Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló!
Nekem S.O.S.-be kellene bal oldali dekni 2001-es drzhez.léci ha tucc irj vissza
Keihin mennyi lenne?
sziasztok ismét van drz400 e tipushoz GENERÁTOR,álló forgórész,szupermotó kuplung, kuplug dekni,vizpumpa,váltó , váltókar 2 db,hütőventillátor, karburátor 39 mm KEIHIN, láncvezető, vezérmülánc+vezető,főtengej csak a sonka, karterek,berugókar kompletten,és még sokan mások. 20 377 9746.tel.képeket holnap teszek fel.
van lábtartóm 5000 ,hátsolámpa kompletten 5000.20 3779746.
Eladom a gépemet: Suzuki DRZ 400E (2001,berugós)
Hétvégi motorozásokra használt,RENDSZÁMOS, Egyéni védőpáncélok (haspáncél,hűtőmerevitők,féktartály védők). Adok hozzá egy Yoshimura utcai dobot,most egy Albert Racing dob van rajta. Még adok hozzá 2 garnitúra idomszettet(fejidommal 1ütt),plusz egy légszűrőt és egy első fogaskereket is.
I.Ár.: 630.000 Ft-
Érdeklődni.: 06-70/501-86-55
MSN: koko90.4@hotmail.com
Ja, a 14/49 áttételben sem fogsz csalódni, ha épp 49-esed van kéznél, de akár fenn is hagyhatod elöl a 15-öst, ha neked normálisan elfér . És akkor próbálkozhatsz 15/49 -cel. Amúgy nem a lánc a lényeg az áttétel megválasztásánál, hanem hogy mire szeretnéd használni a gépet.
Hali! Ha az E-vel endurozni szeretnél, akkor szerintem 14/47 körüli áttétel kellene. Én az enyémet (aszfaltosan) 15/45-tel vettem, de a 15-ös kicsit megmarta elöl a fém lánchatárolót. Most 14/45 van rajta, így is elvagyok vele terepen, de a tapasztaltabbak 14/47-et ajánlanak!
Sanyit vagy a motort?
Jaja ismerem...

Nem tudsz valakit a közelben aki mocit venne....itt a reklám helye...
http://kepesmotor.hu/suzuki/i?...
ja és nemtud vki hazsnált OLCSÓ elsőféktárcsát? :D me 300assal terepezni és sárba,vízes füvön necces :D
megtudná mondani nekem valaki mennyi a gyári áttétele a 2003as E nek?
van egy 49es hátsó lánckerekem..... és nemtom mekkora legyen előre hogy lánc jo legyen rá,ugynais mostsm szettem van.....
15-39 és félig van előretolva a kerék csak...
sztem legkisebbett kell vennem h jo legyen enduro szett....
de feldobom sm szettre is a nagyáttételt h mit művel vele
Dede- azaz...! Nem mondod hogy ismered?
Köszi, jó ötlet!
Keress vmi tescos csőkulcsot, és ha hosszú, jöhet a fűrész
Sziasztok!
Tud esetleg valaki DRZ-E hez valami ócsó gyertyakulcsot ami be is fér, meg ki is ér, de nem túl hosszú?
Tudom nagyon sokat akarok...
Nagyon jól tette a fater!
Itt nálunk már vittek el robogót "próbakörre" sisakostól
Csak zárt udvaron,vagy ha tudsz mellette menni valamivel -és persze pénz ellenében!
jelentkeztem...
Jól tette, hogy nem adta oda. Én sem adtam, lehet, hogy túl óvatos vagyok? Nekem ma mindenki odaadta (vagy adta volna). Hiába, igen megnyerő vagyok. (És az autót is ott hagytam cserébe. )
Részletek privátban. Cím az adatlapomon.
Ez nem a Losonci Sanyi motorja volt?
Kakasdon van állítólag egy suzuki-motorbontó...egy próbát megér...
Sziasztok!

Ma este sajnos sikerült keréken eldobnom a vasat, így a következő alkatrészekhez lenne szükségem hozzá: (2005 DRZ SM) - szívesen fogadok címeket is, ahol korrekt áron be lehet szerezni, illetve akinek van eladó, ne habozzon!

- bal lábtartó (gumival együtt)
- bal oldalidom (csak az a rész kellene, ami többek között az akksit takarja...)
- hátsó lámpabúra
- hátsó index (1db)

Köszi mindenkinek előre is!
Akinek esetleg van valami, légyszi árat is mellékeljen...
Jólvan majmeglátod...
Most akkor az az utóbbi azt jelenti hogy husi lesz?

Voltam ma motort próbálni a full gasnál...itt pesten ...nagybandit...jó kis gép...méltó utódja lesz a drágámnak...szóval történnek az események...
Fater a héten bevitte szekszárdra a full gashoz a drz-t hogy lecsekkolják...mivel végig ők szervizelték és ismerik a mocit... azt mondták 1.1 körül beszámolnák...persze még alkudozni kell hogy mit kapok még ajándékba meg ilyesmi , csak rosszabbul ha beszámíttatom mert nem lesz annyi "ajándék" de meglátjuk majd mi lesz... egyenlőre érdeklődök én is mindenfele...
Meg volt egy csávó akinek fater mutatta meg a vasat...beröfentette meg minden...nagyon teccett neki...de mivel fater nem engedte meg neki hogy kipróbálja....ami jogos volt szerintem...hisz a csávó egyedül volt, semmi foglaló semmi...akár le is nyúlhatta volna...mondta neki hogy majd velem beszélje ezt le...de bepöccent és elment

Jövő héten tuti felhozom a mocit ....ha gondolod azért összefuthatunk...vesztenivalód neked sincs...
Írnék többet is, de még nincs lezárva az ügy.
Pedig jó lenne minél hamarabb, mert már nagyon motoroznék.
Ma mentem, megnéztem 3 motort. Két DRZ-t, egy Husky-t.

Az utolsó bejön, elvileg megállapodtunk, de mivel még nincs semmi elintézve elég nagy az esély, hogy valami közbe jön.

Nem vittem foglalót, és a hitelező bankban akrjuk intézni az adás-vételt.
Csakhogy a tulaj hétfőn 3 hétre vidékre megy dolgozni...
Ha nem kap szabit intézkedni, akkor nem tudom mi lesz, mert 3 hét hosszú idő.
Én nem nézek másikat, ő meggondolja magát, fene tudja.
Na?
Miféle? részleteket akarunk
Azt hiszem megtaláltam a motorom. Remélem nem jön közbe semmi és minél hamarabb márkatárs lehetek.
jaja. Szívesen, és bocs ha kicsit kioktatóra alakult a hozzászólásom