Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dr-350-hez hátsó fékbetét eladó,ha van akit érdekel.Amikor eldtam a dr-t nem adtam oda az új gazdának.
Gyári csomagolásban van.A drz-re meg nem passzol.
Egyébként meg csak,hogy írjak v.mit.Elég alvós a fórum néhány napja!
én is debreceni, sarkadi i 49.
helló
vezérlést így kell összerakni:
felső holtponton van, lendkeékné kell nézni
berakod a kipu.vez.tengelyt úgy hogy az 1-es a hengerfej vonalába van
aztán a 2-es jelzéstől számolod a láncon a pöttyöket,
a 15. pötty a szívótengelyen a 3-as jelzésnél legyen
Sziasztok!
barátom el szeretné cserélni a 2004 rm125 mociát drz-e tipusra ha valakit érdekel irjon moci most lett fel ujitva!
rendszám is van rajt 3 honapja vette de nem igazán érzi a 2 ütemet ezért cserélne ö még kezdö.
pár kép a mocirol.
vagy ha átugrik a lánc azt biztos észreveszed, én biztos nem várnám meg a csattogást
Orimoto érdekelne a kapcsoló, de a kábelezésére nics szükségem. Én Debreceni vagyok, te merrefele laksz?
index kapcs erröl irtam,
igen használt de nagyon jó 2885 km t ment . 20 377 97 46.
Köszönöm!
Gondolom a csattogás jól felismerhető...
Így gondoltam én is,csak finomabban fogalmaztam...
Szia!
nincs akkor kell cserélni mikor afeszitő már teljesen a végén van és el kezd csattogni a lánc.
nekem most ebben a stádiumban van és nem kell hozzá szett,mert a műanyag megvezetők lehet hogy még jók.
ennyit tudok.
Ja meg hogy feszítőt nem kell cserélni mert automata és ha cserélted a láncot vissza tolod alaphelyzetbe .
Viszont én nem tudom valakinek van e rajz a vezérlés bejelöléséről?
az kellene nekem! SOS -ben.
Márcsak azért sem, mert a megnövekedett kompresszió csak a szeleptányért szorítja föl a szelepülékbe. A száron nincs semmilyen terhelés .
Ez vérbeli parasztvakítás volt, hogy ne kelljen gariba kijavítani.
"Kurvára nincs rendben. Próbálná csak meg velem. Jobban jár ha lebénulok, mert különben kinyírnám a kibaszott gecit."
Ja! Épp kérdezni akartam,annak a csereintervallumát.Van ilyen megadva valahol
Ezt ugye a szervízben mondták? Beb@szna ha egy gyűrűzést nem bírna ki egy szelep.Szvsz semmi köze a szelepszakadásnak a gyűrűzéshez.Sokkal inkább ahhoz,hogy esetleg gondatlanul kezelték a szétszedett motort és elhajlott picit az a szelepke
Töltöttem le egy service manuált 300 oldal pdf.
de szerintemm van ennél jobb is ha esetleg van valakinek elkűldhetnél!
DRZ400 -ashoz
Sziasztok egy kérdésem lenne!
Drz400e ben cserélt már valaki vezérműláncot?
Mire kell odafigyelni meg hogy be lehet e fűzni ugy hogy ne vegyem szét a hengert?
és a feszítésnél kelle valamire űgyelni mert a feszítő automata!
KLöszi a választ.
Szia!Beleszakadt a szelep a hengerbe!sajna!bent volt szervizbe javításon dugó gyűrű csere és utánna nem bírta a szelep a megnövekedett kompressziót és roggy!6 kilométert bírt a javítás után úgyhogy nem sokáig élvezhettem a motorozás örömeit!Te miért adod el a motorodat?
szia!köszi a választ.az a helyzet hogy egy kicsit félek ettől a nagyobb hengertől mert nekem beleszakadt a szelep a hengerbe és javítani kell a hengerfejet is!ezek után nem tudom mennyire viselné el a megnövekedett kompressziót!meg én sokat motorozok erdőben és ekkor igen felszokott szökni a vízhőfok!neked kellet valamit cserélni a nagyobb henger miatt?(főtengely hajtókar szelepek?)a dugó mérete is megváltozik?
szia!használt a henger!lehet engem érdekelne mert épp most készülök venni egyet!saajna az enyém beszart!esetleg ha megadod a telefon számodat akkor felhívnálak!köszi!
hy ismerős igen
Volt egy kis supermotositás
hali,kösz a távtartót
zsir gyári henger duggattyu eladó 40000.-