Hali.druszám!
Én is DRZ függő vagyok.
Nagyon imádom!
A világ legjobb motorja.
De a yamaha 450 egy verseny motor nem lehet egy lapra tenni őket.
A DRZ enduró és többet kibír mint egy verseny enduró.
Én talélkoztam olyan DRZ vel amiben 70 e km volt.
Igaz nem E-s hanem S-es volt.
Használd egészséggel és vigyázz rá!
Meghálálja!
üdv.BoB.
Hello
Tapasztalatom nagyon oltjáka aDR-Z ket nekem 07 400E-m van,annyi h rendesen lett bejáratva én nem vagyok nagyon nagy motoros ,de 4 be kerék áll ugy ahogy illik,teljesen gyári a motor(tudom most sokan lehurrogtok)de ez az igazság a 450-yzf et megzabálja mindenhogy legalábbis az enyém.nekem ez a véleményem,a világ legjobb motorja. aki ezen gondolkodik ne habozzon
kössz
DAVE
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani vmi tipikus okot, hibát, ami miatt a motor főzheti a vizet? Nem nagyon vok jártas a témában. Eddig nem volt baja, kb 1 hónapja nem volt beindítva... Most fújja a gőzt meg a vizet alul a túlfolyón.
Köszi előre is a segítséget.
Üdv.
Sziasztok! Friss DRZ tulaj vagyok (Takitól szereztem). Élvezettel olvasgatom a fórumot, ha nem zavar néha bele is írnék..
ORNI-t külön is üdvözlöm, mert vele már ismerjük egymást!
hát, 3 hét /1500km/ alatt csak nem törtem el benne a kormánycsapágyat...
nem kotyog, nem lötyög, cs beszitál amikor odahúzom neki
holnap lehet h felkúszok vele Dobogókőre, és kipróbálok pár beállítást a futóművön...
Szeva!Nekem akkor csinálta ezt a drz-m amikor kormánycsapágyas lett!Ezt egy szerűen megtod nézni: motoremelőre fel, kormányt elkezded tekergetni és ha egy picike kis akadást érzel mikor egyenesből elakarod tekerni akkor gatya a csapágyad!Kicserélés után semmi gond!
hali!
a drz sm-nek 100 felett mitől szitálhat az eleje?
olyan érzés, mintha teljesen "elkönnyülne". lehet valamit javítani rajta futómű állítással?
amúgy nekem is durrog, nagggyon fasza
Hello!
Az E-s DR-Z-knek is van PAIR szelepjük? Az S, Sm nek van azt tom.
Az enyém is durrog, mint állat, de én bírom , annyi problémám van vele, hogy rohadt sűrűn kell pótolnom a kipufogóbélést, mert ugye kiég, rohadjon meg.
Én is DRZ függő vagyok.
Nagyon imádom!
A világ legjobb motorja.
De a yamaha 450 egy verseny motor nem lehet egy lapra tenni őket.
A DRZ enduró és többet kibír mint egy verseny enduró.
Én talélkoztam olyan DRZ vel amiben 70 e km volt.
Igaz nem E-s hanem S-es volt.
Használd egészséggel és vigyázz rá!
Meghálálja!
üdv.BoB.