszel lesz 3 éves, a gyári is 3 évet bírt nekem.
nekem is csak meleg állapotban éri el a szintet, de a szűrőnél lévő o-gyűrű nélkül kb olyan mintha nem is lenne szűrő, mert elnyomja mellette az osszes olajat...
S-SM az ugyanaz, Az E pedig csak a segédvázban tér el, meg néhány utcai cucc felfogatási pontban, pl duda.
üdv
valaki megtudná mondani hogy DRZ 400 nak a vázza megegyezik? Sm-E kategóriáé?
évjárat mikortol meddig egyezik? 2004töl-2006?
kellene nekem egy papíros mert elvan csavarodva törve:(
Sziasztok,
pénteken elhoztam a kecskét, szépen dorombol a finster kipuval, és bivalyerős. Hál Istennek, igényes gazdától van, ez látszik a műszaki állapotán.
Az elég nagy gáz, hogy nincs meg. Az felel a tömítettségért Szerintem igen, ezért.
Drz sek légyszi segítség!

mértnem tudok olaj szintet mérni a nívóval?
van már benne kb 2,5liter!
és nem látszik a nívón semennyi!
beindítom járatom pár percig és utánna nézem és semmit nem mutat!
milehet a gond valaki tapasztalta már?
az olajszűrönél viszont nincs meg a kis o gyűrű az lehet a gond?
köszönöm Üdv
Eladó lenne pár cuccom:

csizma w2 46 os:11.000 A legfelső csatt összehúzók hiányoznak belőle de ez a képen is látszik
protektoring "soul race": 11.000
mez axo xl-es :3.500
Üdv!
Valaki cserélt már akksit, gyáriról más márkára, a motorjában? Tapasztalat? Valami olcsóbbra, tehát nem a 15.000 Ft-os kategóriára gondoltam
szia...igen pontosan ezekre gondioltam..nagyonszépen köszönöm....ha már új gumi van elöl hátul meg friss telószimmeringek meg olaj meg karburálás meg kipuf..akkor leygen már jó a rugózása is....mégeccer nagyonszépen köszönöm..tiszteletem!
Sziasztok!
Lánckerék tengely szimmeringjét ugye lehet kívülről cserélni?
Nem tudja valaki, hogy mik a méretei?

Köszi
Persze!
robi.termol@t-online.hu
Az nem jó, oldalirányban szabadna neki valamennyit szerintem...
halihó valakinek esetleg egy
Hűtöventillátor vezetékkel együtt? csak a helyére kell tenni makulátlan szalon állapot ..ill kerékszett pirelli diablo gumikkal..
érd : uazosember@gmail.com
Mindkét irányba, vagyis előre is meg hátra is..:D Remélem jól megírtam..:D

Néztem egy 1200es Banditot és azon semennyit nem mozdult..
adatlapomon
Szia
Első telórol nincs ilyen?
üdv