Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így eléggé olyan mintha "elfogyott" volna a szelephézag egy szívószelepnél. Egyszer csak előjött,vagy szerelés után lett ilyen
A bal lábadnál lent.Vigyázz szétszedésnél,olajban van!
Nem nagy só a vizsgáztatás nekem sx 125 öm volt azt vittem műszakira, raktamrá lámpát tükröt, a gumik megfelelnek ha crossgumi akkor is csak legyen rajta az E betű hogy szabvány, meg a fékek fogjanak és ennyi. Tizen párezerből megvan a műszaki, vagyis nekem megvolt . ja meg egy kilóméteróra
Nekem is jövő hónapban megy műszakira és 20ezerből lesz meg!Találni kell egy kenhető vizsgártatót!Vagy: féklámpa hátra rendszámvilágítással, tükör, és endúrógumma előre hátra!Nem jössz ki olcsóbban még többe is és szarakodás!
Sziasztok! a generátor holl van a drz ben?
simán,megy!szerinted a több ezer ember akinek ilyen van mitcsinál?elmegy és levizsgáztatja!én kb 27e tudok vizsgát rá,de biztos van olcsobban is
komolyan érdekel,irtam is hogy kell!számom 06702014137 csör meg és megdumáljuk hol veszem át
szevasztok!
A segitségetekre lenne szükségem,egy dr 600-as (1990)tulajdonosa vagyok.
Valami probléma lépett fel talán a szelepek beállitásával,mivel nagyon durrog ,nehezen indul ,és a légszürő felé néha kisebb lángokat dob.
Tapasztalatokkal,tanácsokkal,és estleges megoldásokkal netán beállitási modókkal várom segitő és számomra sürgős válaszotokat !
Előre is nagy köszönettel:
Gábor
Sziasztok!

Tapasztakataitokra lennék kiváncsi azzal kapcsolatban, h az drz400E-t ha lejár a műszakija hogyan lehet vizsgáztatni vagy ?
Ilyen típuson agyalok, de az E betűs jönne be, mert endurozni kell , de kell a rendszám is!
hello
hát szerintem nagyon baráti az ár
ha komolyan érdekel akkor irj
Hát igen!Matricaszettet akartam venni 22ezer és csak a tank és az oldalmatrica van benne, 2 hátsó oldalburkesz 30ezer, kuplungkar 4800 szal nem szívbajosak!Amikor vmi kell és hozzájuk megyek előtte 2-3szem nyugtató belök mert kész!
Jah és arról ne is beszéljünk hogy a gyújtásom tavaly június végétől szeptember közepéig vártam(főzezonban)!Még hogy gyorsak!
én is azt hittem,de asszem pont 3500 volt annál nem több.egy pár dolog tök olcsó hozzá,csavarok stb,egy pár megy geci drága
Az fasza!Azt hittem van v 8-10ezer suzukiéknál!Nah akkor nincs szarakodás!Veszek erededit!Köszi szépen!
vedd ugy hogy kell
nekem is eltört,suzukinál kb 3ezer,szerintem nem sok.De meg is lehet javittatni
hol tudom átvenni?
ha kell mindkettö engedsz az árból?
hello
a sárvédő 5000ft
a kipufogó 15000ft
Hali!
Valaki tudna segíteni drz 400 e-hez a napi számláló spirálja eltört!Tudna vki nem túl drága megoldást?
Hi! Na milyen a kipuff?....gondolom nem csalódtál....ez szinte kizárt, hogy ilyen történjen
Szomszédok hogy bírják?

Nade...hirtelen eszembe jutottál merthogy cimbimnek kéne egy légszűrő...én meg ugye neked eladtam egy sportlégszűrőt...és felmerült bennem hogy kell-e a régi,használt neked...a régit nem adod el véletlenül?

Üdv és jó puffogtatást
a DR meg a DRZ is azért fasz a gépek mert a fenntartási és felújási költségeik a többi géphez nézve alacsonyak nagyon .
de én a telóikat nagyon nem szeretem a DR telói se annyira jók sajna és a DRZé se veri le sokkal .
emg ez a fránya orrnehéz dolog :(
de ár érték fenntartás arányba ezek a tuti gépek csak ne ülljön rá az ember egy verseny gépre amibe öhlins vagy wp és társai teleszkópok vannak :D
mennyiért adod a dobot? lehet h érdekelne...
Kovi0111 engem az sm sárvédő érdekelne mennyie adnád?
nem a wr450f re gondoltál? yz450f kicsit más tészta.