Szerintem előbb kellet volna megkérdezni, és utána kenni. Az FBS nem erre való, az nem jó. Az Autólandba van Magnum nevezetű kétkomponensű gyurma állagú fémragasztó. (ezer pár forint) Azzal kel bekenni, száradás után visszacsiszolni, és mehet rá a deknivédő. Meg se fog látszani.
Szevasztok! Segítségre lenne szükségem! A mocimon sm szett van! Azonban enduro felni lett átfűzve és a 250 es féktárcsa van rajta. Nem a legjobb! Szeretnék felrakni rá egy 320 as tárcsát meg is csinálják nekem jó áron csak az a baj, hogy nem tudom a féknyerget mivel hátrébb vinni! Nem találok sehol ien átlakítót. Van valakinek? Vagy hanincs is egy képet és méretet rakjatok már fel nekem hadd tudjam megcsinálni! Előre is köszi nektek ! Csá
1. Suzuki DRZ első cross sárvédő 5000 ft
2. Suzuki DRZ E méterszámláló 10000 ft
3. Suzuki DRZ E-S-SM első szinter fékbetét Bendix márkájú 7000 ft
4. Suzuki DRZ E K5 extrákkal leszervizelve majd 1,5 év műszakival 650.000 ft
5. 150es Freestyle Snowboard kötéssel 44es cipővel együtt 12.000 ft
Nekem sem ártana végre beruháznom dekli védőre.
Trobee-t lehet még zaklatni ez ügyben?
Kicsi alku van, ha addig meglesz visszatérünk rá. Hírdetést megtalálod képesmotoron és hasznaltauto . hu-n
Edem
http://www.motormann.hu/produc...
ilyesmi kellene:
infó:06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http:
//www.kepesmotor.hu/motor...
Nekem sem ártana végre beruháznom dekli védőre.
Trobee-t lehet még zaklatni ez ügyben?
Szerintem előbb kellet volna megkérdezni, és utána kenni. Az FBS nem erre való, az nem jó. Az Autólandba van Magnum nevezetű kétkomponensű gyurma állagú fémragasztó. (ezer pár forint) Azzal kel bekenni, száradás után visszacsiszolni, és mehet rá a deknivédő. Meg se fog látszani.
Van pár eladó cuccom:
1. Suzuki DRZ első cross sárvédő 5000 ft
2. Suzuki DRZ E méterszámláló 10000 ft
3. Suzuki DRZ E-S-SM első szinter fékbetét Bendix márkájú 7000 ft
4. Suzuki DRZ E K5 extrákkal leszervizelve majd 1,5 év műszakival 650.000 ft
5. 150es Freestyle Snowboard kötéssel 44es cipővel együtt 12.000 ft
Postázom is a cuccokat!
Üdv: Edem