sziasztok....SEGÍTSÉGET kérek tőletek..multkor valaki belinkelte vagy feltöltött képet már nem is tudom a drz teleszkópok beállíttásáról kellene nekem kis útmutató hogy mit mihez merre meddig állítsak....ki és berugózást..stb... egy átfogó okosíttó magyarázatot szeretnék...előre is köszönöm mindenkinek hogy elolvastátok kérésemet...
Hát igen, van is, de 39-es lánckerék van hátul, és mindig egy fél napomba kerül átkreálni mindenestől 24-es kulcs, másik lánc, kenegetés, idomcsere+ még mire magamrarángatom a bőrszerkómat...............
totál mint az enyém!
nem régenn vettem!
de állt 1évet indítás nélkül!
a fúvókában bele rohadt a benzin mint a zselé olyan jött ki belőlle!
sokat ált a motor esetleg?
de szerintem tuti a benzin ellátás!ugyhogy karbi pucolás mosás...!
és mintha új lenne!
gyujtással nem nagyon lehet ez esetben gond akkor rosszul indulna vagy lehet besem indulna!
Hát szerintem 4-5tank!
de azt sem kell döcögve menni mert majd ellustul!
nyugodtan lehet neki verni!
a lényeg csak ne nyélen ne minden sebességben sokáig húzatva!
Sziasztok egy kérdéesm lenne. drz 400 e-sem menetközben huzom neki, majd vissza engedem a gázt teljesen, utána hirtelen gázadásra lehörög egy kicsit majd elkapja és megy tovább. minden gázvissza engedésnél megjátsza ezt. mi lehet? tanácsotok? üdv.
Kéne egy kis segítség. Én hülye, túl kevés olajjal mentem, és egy kattogó hangot kezdett kiadni a motor. Lényeg az, hogy kikopott a dugó meg a henger és cseréltem a dugót, a henger meg lett fúrva, a főtengely is fel lett újítva és amit kellett, azt ki lett cserélve. A kérdésem az lenne, hogy meddig járassam be? Kb hány km-t menjek vele óvatosan?
tegnap is motorozgattam vagy 100km-et, ma is aztán egyszer csak ma a kijelző kikapcsolt menet közben. megálltam, leállítottam a mocit, újra indítani akartam, de semmi, nullára lemerült az akksim, nullára (zsír új varta)! Pedig előtte jól indult még néhány perccel.
Szerencsére egy falubeli fickó ellátott szerszámmal, meg bikakábellel, beröffentettem a gépet de kijelző semmi. Aztán a feszszabályzó csatlakozóját mozgatva, kiderült, hogy megtört a vezeték és nem érintkezett, szerintem már tegnap óta nem volt töltésem. Gyors heftelés, aztán haza tudtam jönni, itthon meg ki kellett cserélnem azt a csatlakozót egy másikra, és gond 1 szál se.
Nem tudom, hogy ezekre gondoltál-e.