Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a tippet, ha pályázott remélem ezzel a felnivel tette, mert a gumicsere csak meglátszik egy feketén.

Az mondja 2800 km, tehát nagyon szépnek kell lennie. A te hirdetésed alatti. (használtautó.hu, ár szerint csökkenő sorrend. Látom te is engedsz lassan. Vagy csak az irányárból? )
Ez lesz az első amit megnézek. (De ha tetszik lehet az utolsó is.)
Megoldódni látszik az euro kérdés is, amíg nem volt pénzem nem akartam nézni. (Pár kiesett telefonon is, eladták, messze van...)

Ami a tiedet illeti:
+: nem hiteles, pár hónap garancia, doboz (én vásárolok be, az enyémen is pont ilyen volt), a km-ek egy része túra, nem város
-: ár, km-ek száma (ha igaz, az +10.000 km), nem akarod megmutatni
Szerintem nem is eladó igazán.
Úgyis karcos már
Hacsak nem régebbi gumit kapott és tett rá vagy pályázott és most visszatette a párezres gumikat...sokmindent láttam már...sok a geci ember...nézz meg minél több mocit...
Jaaa....nézd meg hogy ki van e súlyozva a kerék...ha igen...nem gyári a gumi....bár ezt meg egy defektet kaptam mondattal kimagyarázza...
Mennyit mond a srác amúgy?Hány mocit néztél már meg?

Sajna nem tom még pontosan....időtől is függ...ha gané lesz az idő akkor csak jövő héten....
Én 2-3 km-rel többnek gondoltam. Nem akartam azt kérdezni, hogy tényleg x km van-e benne, mert azzal befolyásoltam volna a választ. Azt hittem nektek látszik rajta valami, mindegy.

Tudom, hogy a km-órát oda állítják ahová akarják. Nem is drága ráadásul. De a 2004-2005-ös gyári gumira (DOT szám) a mintát és a szőröket nem rakják vissza

A hitellel résen leszek.

Te mikor hozod Pestre? (Ha esetleg nem szeretnék bele egyikbe sem, vasárnap szívesen megnézném.)

2N
Szerintem 8577km van benne
Most őszintén...szerinted ebből a képből látszik valami?
Mert aki megmondja a tutit az télleg szakértő
Amúgy meg oda tekerik a kmórát ahova akarják.....ha van valamelyik suzukinál ismerősük...nem is kell suzukinál legyen....
Az enyémen nincs.

Én volt hogy hitelt akartam átvállani meg volt olyan is hogy hiteles motort kartam megvenni és mentem a csávóval a bankba...ahogy mondod....és mikor a bankban mondta a bankos csávó hogy mivel egyben kifizetik a hitelt...és kamat...és f*szom...és szerződésmódosítási díj...és izé meg bigyó még pluszköltség.....kijött 150-nel többre mint amennyiben megalkudtunk a csávóval....erre az meg bután nézett rám hogy mivan.....és hogy akkor pótoljam ki....balfasz lúzer...nem hivta őket fel hogy milyen pluszköltségekkel jár egy hitel visszafizetése egy összegben....szóval vigyázni a foglalóval stb....
persze a buli ugrott....én ugyan nem pótoltam ki....
Ez a cucc mennyibe kerül?
Ebben:
T. Szakértők!

Ebben a gépben hány km van a lánc (tengely) alapján? Mennyit megy el a gyári lánc, lánckerék?

Üdv,
2N
Szia!

Ma felhívtam mindkettőt, az egyiket holnap nézem meg, a másikat szombaton, de ha szép a holnapi akkor a szombatit lehet, hogy nem nézem meg, mert annak sajnos mindkét oldala karcos.

A tieden van hitel? Mert ezeken sajnos van.
Ilyenkor, hogy szokás vásárolni? Egyszerre megyünk a bankjába és ott fizetem?

Üdv,
2N
Nekem egy teljes szett kellene fehérben!
Ill első sárvédő már van, de ha csak szettben van , jöhet az is!
S-re mennyi lenne az oldalsó idom főleg a bal kék színben, matrica szettet lehet rá kapni?
drz S és E nek ugyanaza az oldal idomja?
szia,két oldalsó idom,légszüröház takaröval mennyi lenne?fekete szinben?
Halik mindenkinek ! hát a dr el kapcsolatban, sztem a legjobb motorok eggyike! az tuti!
de a west coast costums állítja helyre....tökéletes lesz

Én egy nagy banditot néztem ki magamnak....jó az mindenre....mindennapi közlekedésre kicsit nehéz lesz...de majd megoldjuk....
Láttam pesti vagy....a dr-z ide tökéletes...mindenhol elfér....szépen lehet vele haladni....
Nekem abból lett elegem hogy ha hosszabb távra megyek teljesen kikészülök mert a seggem kockásodik....ha 120-al mész tartósan...fesziteni kell rajta végig hogy nehogy lefujjon a szél....szóval kényelmesebb,túrásabb lettem no
De egyszer a bandi mellé tuti lesz valami szupermotyó mer a feeeeeelingje meg hatalmas....
Azt mondják valódi,csak leesik néha pár darab a szallagról ,mert hibás a festés.Ja meg gondolom dolgozik kint pár magyar akik haza(lopják)hozzák,és itt rakják össze!
Nekem is ilyen van, nagyon jó cucc, könnyű is felszerelni!
Nem is tudom, sok pénz egy törött motorért.
Van még két esélyes masina, azokat felhívom ma, és hét végéig megnézem azokat is.
(Egyébként 1.220 euróm van, középárfolyamon akarom eladni.)

Te milyet szeretnél venni?
(Ha nem napi, városi közlekedésre kellene motor, én ZX-9-et, vagy Z750-t vennék. Az a szomorú, hogy kb. ennyiért kapnék is, csak a főnök ( ) nem engedi. Bár én kawa-mániás vagyok. Akinek egyszer már volt kawasaki-ja az tudja.)

jaaaa és ha jó áron adod az eurót...beleszámolhatjuk az árba
Nofene!
Hát az 1.1milla mellé még beválalom az eredetvizsga költségét....mást sajna nem áll szándékomban engedni...egyenlőre...más is érdeklődik szóval....ezt mondtam mindenkinek....
Most nincs pesten...hazafelé szekszárdra történt a kis madaras eset....anyámék kocsijával jöttem most fel....valszeg hétvégén lesz a visszacsere és akkor már le is rakom itt pesten...nem akarom tovább hajtani....
ilyet tudok neked újat.
Ufo idomokat tudok hozzá kedvező áron
dr 250 em van eladó!
Vasárnap épp mutatott egy srác egyet,ő is vett.Ugyanígy,belealkudta a pk-t az árba.Azon tanakodtunk,vajon valódi-e De amúgy az se érdekelt volna ha hamarabb tudom Meg persze ha jól műxik. Mondjuk ha jól tudom minél kisebb a dugó átmérője,annál egyujjasabb a fék.Mivel a mutatóujjam vacakol(szokik zsibbadni a köcsög) ezért is vettem 14-est,meg nem is találtam kisebbet.Meg ez volt áóócccsssóóó