Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ilyen van, törökbálinton rmc-be vettem tavaly nyáron ott volt sárga,
Szia, megmértem a belsejét is! Tehát a külső 11mm a belső olyan 7 lehet mert ugye már ki van tágulva, de a cső amire rá kell tolni az 8 mm! Üdv.
Helló mindenki!
Nekem sem ártana végre beruháznom dekli védőre.
Trobee-t lehet még zaklatni ez ügyben?
Hello! Egy kis kézügyességgel Te is tudsz hasonlót csinálni, igaz ezt is le kell gyártatni.
Drz hátso kerék eladó...2007-es adatlapon telszám akit érdekel hívjon megegyezünk
Az baj, mert én is terveztem egyet.
ezt megtaláltam én is de sárgába nem tudnak rendelni...
Hello!

Kicsi alku van, ha addig meglesz visszatérünk rá. Hírdetést megtalálod képesmotoron és hasznaltauto . hu-n

Edem
Még mindig keresek SM első sárvédőt, vmi rövid kellene... sárga színeben. aki tudja hol tudnék beszerezni ne tartsa magában
ilyesmi kellene:
Mennyi lenne az utolsó ára a drz-nek? 3 hét múlva lesz pénzem és mindenképp venni akarok valami terep szöcskét!
Az nem valami jó! Mert kicsit gajra vagyok most anyagilag! Na azért szétnézek még hátha valami bontóba találok olcsóbban cuccot! Köszi a segítséget
egy marós se csinálná meg olcsóbban szerintem, csak ha jó ismerős...
Kösz zsépen! Igaz én ettől egy kicsit olcsóbbra gondoltam de köszi a seggítséget! :D
például itt!
Azt értem én! De hol tudok én iet nézni! Már azt nézem nem tudom, hány hete de nem nagyon találtam még sehol se!
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
infó:06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http:
//www.kepesmotor.hu/motor...

320-as hoz lehet kapni szét kell nézni
Sziasztok! Supermoto szett új gumival, ha valakit érdekel:
Eladó egy gyári, sérülésmentes Drz-E sárvédőtoldat, bal oldalán van egy-két karcolás
Helló mindenki!
Nekem sem ártana végre beruháznom dekli védőre.
Trobee-t lehet még zaklatni ez ügyben?
Hali!

Szerintem előbb kellet volna megkérdezni, és utána kenni. Az FBS nem erre való, az nem jó. Az Autólandba van Magnum nevezetű kétkomponensű gyurma állagú fémragasztó. (ezer pár forint) Azzal kel bekenni, száradás után visszacsiszolni, és mehet rá a deknivédő. Meg se fog látszani.
Szevasztok! Segítségre lenne szükségem! A mocimon sm szett van! Azonban enduro felni lett átfűzve és a 250 es féktárcsa van rajta. Nem a legjobb! Szeretnék felrakni rá egy 320 as tárcsát meg is csinálják nekem jó áron csak az a baj, hogy nem tudom a féknyerget mivel hátrébb vinni! Nem találok sehol ien átlakítót. Van valakinek? Vagy hanincs is egy képet és méretet rakjatok már fel nekem hadd tudjam megcsinálni! Előre is köszi nektek ! Csá
Sziasztok!

Van pár eladó cuccom:

1. Suzuki DRZ első cross sárvédő 5000 ft
2. Suzuki DRZ E méterszámláló 10000 ft
3. Suzuki DRZ E-S-SM első szinter fékbetét Bendix márkájú 7000 ft
4. Suzuki DRZ E K5 extrákkal leszervizelve majd 1,5 év műszakival 650.000 ft
5. 150es Freestyle Snowboard kötéssel 44es cipővel együtt 12.000 ft

Postázom is a cuccokat!

Üdv: Edem