ne ezeket az átlátszó vackokat vedd, azok 1 év alatt megkeményednek
szerintem nem gyári ami neked rajta van a 2002es xr4 csöve még mindig rugalmas sőt a 88as ténérémen sem volt megkeményedve egyik sem, haver 91es hondáján is minden cső puha
Igen a tank és a karbi közötti kell! A gyári rákeményedett és nem bírtam/akartam leszedni és mostanában meg nem tudom megmérni, de a hosszú hétvégén cserélni szeretném...
Ha a tank és a karbi közötti csőre gondolsz, akkor annak a külső átmérője 11mm! A belseje az adott ugye, de ha az is kell neked akkor holnapra megnézem azt is! Mert már most megyek munkába! Üdv.
Hali
eldobtam a Vaport,kérdésem a következő:
A hőmérőjét a hűtőbe tettem,ott volt pont egy hely neki(bal hűtő teteje).Menet közben ilyen 60-70C körül ír. Szerintetek a hűtőben mennyi a reális? Tudom a blokkhoz kéne rakni de ott nincs hely.
üdv
A suzuki servicében nekem azt mondta a szerelő, hogy csak akkor éghet le a tekercs,ha alacsony az olajszint. A fesszabályzó hibája nem nyirja ki, az fix.
A visszajelző értékeit oda állítod ahova akarod. Nekem a sárga a max. nyomatékra van beállítva (asszem 7500) a piros meg szabályzás előtt egy picivel (8000 valamennyi)
utána csavarhúzóval letolod
ne húzd mert akkor ráfeszül