Üdvözlök Mindenkit! Most vagyok itt előszörés mindjárt lenne egy kérdésem, remélem tud valaki válaszolni. Nemrég vettem egy 92-es 650-es dr-t. ez még berugós tipus. Arra lennék kíváncsi hogy át lehet e alkítani önindítóssá. Választ előre is köszönöm!
Hát igen siessen , mert nekem specilel nagyon bejön a DRZ és sztem ez a eu-s hülyeség teljesen fölösleges, mert érdekes az elmúlt években ugyan úgy működtek az autók, motorok egyarán. Sőt anno még jobban is füstöltek a gépek mivel szinte csak 2T volt a földön :D :D .
Kb. 1 hónapja érdeklődtem és akkor azt mondták hogy 2 db. van már csak az országban és az is valami megmaradt import motor, tehát aki akar venni idei DRZ-t az siessen
DRZ-ből csak E-s változatot nem lehet talán ezentúl rendszámmal kapni,mert az nemfele meg az eu-s követelményeknek, legalábbis nekem ezt modnták ,mert az enyém volt az utolsó darab rendszámos E. De aztán kitudja mi az igazság.
Heló! Egyik haverom azt állítja h azt olvasta h a Suzuki megvette a Kawasakit. Ez igaz? Soha nem hallottam róla. Lehet csak át akar b*szni. Ti mit tudtok? Előre is köszi
Olyan kérdésem lenne hogy a DRZ-n melyik oldalt van az olajszűrő és hol van a levegőszörű? Jah meg hogy ami a váltó oldalán van kicsit fölötte egy kis műanyag tartáj abba kell víznek lennie?
csak a design...mint évek óta.....
csakhát ha az az euro mittomén hányas szarság miatt nem lehet forgalombahelyezni az euban....akkor ennyi....nem fognak a kereskedők hozni...max "hobbi" célra....vagy nemtom....
meglássuk mi lesz.....
Azért az akció és akció között is van különbség...elég sokmindentől függ....jól is kijöhet belőle az ember...mármint jól nem...mert hitelből nem jösz ki jól...de kevésbé rosszul akkor
Én az enyémet 1 misi befizetővel hoztem el.....akkor még 1.598.000.- vót a mocc....belealkudtam a forgalombahelyezést és 100.000.-levásárolhatót.....18hónap alatt kifizettem a gépet....havi 40-es törlesztővel....
tehát 600ból let 720.....az nem olyan vészes szerintem....másfél év alatt....plusz ugye elég sokat alkudtam is.....és új mocira tehettem a seggem....
Volt beragadt motor is.....egy évvel elöbbi kiadás...kapásból még egy 100-ast engedtek volna ha azt viszem....de nekem 2007-es kellett....
Szóval érdemes az akcióknak jól utánajárni....
Tibi
Nézd meg!
csakhát ha az az euro mittomén hányas szarság miatt nem lehet forgalombahelyezni az euban....akkor ennyi....nem fognak a kereskedők hozni...max "hobbi" célra....vagy nemtom....
meglássuk mi lesz.....
A két lepke sárgában 8990.-ft/pár
Én az enyémet 1 misi befizetővel hoztem el.....akkor még 1.598.000.- vót a mocc....belealkudtam a forgalombahelyezést és 100.000.-levásárolhatót.....18hónap alatt kifizettem a gépet....havi 40-es törlesztővel....
tehát 600ból let 720.....az nem olyan vészes szerintem....másfél év alatt....plusz ugye elég sokat alkudtam is.....és új mocira tehettem a seggem....
Volt beragadt motor is.....egy évvel elöbbi kiadás...kapásból még egy 100-ast engedtek volna ha azt viszem....de nekem 2007-es kellett....
Szóval érdemes az akcióknak jól utánajárni....
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Van hozzá. A posta is megoldható. Hová küldjem?